Sağlık 16 gü Gözüme toz kaçsa üf yapar mısın? psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Gözüme bir şey kaçtı da 25 dakikadır işten çıkıp eve gidemiyorum ehuehuehue Gözüme toz kaçsa üf yapar mısın? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Elimle alırım 1 2 Yorumla psychoparadıse 15 gü Adam adam u Barış_LonelyForever 15 gü 🙏
Təntənõviç Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 15 gü Göze kaçan tozu çıkarmak için en etkili yöntem enseye 3 kez üflenmesidir inanmıyosan gel deniyim 1 2 Yorumla psychoparadıse 15 gü Sen arkama geçemezsin korkarım. Yorumla Təntənõviç 15 gü 😂😂😂 niye olm Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 15 gü Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaparım insanlık öldü mü bsjs 1 1 Yorumla psychoparadıse 13 gü Ahaha Alalh razı olsun iyi geldi :D Yorumla
m Melike12_ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 14 gü Para verirsen üflerim jdnsndnndnddjjw 1 5 Yorumla psychoparadıse 13 gü Vay arkadaş. Kötü arkadaş insanı mucid yaparmıs. Bir platform keşifettim ben üflüyorum o direkt gozume geliyo afhkjsabfh Hep sizin yüzünüzden Yorumla m Melike12_ 13 gü Alla alla nasıl bişeyse o ndnsnndndjw ne güzel para kazancaktim ya tüh jxjajdj Yorumla psychoparadıse 13 gü Kar kızağı var ya oturmalı oyle bir şey yaptım askjfbashj boyle uckısmı ruzgarı gozume denk getirecek şekilde kıvrılıyor. Yorumla m Melike12_ 13 gü Yaaa hxmadmdmskds Yorumla psychoparadıse 13 gü haufbakjbdhg (çiçek) Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 15 gü Yaparım insanlık ölmedi. d 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Allah razı olsun :D Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 16 gü Hayır ağlamıyorum gözüme biraz toz kaçtı jsjsjs 1 2 Yorumla psychoparadıse 15 gü Sanki birazdan daha çok :D Yorumla aklımdadelisorular13 15 gü Ahahah jzjz Yorumla
Stupidcat Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 16 gü Gülmekten üfüfüfüf olur o 🤪 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Olsun hem hava hem sulu olur daha etkili :D Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 379 cevap paylaştı. Su vur gözüne gecer kendinden😀 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Geçmiyo geçmiyo uffleee Yorumla
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 61% 16 gü Ağlarsanız kendinden çıkar gider 🙄 1 10 Yorumla psychoparadıse 15 gü Sevgilimden ayrılmam lazım onun için ama sevgilim yok :( Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 15 gü Yapalım bi tane🙄 Yorumla psychoparadıse 13 gü Oluur. Siparişi size mi söylüyoruz kasa da mı hallediyoruz :D Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 13 gü Arkadaşlar yardımcı oluyor🙄 Yorumla psychoparadıse 13 gü Benim ki paket olsun. D Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 13 gü Evde mi alacaksınız 🙄 Yorumla psychoparadıse 13 gü Hayır ya sar ver paket olsun iştee Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 13 gü Pekiisi🙄 Yorumla psychoparadıse 13 gü Gahhfasbhf (çiçek) Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 13 gü 😌🌸 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 16 gü Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı. Üf yapmam dost ama göze ne girmişse çıkarırdım... 1 2 Yorumla psychoparadıse 15 gü Toz galiba yaa uff iş görür sanki :D Yorumla Psigareşh 15 gü onu yapamam geçmiş olsun 🙏 : ) Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 16 gü of o göze bi sey kacmasi cidden ölüm ya 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Hani ufff Yorumla
Personal14 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 16 gü Ahaha bu soruyu nerden buldunuz 1 4 Yorumla psychoparadıse 16 gü Çok sorgulama üf yap Yorumla Personal14 16 gü Üffff Yorumla psychoparadıse 15 gü Teşekkürler :D Yorumla Personal14 15 gü Rica Yorumla
MANTLE Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 6 gü Soğan yedik ya yeni, hava kompresörü var olur mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 16 gü Yaparım da agzım aşırı pis sogan kokuyor 1 17 Yorumla psychoparadıse 15 gü Mandalım var tıkarım burnumu Yorumla Cevap sahibi 15 gü Koku geçmişti de bugün sabah ta sarımsak yedim Yorumla psychoparadıse 15 gü Ne pis kadın oldun çıktın sen püüü Yorumla Cevap sahibi 15 gü Saglık lı beslenmek pis kadın ol ak degildir. Ama kıllarımında almıyorum ayda bir duş yapıyorum dişlerimi bir yere gidersem fırçalıyorum ya da peçeteye siliyorum bu yüzden pis olabilirim ama sarımsak sogandan olunmaz Yorumla psychoparadıse 15 gü Taharet alıyormsuun? Yorumla Cevap sahibi 15 gü Nasıl yani Yorumla psychoparadıse 15 gü Püü nedemek olduğunu bile bilmiyor. Yorumla Cevap sahibi 15 gü Gerçekten bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 15 gü İlk defa duydum Yorumla Cevap sahibi 15 gü Ne ki anlamı Yorumla psychoparadıse 15 gü Popoyu yıkama işlemi taharet almaktır. Eğer hee onu yapıyorum deseydin gerisi onemli değil diyecektim :D Yorumla Cevap sahibi 15 gü Popomu neden yıkayım ya Yorumla Cevap sahibi 15 gü Peçeteye siliyım Yorumla psychoparadıse 15 gü Lan avrupa da rusya da falan yaşadım orada da taharet musluğu yok ama her wc den sonra dus alırdım puahaha Yorumla Cevap sahibi 15 gü Ben yıkanmayı sevmiyorum Yorumla psychoparadıse 15 gü Başa donuyoruz pis kadın :D Yorumla Cevap sahibi 15 gü Pisim zaten kabul ediyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 16 gü Uf uf uffffffff yaptım 1 2 Yorumla psychoparadıse 16 gü Oooh iyi geldi valla sağol :D Yorumla Cevap sahibi 16 gü Agdhfjdjwg Yorumla
Icantsay Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 16 gü yaparim 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Janımm benimm janım benimm Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 16 gü Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. yapmam 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Sen gözüme kaçan tozu kıskandın :D Yorumla
m Zemherinaz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 16 gü Hayır. d 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Kötü kadın püüü Yorumla
La__llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 16 gü Yapmam :d 1 22 Yorumla psychoparadıse 15 gü hoh deme uff de :D Yorumla La__llorona 15 gü Lipton iç ohh de jgjjjf Yorumla psychoparadıse 15 gü Şeyli filmler izle yeahh de :D Yorumla La__llorona 15 gü 😂😂Ben hiç öyle şeyler izler miyim yahu. ayıp ayıp püüü😂 Yorumla psychoparadıse 15 gü Hangimiz izliyoruz ki hepimiz bi arkadaştan gördük :D Yorumla La__llorona 15 gü Dimi dimi ndnj kuzenim bakmıştır 🤣 Yorumla psychoparadıse 15 gü Şeyyy çok özür dilerim ufak kardeşim yazmıs :D Yorumla La__llorona 15 gü Yok ebesi yazmış jfjjff Yorumla psychoparadıse 15 gü Eberechi eze mi iyi topçu yaa dfd Yorumla La__llorona 15 gü Olum ne diyon jjffjj küfür mü ettiydin😂 Yorumla psychoparadıse 15 gü Cahıllll erteemmm. Futbolcu o futbolcu :D Yorumla La__llorona 15 gü Uhaa ya harbi öyle miydi 😂futbolla alakam sadece takım renkleri jfjh Yorumla psychoparadıse 15 gü https://www.youtube.com/shorts/H4C2iiIGLno Yorumla La__llorona 15 gü youtube.com/shorts/WmZfitTFIR4?si=TrM5IrUOoIdBnlAQ Yorumla psychoparadıse 15 gü Olm ne kadar üzücü bunun bile çocukları var püü bize hahaha Yorumla La__llorona 15 gü Harbi ya hahahh hiç o açıdan bakmadıydım😂😂 Yorumla psychoparadıse 15 gü Sen bakmayı biiilmiyon. D Yorumla psychoparadıse 15 gü Senin körün göz mü :D Yorumla La__llorona 15 gü Benim körüm göz aynen jfjjfjj neyi görmüyom gülüm😂neye bakmam gerekiyor yanlış yere mı bakıyom acaba😄 Yorumla psychoparadıse 15 gü Güzel bakan güzel görür eheuhue bende suç yokta senden emin değilim (pislikim ben) :D Yorumla La__llorona 15 gü Benden benden emin değilim hahahh (niyetim çok kötü) 😂 Yorumla psychoparadıse 15 gü hehehehe Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 16 gü Üf üf gecti mi abi 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Heyt cane kurban bitteschon Yorumla
denizzoooo Takip Et Xper 1 Yaş: 25 16 gü ufffff 2 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Allah razı olsundu Yorumla
Bjjhgvbn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 16 gü Hayır 1 1 Yorumla psychoparadıse 15 gü Daş galpli kotu kadın Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 15 gü Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elimle alırım
Adam adam
🙏
Göze kaçan tozu çıkarmak için en etkili yöntem enseye 3 kez üflenmesidir inanmıyosan gel deniyim
Sen arkama geçemezsin korkarım.
😂😂😂 niye olm
Yaparım insanlık öldü mü bsjs
Ahaha Alalh razı olsun iyi geldi :D
Para verirsen üflerim jdnsndnndnddjjw
Vay arkadaş. Kötü arkadaş insanı mucid yaparmıs. Bir platform keşifettim ben üflüyorum o direkt gozume geliyo afhkjsabfh Hep sizin yüzünüzden
Alla alla nasıl bişeyse o ndnsnndndjw ne güzel para kazancaktim ya tüh jxjajdj
Kar kızağı var ya oturmalı oyle bir şey yaptım askjfbashj boyle uckısmı ruzgarı gozume denk getirecek şekilde kıvrılıyor.
Yaaa hxmadmdmskds
haufbakjbdhg (çiçek)
Yaparım insanlık ölmedi. d
Allah razı olsun :D
Hayır ağlamıyorum gözüme biraz toz kaçtı jsjsjs
Sanki birazdan daha çok :D
Ahahah jzjz
Gülmekten üfüfüfüf olur o 🤪
Olsun hem hava hem sulu olur daha etkili :D
Su vur gözüne gecer kendinden😀
Geçmiyo geçmiyo uffleee
Ağlarsanız kendinden çıkar gider 🙄
Sevgilimden ayrılmam lazım onun için ama sevgilim yok :(
Yapalım bi tane🙄
Oluur. Siparişi size mi söylüyoruz kasa da mı hallediyoruz :D
Arkadaşlar yardımcı oluyor🙄
Benim ki paket olsun. D
Evde mi alacaksınız 🙄
Hayır ya sar ver paket olsun iştee
Pekiisi🙄
Gahhfasbhf (çiçek)
😌🌸
Üf yapmam dost ama göze ne girmişse çıkarırdım...
Toz galiba yaa uff iş görür sanki :D
onu yapamam geçmiş olsun 🙏 : )
of o göze bi sey kacmasi cidden ölüm ya
Hani ufff
Ahaha bu soruyu nerden buldunuz
Çok sorgulama üf yap
Üffff
Teşekkürler :D
Rica
Soğan yedik ya yeni, hava kompresörü var olur mu
Yaparım da agzım aşırı pis sogan kokuyor
Mandalım var tıkarım burnumu
Koku geçmişti de bugün sabah ta sarımsak yedim
Ne pis kadın oldun çıktın sen püüü
Saglık lı beslenmek pis kadın ol ak degildir. Ama kıllarımında almıyorum ayda bir duş yapıyorum dişlerimi bir yere gidersem fırçalıyorum ya da peçeteye siliyorum bu yüzden pis olabilirim ama sarımsak sogandan olunmaz
Taharet alıyormsuun?
Nasıl yani
Püü nedemek olduğunu bile bilmiyor.
Gerçekten bilmiyorum
İlk defa duydum
Ne ki anlamı
Popoyu yıkama işlemi taharet almaktır. Eğer hee onu yapıyorum deseydin gerisi onemli değil diyecektim :D
Popomu neden yıkayım ya
Peçeteye siliyım
Lan avrupa da rusya da falan yaşadım orada da taharet musluğu yok ama her wc den sonra dus alırdım puahaha
Ben yıkanmayı sevmiyorum
Başa donuyoruz pis kadın :D
Pisim zaten kabul ediyorum
Uf uf uffffffff yaptım
Oooh iyi geldi valla sağol :D
Agdhfjdjwg
yaparim
Janımm benimm janım benimm
yapmam
Sen gözüme kaçan tozu kıskandın :D
Hayır. d
Kötü kadın püüü
Yapmam :d
hoh deme uff de :D
Lipton iç ohh de jgjjjf
Şeyli filmler izle yeahh de :D
😂😂Ben hiç öyle şeyler izler miyim yahu. ayıp ayıp püüü😂
Hangimiz izliyoruz ki hepimiz bi arkadaştan gördük :D
Dimi dimi ndnj kuzenim bakmıştır 🤣
Şeyyy çok özür dilerim ufak kardeşim yazmıs :D
Yok ebesi yazmış jfjjff
Eberechi eze mi iyi topçu yaa dfd
Olum ne diyon jjffjj küfür mü ettiydin😂
Cahıllll erteemmm. Futbolcu o futbolcu :D
Uhaa ya harbi öyle miydi 😂futbolla alakam sadece takım renkleri jfjh
https://www.youtube.com/shorts/H4C2iiIGLno
youtube.com/shorts/WmZfitTFIR4?si=TrM5IrUOoIdBnlAQ
Olm ne kadar üzücü bunun bile çocukları var püü bize hahaha
Harbi ya hahahh hiç o açıdan bakmadıydım😂😂
Sen bakmayı biiilmiyon. D
Senin körün göz mü :D
Benim körüm göz aynen jfjjfjj neyi görmüyom gülüm😂neye bakmam gerekiyor yanlış yere mı bakıyom acaba😄
Güzel bakan güzel görür eheuhue bende suç yokta senden emin değilim (pislikim ben) :D
Benden benden emin değilim hahahh (niyetim çok kötü) 😂
hehehehe
Üf üf gecti mi abi
Heyt cane kurban bitteschon
ufffff
Allah razı olsundu
Hayır
Daş galpli kotu kadın
Yaparım