Güzellik & Bakım 2 ay Göğüs ucuna piercing taktırsam nasıl olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Gögüs ucuna pirsik taktırsam nasıl olur Göğüs ucuna piercing taktırsam nasıl olur? Cevapla 34 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay İğrenç duruyor o zıkkım her yere sokuyorsunuz ne varsa çok istiyorsan taktı tabi can senin me me senin bizi pek bağlamıyo 1 0 Yorumla
David_Caine Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 81% 2 ay Göğüs ucunun buna müsait olup olmadığı önemli. 0 4 Yorumla Soran 2 ay Ucu çıkık Yorumla David_Caine 2 ay Himmm ucu çıkık olması önemli. :) acıya dayanırım diyosan? Yorumla Soran 2 ay Evet t Yorumla David_Caine 2 ay İlginç. :) ucu büyük olsun da.. Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 33 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 445 cevap paylaştı. Seksi oluyor fakat AVM de falan ötüyor 😂 0 2 Yorumla Soran 2 ay Sıkıntı Yorumla berkecan38 2 ay Aynen ama normalde baya etkili bişey 😬 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı. Seksi olabilir. Sudyensiz belli olur kıyafetten 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Göğüsler güzelse güzel durabilir ama iltihap kapma durumu var dikkat etmek lazım 0 0 Yorumla
MutlulukMakinesi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 2 ay Bence gerek yok ama sen bilirsin, neden boyle bir istege kapildin 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 82% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 993 cevap paylaştı. Yap bir nasıl olur gör 0 4 Yorumla Soran 2 ay Yapayım Yorumla Theseussz 2 ay Yakışır kocum Yorumla Soran 2 ay Kocum ne yaa Yorumla Theseussz 2 ay Alışkanlık o Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% 2 ay Harika olur çok çekici oluyor 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bence de Yorumla istanbully34-8 2 ay Yaptirirsan sonucu bana atar misinn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Neden istiyorsun ki bunu sevgilin partnerin beğensin diye falan mı yoksa 😀 0 6 Yorumla Soran 2 ay Yok ki onlar ben istiyorum diye Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hmm istiyorsan yaptır o zamanPeki olsaydı partnerin için yaptırır mıydın Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evin içinde çıplak dolaşacaksin da kime göstereceksin partnerin sevgilin yok, olsa neyse, hem evin içinde çıplak dolaşabildigine göre yalnız yaşıyorsun sanırım 😀 Yorumla Soran 2 ay Kendim için yaptırırdım Yorumla Cevap sahibi 2 ay Yaptır o zaman Yorumla Cevap sahibi 2 ay Taktirinca görmek mümkün müMümkünse yakından 😍 Yorumla
hakaarkan Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% 2 ay Dayanabilirsen dayan ali cabbar 0 1 Yorumla Soran 2 ay ☺️☺️ Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ergence buluyorm ya 1 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 690 cevap paylaştı. boş ver öyle daha güzell 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Çıplak dolaşıcaksan neden olmasın 0 2 Yorumla Soran 2 ay Evin içinde evet Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bana itici geliyor bunu neden yaptırasinki evde kim görecek? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Pirsik mi kfdjgkdg 0 4 Yorumla Soran 2 ay Yes Cevap sahibi 2 ay piercing olmasin o... Soran 2 ay Öff anladın sen Cevap sahibi 2 ay Yoo anlayamadim ilkin
aklın_hayalin_ermez Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay Çok güzel olur takınca görmek istiyorum 0 2 Yorumla Soran 2 ay Tamam Yorumla aklın_hayalin_ermez 2 ay Şimdiki hali nasıl? Dik mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
İğrenç duruyor o zıkkım her yere sokuyorsunuz ne varsa çok istiyorsan taktı tabi can senin me me senin bizi pek bağlamıyo
Göğüs ucunun buna müsait olup olmadığı önemli.
Ucu çıkık
Himmm ucu çıkık olması önemli. :) acıya dayanırım diyosan?
Evet t
İlginç. :) ucu büyük olsun da..
Seksi oluyor fakat AVM de falan ötüyor 😂
Sıkıntı
Aynen ama normalde baya etkili bişey 😬
Seksi olabilir. Sudyensiz belli olur kıyafetten 😅
Göğüsler güzelse güzel durabilir ama iltihap kapma durumu var dikkat etmek lazım
Pirsik evet o şey herneyse daha kesfedilmemis
Bence gerek yok ama sen bilirsin, neden boyle bir istege kapildin
Yap bir nasıl olur gör
Yapayım
Yakışır kocum
Kocum ne yaa
Alışkanlık o
Harika olur çok çekici oluyor
Bence de
Yaptirirsan sonucu bana atar misinn
Neden istiyorsun ki bunu sevgilin partnerin beğensin diye falan mı yoksa 😀
Yok ki onlar ben istiyorum diye
Hmm istiyorsan yaptır o zaman
Peki olsaydı partnerin için yaptırır mıydın
Evin içinde çıplak dolaşacaksin da kime göstereceksin partnerin sevgilin yok, olsa neyse, hem evin içinde çıplak dolaşabildigine göre yalnız yaşıyorsun sanırım 😀
Kendim için yaptırırdım
Yaptır o zaman
Taktirinca görmek mümkün mü
Mümkünse yakından 😍
Dayanabilirsen dayan ali cabbar
☺️☺️
Ergence buluyorm ya
güzel olur. ama meme sarkık olmasın
Çok can acıtıcıd7r ya
boş ver öyle daha güzell
Çok çirkin olur kızlarda daha da kötü
Çıplak dolaşıcaksan neden olmasın
Evin içinde evet
Bana itici geliyor bunu neden yaptırasinki evde kim görecek?
Pirsik mi kfdjgkdg
Yes
piercing olmasin o...
Öff anladın sen
Yoo anlayamadim ilkin
Olur da kim görüyor ki
Çok güzel olur takınca görmek istiyorum
Tamam
Şimdiki hali nasıl? Dik mi