Memelerim 2. derecede sarkik?

25 yasindayim.. nisanliyim.. goguslerim biraz yapisal olarak biraz kilo alip vermelerden yillar icinde sarkti. buyuk goguslerim var.90 giyiyorum. sutyenin icinde blUzun altinda guzel duruyor. bir sorun varmis gibi durmuyor. ama ne zaman nisanlimla birlikte olmak konusu gundeme gelse hep bu konu aklima geldikce kaciyorum.. hazir olmadigimi istemedigimi soyluyorum. yaza dugunumuz var. estetik cerrahla gorustgumde 6- 8 milyar gibi bir rakam soyledi. ne yapip edip bu parayi biriktirsem mi. bilmiyorum. evlenip sarkik halini gordugunde benden sogumasindan cok korkuyorum. zaten bende kendimi iyi hissetmezsem rahat olamam onuda kendimide mutlu edemem. evlenmeden gormesini saglayip soguyacaksa simdiden sogusun kabul edecekse eder diye bile dusunuyorum. sizce ne yapayim. goguslerin sarkik olmasi ne kadar. onemli? bir erkegi hayal kirikligina ugratip kadindan sogutur mu? bu arada fizigimde cok guzel sayilmaz.170 boy 65 kiloyum kilo esit dagilmis durumda bir yerimde asiri fazlalik yok. ortalama bir fizige ve yuze sahibim. ama goguslerim cok psikolojimi bozuyor.:(
Memelerim 2. derecede sarkik?