Namaz kılıyorum, sürekli secdeye gitmekten diz altımda hafif koyuluk oluşmaya başladı. Dizlerimin kararmasını istemiyorum, bunu önlemenin çözümü var mıdır namaz kılanlar için?
1 ay
Namaz kılıyorum, sürekli secdeye gitmekten diz altımda hafif koyuluk oluşmaya başladı. Dizlerimin kararmasını istemiyorum, bunu önlemenin çözümü var mıdır namaz kılanlar için?
dizlerin icin morlugu yok edecek kremler var al sur namaz kilarkende dizlerini koyacagin yerde seccadenin altindan havluyu katla ya da baska yumusak bisey olur katla koy oyle kil namazi morlukda olusmaz. Allah kabul etsin.
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Cevap
9Cevap
Hayır yok bundan daha güzel onur yok bence övünülecek bir şey bu. Benim pijamam yırtıldı dizden erimişti
Kadınım sonuçta erkekte önemli değil ama ister istemez umursuyorum
Erkek olunca kadın olunca ne farkediyor hanımefendi? Erkekte rahatsızlık duyabilir bundan ben genel olarak diyorum yani diz üzerine baskı ve sürtünme olduğu için olur bu
Bazıları da hiç kararmadığını özel bir şey de yapmadığını söylüyor
Başkalarını çok önemsemiyorum her vücut yapısı farklıdır yani bir şey diyemem.
Benimde oluyor ve pantolonlarım beyazlıyor o kısım yapacak bir şey yok
Bazıları da hiç kararmadığını özel bir şey de yapmadığını söylüyor biz mi uzaylıyız onlar mı anlamadım
Bilemiyorum ki sende beyaz tenli misin
Ten rengi ne alaka
Daha hassas olduğu için bence
Yumuşak zeminde kıl. Ayrıca dedem 80 yıl kıldı hiç diz kararması olmadı
Nasıl olmuyor ya benim kız kardeşim annem babam kılıyor diz altları kararmış halde hep
Secdeye giderken dizini sürekli yere basıyorsun ya
Kesin namazdan sjwj
Neden gizliden sordun
Namazı bırak
Yumuşak yerde kıl
Tek derdin bu olsun.
Krem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?