Moda & Stil Yukarıdaki kıkırdak bölgesine böyle küpe taktırmak istiyorum. Çok mu acıtır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir kuyumcu bana hic önermedi oramı deldirmemi. Asla tabancayla deldirilmemeli onu biliyorum. O yüzden iğne kullanilmali Yukarıdaki kıkırdak bölgesine böyle küpe taktırmak istiyorum. Çok mu acıtır? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Biraz acıtır ama geçer. krem sürüp temiz tutmalısınız 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Acıtıyor ilk zamanlar, krem sürülmesi temiz tutulması delik kısmının şişmesini önler alışmayı hızlandırır. 0 0 Yorumla
kimene111 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Deldirmene gerek yok kiskacli kupelerden takabilirsin... 0 0 Yorumla
EvcilerinGururu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kulaklar ne la öyle çilli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cahil misin qjshekdh Yorumla EvcilerinGururu +1 yıl Yok çilli hindi gibi olmuşsun Yorumla Soran +1 yıl O ben degilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz acıtır ama geçer. krem sürüp temiz tutmalısınız
Acıtıyor ilk zamanlar, krem sürülmesi temiz tutulması delik kısmının şişmesini önler alışmayı hızlandırır.
Deldirmene gerek yok kiskacli kupelerden takabilirsin...
Kulaklar ne la öyle çilli
Cahil misin qjshekdh
Yok çilli hindi gibi olmuşsun
O ben degilim
Acıtır