Sürekli 5 saniyede bir yutkunasim geliyor uykuya dalmadan önce yaşıyorum ve uykularıma mani oluyor daha önce aynı durumu yaşayan oldu mu
1 ay
her saat başı üçer kez Ayetel kürsi'yi oku birkaç gün içinde bu sıkıntın geçecek bundan emin olabilirsin önüne bir bardak su al bardağa ağzına yaklaştır ve bu duayı oku Ayetel Kürsi 3 defa sonra iç
Allah razı olsun umarım iyi gelir
Sen bunu birkaç gün yap sonra bana ulaş durumunun ne olduğunu anlatırsın bir değişiklik var mı yok mu ona göre sana yardımcı olmaya devam edeceğim Bana da dua etmeyi unutma
Bendede aynı durum var nasıl ulaşabilirim size
@Pessimistic9
Söylediklerimi yap yeterli
Allah razı olsun 3/4 yıl öncede böyle olmuştum doktor kullandığım ilacın mg yükseltti öylece unuttum fakat 4 ay sonra tekrar bu durum başladı bir atak sonucu ve şu an devam ediyor ilaçta kullanıyorum fakat aklım orada sürekli
@Pessimistic9
İkiniz de aşırı derecede çok fazla düşündüğünüz için böyle oluyor sizin elinizde değil beyniniz düşünüyor bazen bunun farkında oluyorsunuz bazen olmuyorsunuz
Cevap
1Cevap
Boş gereksiz manalar içinde atıştırma ya da anlam ifade etmez zeki olsan aklını bulandıran çok olur yazık.
Ben değil ama abimde vardı bu offfff geçti ama çok şükür
Ne zaman süre icinde geçti ne kadar sürdü
Neler yaptınız geçtimi
Takıntı haline getirmissin bi yatma başka bişeyle uğraş kafana takma
Çıkmıyor kafamdan çıkartamıyorum napicam cok kötü durumdayım
Evet daha önce yaşadım grip olduktan sonra. Ama geçer bikaç güne
Grip değil psikolojik birsey
Anladım ne iyi gelir bilemedim geçmiş olsun
Okb mi? Doktor ne diyor bu duruma
Henuz doktora danışmadim evet okb ne yapacağımı henüz bilmiyorum
Bende de var OKB şu sıralar daha iyiyim ama insanın bunu kontrol etmeyi öğrenmesi gerekiyor
Bu tarz bi okb yaşadınız mi uykunuza Engel olduğu oldu mu
Evet çoğu zaman belirtiler farklı sadece baska tür takıntılarım mevcuttu
Tüm gün uykusuzluk durumu oluyor muydu
Evet gece rahat bırakmadığı için haliyle halsizlik uykusuzluk bunların da getirdiği yorgunluk isteksizlik günlük işlevleri yerine getirememe vs vs...
Ne kadar süre önce başladı şu an ne durumdasın
İlk 17 yaşlarımda başlamıştı şu an 20 yaşındayım kontrol etmeyi öğrendim en azından daha iyiyim bir şekilde baş edebiliyorum ya da nerde ne yapmam gerektiğini nasıl daha hafif atlatılabildigini öğrendim kendimce
Istiyorsan yardımcı olabilirim
Evet çok iyi olur nasıl bi çözüm yolu buldun tam uyuyacağım esnada aklıma geliyo ve beni uykumdan ediyor lutfen yardımcı ol 🙏
Bende de var
Uyku uyuyabiliyor musun tam uykuya dalacakken aklima geliyo ve uykumu kaçıyor cok kötü bir durum
Rahat uyuyamıyorum
Ne zamandır böyle devam ediyor, uykularınız sürekli mi seyrek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?