Sağlık 1 ay 15 yaşındaki kardeşim sadece 1 cm uzadı, 16 yaşında boyu daha uzar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kardeşim 15 yaşında 1 cm uzadı, 16 yaşında daha uzama ihtimali var mı 15 yaşındaki kardeşim sadece 1 cm uzadı, 16 yaşında boyu daha uzar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
XBLACKBLUEX Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 29 gü Uzar Tabikide süt ve süt ürünleri tuketmesininoneririm kemik gelişimi için.20 li yaslara kadar uzanan gayet iyi seyredecektir.Beslenmesine önem vermeli ve Spor yapmalı 0 0 Yorumla
Kübiks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Uzar niye uzamasın ya 0 20 Yorumla Soran 1 ay Kaç yaşına kadar uzar 13 yaşında ergenliğe girdi Yorumla Kübiks 1 ay Genetigede bağlı ama 18 20 ye kadar uzar ama kızlarda erken kapanıyor plaklar boyu kaç şu an Yorumla Soran 1 ay Annem 165 babam 167 anne tarafım hep uzun ama babam tarafı hep 150 şu an boyu 156 Yorumla Kübiks 1 ay 160 ı geçer her türlü doktora gidin plaklari kapanmis mi sorun Yorumla Kübiks 1 ay Eğer ihtimal varsa spora yazılsın hareket etsin egzersiz vs yapsın Yorumla Soran 1 ay 18e kadar uzar umarım çok üzülüyor Yorumla Kübiks 1 ay Neden üzülüyo ya benim boyum daha kısa bizim çekirdek ailede 165 ı geçen yok babam dahil Yorumla Kübiks 1 ay Kızların boyu ortalama 160 olur zaten 4 cm uzar 160 garanti yani gerisi duruma bağlı Yorumla Soran 1 ay Okulda herkes çok uzunmuş en kısa oymuş falan aslında boy çok önemli degil Yorumla Kübiks 1 ay Olsun canını sıkmasın ya Yorumla Kübiks 1 ay Kardeşlerin var mı kardeşin kızdı demi şu an dediğin Yorumla Soran 1 ay 2 kardeşiz bende çok uzamadim 158 çokta uzun genetik yok malum Yorumla Kübiks 1 ay Sizin boy iyi ya uzar merak etmeyin canınızı sıkmayin Yorumla Soran 1 ay Ben takmıyorum da kardeşim takıyor nedense sağol canım Yorumla Kübiks 1 ay her şey halolur ya doktora götürün unutmayın ama Yorumla Kübiks 1 ay Plaklara bakın Yorumla Soran 1 ay Geçen sene götürmüştuk açık dedi başka bişey yapmadı Yorumla Kübiks 1 ay Anladım Yorumla Soran 1 ay Öyle yane uzarsa uzar uzamazsa dünyanın sonu değil Yorumla Kübiks 1 ay Aynen tabiki Yorumla
amor19 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 29 gü Sağlık konusunda 397 cevap paylaştı. Zamanla uzar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uzar Tabikide süt ve süt ürünleri tuketmesininoneririm kemik gelişimi için.
20 li yaslara kadar uzanan gayet iyi seyredecektir.
Beslenmesine önem vermeli ve Spor yapmalı
Uzar niye uzamasın ya
Kaç yaşına kadar uzar 13 yaşında ergenliğe girdi
Genetigede bağlı ama 18 20 ye kadar uzar ama kızlarda erken kapanıyor plaklar boyu kaç şu an
Annem 165 babam 167 anne tarafım hep uzun ama babam tarafı hep 150 şu an boyu 156
160 ı geçer her türlü doktora gidin plaklari kapanmis mi sorun
Eğer ihtimal varsa spora yazılsın hareket etsin egzersiz vs yapsın
18e kadar uzar umarım çok üzülüyor
Neden üzülüyo ya benim boyum daha kısa bizim çekirdek ailede 165 ı geçen yok babam dahil
Kızların boyu ortalama 160 olur zaten 4 cm uzar 160 garanti yani gerisi duruma bağlı
Okulda herkes çok uzunmuş en kısa oymuş falan aslında boy çok önemli degil
Olsun canını sıkmasın ya
Kardeşlerin var mı kardeşin kızdı demi şu an dediğin
2 kardeşiz bende çok uzamadim 158 çokta uzun genetik yok malum
Sizin boy iyi ya uzar merak etmeyin canınızı sıkmayin
Ben takmıyorum da kardeşim takıyor nedense sağol canım
her şey halolur ya doktora götürün unutmayın ama
Plaklara bakın
Geçen sene götürmüştuk açık dedi başka bişey yapmadı
Anladım
Öyle yane uzarsa uzar uzamazsa dünyanın sonu değil
Aynen tabiki