Moda & Stil Sizce bu dövmeyi kolumun iç bölümüne yapmalı mıyım? Cihanh4N Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biraz dövme konusunda ve nereye yapacağım konusunda uzun süredir kararsızım. Yardımcı olur musunuz? Sizce bu dövmeyi kolumun iç bölümüne yapmalı mıyım? Cevapla Dövme Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence güzel durur 0 0 Yorumla
Ssmart Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl medusanın senle ne alakası var ki bunu dövme yaptırıcan 0 4 Yorumla Cihanh4N +1 yıl One piece BOA HANCOCK desem anlayacan mı Yorumla Ssmart +1 yıl baktım google dan gene uymuyoki Yorumla Cihanh4N +1 yıl Benim için uyuyo kardeş Yorumla ozkin +1 yıl One piece Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bence en güzeli sade ten renksiz kaslı ise tadı başka 😂 0 0 Yorumla
ozkin Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Dövme istiyorsan senin için anlamı olsun. sonra pişman olursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence güzel durur
medusanın senle ne alakası var ki bunu dövme yaptırıcan
One piece BOA HANCOCK desem anlayacan mı
baktım google dan gene uymuyoki
Benim için uyuyo kardeş
One piece
Bence en güzeli sade ten renksiz kaslı ise tadı başka 😂
Dövme istiyorsan senin için anlamı olsun. sonra pişman olursun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve