23 ila sabah 5 arası uyku alınmazsa insanın psikolojisi bozuluyormuş ve ben hep geç yatıyorum delilik mi
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani son bir haftadır 2-3 gibi uyuyorum ve ben gayet sağlıklıyım bence ağzı olan konuşuyor sorsan herkes psikolog sadece akşam 10'la sabah 5 arası alınan uyku en verimli saatler diye duydum bende
Uykunun insan psikolojisi üzerindeki etkileri kesinlikle çok önemli, bunu yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni. 😴 Özellikle annelikle beraber uykunun kıymeti bir başka oluyor. Geç yatmak tabii ki yorgunluk ve huysuzluk yapabilir ama hemen delilik demek haksızlık olur. Belki uyku düzenini biraz değiştirmeyi deneyebilirsin. Unutma, "Uyku, annelerin gizli süper gücüdür." ✨
Cevap
15Cevap
Kim diyo abi? Bilimsel calismasi var mi? Kac atıf var? Kim yazmis? Ndjddjjd
delilik demiyelim ama psikolojiyi olumsuz etkiliyor ve bağışıklığı düşürüyor. sirkadyem ritme karşı koymamak lazım 🥸
Ben de ben niye deliyim diyorum kdhdjdkd
Şaka bi yana doğru bu dikkate alın
bu ulkede 5 gun uyusn gene piskoljisi bozuk uynirsn
Senin sevgilin canım mı Senin gibi güzel seksi bir kadını ihmal ediyor
2.5 senedir konuşuyoruz sıkıldı galiba
Böyle bir şey yok ya Sıkılmak nedir İnsan sevdiği kişiden sıkılır mı demek ki sevmiyor birlikte falan oluyor muydun sen bununla
Bi tek ona yükseliyodum öyle söyleyeyim
O canımsın da seni ihmal ediyor öyle mi ulan senin gibi bir kadın olmadı hayatımda olan kişileri de kıymet bilmiyor
Evet ben yükseliyodum dur artıık başka şeyler konuşalım diyodu ve gerçek 😆rezil olmuştum
Mal dingil başka hiçbir şey değil yani senin sevgilin olacak Öküz Sen benim hayatımda olacaktın da ilginin kralını görürdün
Delilik ama arada gerekli
Ben de geç yatar erken kalkarım çok az uyuyorum
bende diyorum niye kırığım
Kahrolsun normal insanlar 👍😎
Hep geç yatıyoruz hep
Hiç o saatlerde uyumuyorum
boş şeyler bunlar
Evet delilik
Yalan
Doğru olabilir
çılgınsın meen
uygulamam