Benim kuzenim 21 yaşında 1 yıl yoga pilates yaptı, sağlıklı beslendi, tüm vitaminleri aldı, tam 4 cm uzadı? Ben de 20 yaşındayım, kuzenim gibi yapacağım, uzayacağım, inanıyorum, sence uzar mıyım.
@ceren-_-_ Tabi ki fiziksel gelişim alınan vitamine, yapılan spora göre gelişimini sürdürür sağlıklı beslenme ve vücut ihtiyaçlarına göre doğru takviye vitaminleri ile desteklenen ve spor ile bağdaşan bir hayat şekli ile gelişimi sürdürmek mümkündür...
Soruyu soran değerli arkadaşım tabiki spor, doğru beslenme ve yeterli vitamin takviyesiyle senin vücut gelişiminde 20 yaşına kadar devam edecektir özellikle voleybol oynamanı ve kilonu kontrol altında tutmanı tavsiye ederim
Benim kuzenim 21 yaşında 1 yıl yoga pilates yaptı, sağlıklı beslendi, tüm vitaminleri aldı, tam 4 cm uzadı? Ben de 20 yaşındayım, kuzenim gibi yapacağım, uzayacağım, inanıyorum, sence uzar mıyım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızların fiziki gelişimi genelde 18-20 yaşında durur doktor bu bilgiye göre hareket etmiş olmalı yanlış ölçüm yapmadıysan uzama ihtimali var
Yapmadım hatta 3 gündür aynı çıkıyorum 18 yaşındayım
@ceren-_-_ Tabi ki fiziksel gelişim alınan vitamine, yapılan spora göre gelişimini sürdürür sağlıklı beslenme ve vücut ihtiyaçlarına göre doğru takviye vitaminleri ile desteklenen ve spor ile bağdaşan bir hayat şekli ile gelişimi sürdürmek mümkündür...
Soruyu soran değerli arkadaşım tabiki spor, doğru beslenme ve yeterli vitamin takviyesiyle senin vücut gelişiminde 20 yaşına kadar devam edecektir özellikle voleybol oynamanı ve kilonu kontrol altında tutmanı tavsiye ederim
3 cm daha uzarsın, kaynak totom.
İnşallah
Ben 11 yaşımdan beri aynı boydayım
Şans işi boy ya bazı tanıdıklarım 20 yaşına kadar uzamis
Boyum 214 ve özel hareketler kullanıyorum
Nasıl hareketler
Özel takviyeler
D3k2 vitamini gibimi
eczanede satılmayan şeyler
Neden söylemiyorsun
Parayla alıyorum
her şey parayla ztn simdi
AOL kullanıyorum
O neki
@ceren-_-_ben 1 senede 12 cm uzadım
Ne kullandın bana da söyler misin ne olursun
@ceren-_-_ AOL kullandım
Nereden alabilirim bana söyleyebilir misin
Ben de kullansam uzar mıyım.
@ceren-_-_ araştır
Tamam buldum çok ama çok teşekkür ederim ama ben 20 yaşındayım ben kullansam yine de boyum uzar ne olursun buna da cevap ver Allah senden razı olsun.
@ceren-_-_ dm yazın
Uzama şansın var
Kaç ki
Ahhahahah