Şehirler arası yolculukta otobüsü terk etmek zorunda kaldım. Neyse ki şehir içiydi çok trafik vardı. İndim yetiştim tuvalete. Bir keresinde de otogara giderken zor dayandım az daha yapacaktım
yani benim gözümde böyle bir şey imajını zedelemezdi de neyse hiç küçük tuvaletine sıkıştığın bu tarz bir anın var mı genelde erkeklerde Küçüğün kazası daha çok oluyor :)
İş yerindeydim, sabah mesai başlayalı yarım saati yeni geçmişti. Küçük çaplı ishal olmuştum. Tam tuvalete girmek üzereyken kazara altıma s**mışım!!! İşimi halledip mesai arkadaşımdan üstümü başımı değiştirmek için izin aldım. Arabamla eve gidip kısaca yıkanıp değiştirdim.
Evet, arkadaşım anlayışla karşıladı. Arkadaşım da yıllar öncesinde benim gibi yaşamış, üstelik de mesai bitimine 10 dk kala yaşadığını anlattı. Evim yakın olduğu için şanslıydım.
Bir yaz günü uzun yol seyahatinde çok su içmiştim. 4 arkadaş bir arkadaşın arabasıyla Bursa Karacabey'den Eskişehir'e dönüyorduk. İnegöl'ü geçtik, 15 km sonra o kadar sıkışmıştım ki, arabayı kullanan arkadaştan durması için ricada bulundum. O da acelemiz var duramayız deyince arabada deli gibi kıvrandım. Yanımdaki dayan dese de üç damla ıslatmıştım. Bozüyük girişindeki köfteciye varır varmaz düşercesine koştum!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bazen oldu evet. Özellikle otobüs yolculuklarında sıkıntı çekiyorum.
En zor durumda kaldığın an neydi
Şehirler arası yolculukta otobüsü terk etmek zorunda kaldım. Neyse ki şehir içiydi çok trafik vardı. İndim yetiştim tuvalete. Bir keresinde de otogara giderken zor dayandım az daha yapacaktım
Şehirler arası yolda sıkıntı ya yanında arkadaşın falan var mıydı
Birinde tektim birinde annem vardı. Arkadaş olmamalı çünkü bir faydası yok böyle durumlarda
yok arkadaşın olsa bir de ondan gizlemeye uğraşırdın o yüzden dedim annene söylersin zaten bir şey olmaz da
Aynen öyle
Sırf bu sorunum yüzünden uzun otobüs yolculuklarına çıkmak istemiyorum. Ya sıkıntı olursa diye korkuyorum
yazsana
Yazdım
Olmadı hiç yetisemedigim zamanlarda ağaçların köküne çıkarıp saldım 😂
😂😂
Bi defa çok sıkışmıştım metronun tuvaletine yetiştim ama pantolonun kemerini çok sıkmışım kemeri açana kadar birkaç damla gitmişti
😅
Son anda olunca daha korkutucu bir de sanki tuvalete yaklaştıkça artıyor
kotu bir anın olmustur
@Cansıkıntısı22 senin oldu galiba
yok olmadı gibi oyle seyahat eden biri diyilim
@Cansıkıntısı22 gibi?
olmadı iste olmasını mı istiyon
Nerede olursam olayım umrumda olmaz çıkarır yaparım napiyim 😂
daha önceki bir kaçmadan ders çıkartılmış gibi 😅
Zeki kadın durumu çözdü tak diye 😂
nasıl kaçmıştı ki 😅
Yaaa boş ver olan olmuş 😂 sen nerde kaçırdın esas 😂
Çekinmene gerek yok ya gizlilisin zaten anlat hadi
Benimki ishal olayi 😂
neredeyken oldu
Otobüste rezilliğe bak 😂
utanma bu kadar ya insanlık hali sonra ne yaptın
Napiyim kokusunu bastirsin diye parfüm filan sıktım hiç kalkmadım yerimden allahtan akşam vardım gittiğim yere var ya zaten
yanında falan kimse oturmuyor muydu illa anlaşılmıştır
Bilmiyorum anlamış mıdır 😂 tadam yaşlıydi
ne zaman oldu ki bu muavin falan da fark etmiş olabilir
Pandemi öncesi 6 sene filan olmuştur ya
kimse gördü mü ya da sonrasında öğrendi mi bunu
Yok kimse bilmiyor nasil diyim imajim zedelenir 😂
yani benim gözümde böyle bir şey imajını zedelemezdi de neyse hiç küçük tuvaletine sıkıştığın bu tarz bir anın var mı genelde erkeklerde Küçüğün kazası daha çok oluyor :)
Küçük 😂 o yaş küçüklüğünde olmuştu ya bir de çok güldüğümde filan kacirirdim tutamazdim
En son nasıl oldu 😅
Kardeşimin sırtına isemistim guldurmustu çok napiyim tutamadım 😂
trafikte çok alkol alınca ya da yetişkinken yine gülerken olmuş olabilir bence bu en son olan olay değil dürüst olalım 😅
Hahaha yok yok küçük abdest faciam hep ufakken ya
Bazen yaşıyorum
En zor durumda kaldığında neredeydin
İş yerindeydim, sabah mesai başlayalı yarım saati yeni geçmişti. Küçük çaplı ishal olmuştum. Tam tuvalete girmek üzereyken kazara altıma s**mışım!!! İşimi halledip mesai arkadaşımdan üstümü başımı değiştirmek için izin aldım. Arabamla eve gidip kısaca yıkanıp değiştirdim.
arkadaşından nasıl izin aldın ya bunu böyle açık açık söyledin mi
Evet, arkadaşım anlayışla karşıladı. Arkadaşım da yıllar öncesinde benim gibi yaşamış, üstelik de mesai bitimine 10 dk kala yaşadığını anlattı. Evim yakın olduğu için şanslıydım.
anladım özellikle büyük yüzünden böyle bir durumda kalmak çok can sıkıcı hiç küçük yüzünden böyle bir durumda kaldın mı
Bir yaz günü uzun yol seyahatinde çok su içmiştim. 4 arkadaş bir arkadaşın arabasıyla Bursa Karacabey'den Eskişehir'e dönüyorduk. İnegöl'ü geçtik, 15 km sonra o kadar sıkışmıştım ki, arabayı kullanan arkadaştan durması için ricada bulundum. O da acelemiz var duramayız deyince arabada deli gibi kıvrandım. Yanımdaki dayan dese de üç damla ıslatmıştım. Bozüyük girişindeki köfteciye varır varmaz düşercesine koştum!
İlk kaçtığı an çok korku dolu olmuştur hayal bile edemiyorum bir de yanında arkadaşların var kaçtığını belli etmemen lazım çok zor yani kıyamam sana
Bazen oluyor. Birkaç damla kaçıyor
kıyafetinden belli olmadıysa senin sırrın olarak kalır
O kadarı çocukken oldu
o sayılmaz ya
Bu yaşında da altına işeme yav bir zahmet 😁
kaçtığı zaman seni en zor durumda bırakan yer neresiydi
Yanımda 0,33lt boş şişe taşıyorum
Aynen ya
sana neredeyken oldu
Disardayken
Hayır olmadı.
Yok ben genelde onun bile hesabini yaparim