hi arkadslar biz arkadasimla beraber dudagimizn icine dovme yaptiralim dedik ve bn hellp kitty olsun dedim-resimdeki gbi-ama arkadasim diyo ki birimizde A birimizde M yazsin birlesince * olsun sizce hangisi dha iyi?🤔🤔
Kusura Bakmayın Ama İyi Halt Ediyorsunuz İslam'dan Dinden Haberiniz Var Dimi İslam'da Müslümanlıkta Dövme Yaptırmak Haram Günah Nedeni Söyleyim Çünkü Dövme Abdest Geçirmez Yani Abdest Alsan su geçmez Derinin içine Tam olarak O zaman cenabet cenabet Gezmiş olursunuz Ozenmeyin Böyle saçma Sapan şeylere Yanlış Anlama Canım Kızmıyorum Ben sana ama Düşündüğün yapmak istediğin şey çok yanlış Dudağa bile olmaz
@kanatlarikirikkus Müslüman Değilsen O Zaman Sorun Değil Ama Eğer ki Gerçekten Müslümansan O Zaman Çok yanlış yaparsın derim @asikpapatya Sana Gelecek olursam Sende mi müslüman değilsin eğer ki Müslüman isen abdest almıyorsun Neyse şimdi bir şey derdim de hoş cümle olmaz Allah Size Akıl Fikir Beyin versin
@kanatlarikirikkus Deli? Diyene Bak haha Asıl Deli Olan sizleriniz Müslüman Olmamak başlı başlı başına delilik Hem Kendileri sorunlu birde doğruyu söyleyince deli olan ben Oluyorum Sizin Gibi Zavallılara acıyorum Cehennem Ateşinde Çekeceklerinze yol Yakınken Müslüman Olun Çünkü Tek Doğru din islam müslümanliktir
Bir hıristiyan gelip, hıristiyan olmamak basli basina delilik sizin gibi zavallilara aciyorum Cehennem Atesinde Cekeceklerinize, yol Yakinken Hıristiyan Olun Çunku Tek Doğru din Hıristiyanliktir. Dese ne derdin acaba jsjdjds Gerci onlarin hic bole bir tehditte bulundugunu gormedim ama diyecek olsa onlarin bunu solemesi kadar sacma yani soyledigin sey kskdkskdk bir de ilk yorumunu direkt islam uzerinden yapman da tam sacmalik herkes musluman degil sunu bir anlayamadiniz cidden herkes musluman gibi yorum yapip duruyorsunuz garip, bu gorusun çok super gorus secilmesi de ayri bi sacma olmus zaten 😂
Bence yaptırma. Ağız bakteriyel enfeksiyona açık bir yer ve sıkıntı çekebilirsin. çok istiyorsanız evt A ve M yaptırn ama anlamını sadece ikiniz bilin dövmenizin