Çok zor durumdayım 7. ayım feci şekilde karnıma kramplar giriyor oturamıyorum resmen çok zor durumdayım hiçbir türlü geçmiyor neden olabilir endişeliyim yaşayan var mı?
20 gü
Çok zor durumdayım 7. ayım feci şekilde karnıma kramplar giriyor oturamıyorum resmen çok zor durumdayım hiçbir türlü geçmiyor neden olabilir endişeliyim yaşayan var mı?
Son aylarda sıkıntı olabiliyor ve erken doğum riskide olabilir ama doktor normal olduğunu diyorsa yoktur. Susuz kalmış olabilirsin. hafif yürüyüşler, sola uzanma, bol su içme ve yediğin şeyler etki edebildiğinden dikkat etmende fayda var. Tabii sürekli devam ediyorsa doktor kontrolünde kalmalısın.
Çok canım acıyor
Gebeliğin 7. ayında sık ve şiddetli karın krampları genellikle normal rahim büyümesi ve Braxton Hicks kasılmalarından kaynaklanabilir; ancak sürekli, çok şiddetli veya kanama/akıntı ile birlikte olduğunda plasenta sorunları, erken doğum veya preeklampsi gibi ciddi durumların habercisi olabilir. Bu nedenle mutlaka kadın doğum uzmanına başvurulmalıdır.
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun, düzenli kontrole gitmiyor musun
Gidiyorum ama gecmiyor
Bilgim yok ama doğumum yakın normal olamaz mı
Doktora gorundunmu
Normal olduğunu söyleyip geçiştirdi
Bu, aylarda kramplar olabilir, kasılma falan, çok ağrı yoksa dert etme bi kaç güne geçer
Doktor ne diyor
Kaç yaşındasın knkkk
21
Çok büyüdü mü karnın
Yani biraz büyüdü
Boy kilo kaç şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?