Dünden beri namaz kılmaya başladım. Seccade sert değil ama altındaki halının inceliğinden mi nedir yerde de parke var dizlerim yere her temas ettiğinde acıyor. Yaşım genç oldugu icin oturarak kılmak da zoruma gider. Hevesle basladim dizlik mi taksam biri bir fikir versin lütfen?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Inşallah bırakmazsın ama dizlikten daha çok alışmaya bak bir süre sonra dizlerin alışır
Bu yuzden birakmam
Ztn sana bırak mı dedim tövbe hasa
Dizlerin alışır bir süre sonra
Of bence halidan aciya alisilmaz
Acıya alısilmaz mı😳
Bende kılıyorum. bende bise yok
Normal insanlarda acimaz ki. Sen nw zaman başladın bu arada
Ben kesik kesik başlamaya çalışıyodum ama bu sefer tamamıyla başladım. herhal 2 ay oluyo
Benim psikolojik sıkıntıların vardi zaten son zamanlarsa aglamadigim an yoktu cok fazla kalbim daraldi psikolojikmen coktum ölmeyi istiyodum allahtan dun basladim dunden beri daha huzurluyum onceden annemin zorlamasiyla aman kim abdest alacak diye düşünen ben Şu an sikintim nufus etmesin kalbim daralmasin sıkıntı çökmesin diye ezan okununca hemen kendimi abdest almaya giderken buluyorum
Allahım Inşallah bırakmazsın ben gece 1 de falan uyuyorum genellikle bu günlerde sabah namazına kalkamıyorum bide namaz kıldıkça işlerin yoluna giriyo
Ben sabah da kılıyorum hep kilcam hep yani umarım bırakmam makyaji ojeyi falan seven biriyim Şu an virus var diye sıkıntı yok surekli evdeyim kpss ye hazırlanıyorum bu sekilde devam edicem simdilik bakalim devamli olacagindan umudum yok da çünkü dedigim gibi makyajsiz yapamıyorum ama bakalim atanana kadar insallah kilmayi istiyorum
Namazın sana ne gibi faydasını gozlemledin
Gerekirse makyajı vs bırak namazı daima kıl derim çok faydasını görursun
Ben manevi olarak bitme noktasında tek desteğim namaz oldu
Diyosun
Bakalim:(
Sirf namazi bırakicam bir gun diye başlamamayı dusundum:(
İnsaniz yanlışa düşüyoruz ama böyle yanlış yapacakken insan namaz kılıyosun olum sen bu sana yakışır mı diye günah işlemene mani oluyo
Ben gunahinda falan değilim dindar biri de degilim namaz terapi gibi bisey benim icin
Öyle diyosun o halde şu anda bırak derim çünkü hem bir yandan günah işleyip bir yandan namaz kılmak pek doğru değil bence
Cok biliyon iyi aksamlar
Bilmekten değil amacım sana bilmişlik taşlamak değil senin için söylüyorum
Yoksa ben istemez miyim devamlı kıl hiç bırakma
Merhaba maşallah Allah daim etsin o dizi acısı geçiyor 2 haftaya kalmadan geçer hiç merak etmeyin hiç hissetmiyorsunuz bile halanın kalınlığını inceliğini dizlerinizin acısı geçecek biraz sabredin
Yok alışacaksın sert vurma dizini yere halıda kıl şimdilik
Ince bir hali var :( baska halim yok
Secdeye giderken sert olarak dizini yapma gerekirse destekli secdeye git bir yerden tutun yani
Allah kabul etsin inşallah 😊
Allah kabul etsin darısı bana, dr görün bir
Aynısı bende de var. Ben mat aldım onda kılıyorum. Alışmayla falan alakası yok
Altına yumuşak bir şey ser seccadenin
Koli gibi bir şey bulursan seccadenin altına koy
Halıdan kaynaklı olabilir
kahkaha attım allah affetsin
Alisirsin
Aman nolcak
Allah kabul etsin :)
Alışır zamanla