AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
dişin beyaz olması macunla değil yapıyla alakalıdır.
Dişin doğal rengi vardır ve normal ürünler beyazlatmaz bu doğrudur. Ancak bleaching yöntemindeki gibi ağartıcı kimyasallar dişin orijinal özelliklerini bozup beyazlık sağlarlar. Bu sağlıksızdır ama yapılır. Piyasada da geçici beyazlık veren, bir bakıma dişi beyaza boyayan macun ürünler vardır.
Ben signal white now kullanıyorum işe yarıyor gibi.
Ben Signal white now kullanıyorum ilk fırçalamada beyazlatıyor bir dene istersen.
Onu kullaniyorum kullandiktan 1 2 saat sonra gene eski haline donuyor bir etksini gormedim kalici olarak
1 haftadir kullaniyorum
şimdi anca doktorlar diş beyazlatıyo o da eziyet bildiğin gibi değil. diş tası temizliği diye geçiyor baştan aşağı bakım yapıyolar. bide tükürük kalitenle alakalı dişlerin bir ölçüdende genetikde diyebiliriz.
sigara içiyorsan ya bırakmalısın ya da azaltmalısın
Siberian wellness aktif karbonlu ve yaban mersinli içinde zararlı madde olmayan tek macun
sigara ve çay mahvediyor. En doğrusu düzenli fırçalama
Sensodyne iyi bayadır kullanıyorum gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Sensodyn i tek geçerim hep aynı markayı tercih ediyorum
Signal White Now kullanıyorum senelerdir memnunum ben baya
En iyisi sensodyne white kullanıyorum ben çok beğendim tavsiye edilir.
signal white now, sigara kullananlar icin ozel uretilmis olani daha etkili ama
oral b ve paradondax markalarini kullaniyorum cokta memnunum
Siyah bir macun vardı adını unuttum ama baya etkiliydi
Ben denedim bir de icine 2 damla limon sIkIyorum.. :DD
Cok ciddiyim.
Muz kabugundan iyi beyazlatici gormedim hayatimda
Muz kabuğu mu?
Evet , kabugum ic kismini dislerine surt fircalar gibi, farki gorursun , bilimsel aciklamasi ise icindeki potasyum, kimyasalla ugrasma :)
Dişçiye git, bir kere temizlesinler sonra günde iki kere fırçalamaya devam. Ben beceremedim ama arkadaşım yapabildi.
doktora git temizlik yaptır plak birikmiştir 1 veya 2 ton açılır
diş hekimine başvur yoksa dişlerine ve diş etlerine zarar verirsin
hep fırçalasanda diş rengi olayı var.Onun için dişçi.
Bide duyduklarım var muz kabugunun tersi ile ovuşturmak.
muz kabuğunun tersi derken, iç yüzeyi mi, dış tarafı mı?
iç taraf
duzenli fircalamak. kullanilan fircanin 3 ayda 1 degitirimesi ve bleaching.
dişleri temizlettir ve rengini açtır..500 liraya biter bu iş..
Şekerli yiyecekler ve içecekler tüketince ya ağzını çalkala ya da mutlaka dişini fırçala,bol bol su iç dişlerini daire çember çizerek fırçala.
sensodyn
başka söze gerek yok
sayın mod konuyu kapatalım
Dişlerinin doğal rengidir belki.
Beyazlatacağım diye paralama kendini.
İpana kullanabilirsin.
Ama rahatsız oluyorum renginden, teşekkür ederim önerin içinde
recaa efenim.
Hep öyle miydi rengi yoksa zamanla olduğunu mu düşünüyorsun?
Emin olamıyorsan doktora git, doğal rengi olup olmadığını söyler.
Zamanla oldu, dişçiye gittim diş fırçanı değiştir yumuşak uçlu kullan dedi değiştirdim yine aynı
@coolgirl__ ben size splat isminde bir ürünü tavsiye ederim, sigara ve kahve tiryakisi olarak cok memnunum... illaki marka meraklidiysaniz macunun alt tarafinca yeşil renkte şeritlileri tercih edin
@Tima312
@Tima312 splat hangisi tam detay veririmisin baya cesidi var
sirkeyle gargara yapmanı tavsiye ederim ciddi beyazlatıyo ama fazla acıı :) ama ciddi işe yarıyo
Hangi sirke
elma sirkesi
hepsinin üzerinde "beyazlatıcı" yazıyor. günde 3 kere fırçalıyorum, tık yok...
Aynen kardesim ben 18 yasindayim. Bundan 2 sene once bembeyaz dislerim vardi. Simdi malesef dis bakimimi biraz aksatmaya basladim. Ya tam 1 bucuk ay oldu gunde 3 defa fircaliyorum yemin %01 bile beyazlama yok. ;(
Diş macunu disinin kendi orjinal rengini ortaya çıkarır her insanın dişi beyaz değildir. Misvak çiğne beyazlatır.
benim bildiğim her insanın kemik rengi beyaz olmuyor o yüzden ne kadar fırçalasan da beyazlamaz daha beyaz istiyorsan dişçiye danış
kemik rengin öyle herkesın kemıkleri kar beyazı değildir o yuzden ne akdr fırcalasanda gecmezz doktordlarda aynısını dıyor
Of ya
link
dişleri beyazlatmak için en iyi yöntem bi diş doktoruna gidip cila yaptırman emin ol ve ondan sonra düzenli olarak dişlerini fırçalaman.. öptüm bebeem hadi kib.
Kabartma tozunu ilk kez duydum tarçın limon karbonat biliyodum :D
düzenli fırçaladıktan sonra marka önemli dğeil diye düşünüyorum
Karbonaat tuz diş macunu vs hepsiini kullan :D ıııy
hepsini karıştırıp mı :D
Hayır tek tek :D
çok zararlı
Bİliemiyorum elbet fırçalamadığın gün olmuştur kardeşim :)
fırçalıyor ama kaç dk fırçalıyor?
2 daikakya yakın fırcalamadığım gun oldu tabi olmazmı ama genelde hergun fırcalarım
dişçi benimde korkum ama karbonat ve limon suyu karışımı macun şeklinde yaptığında fayda sağlar
denedim ama oda ağrı yapıyor dişte
evet ağrı yapar
karbonat dök fırçaya fırçala bembeyaz olur ama sürekli yapma oda dişi çiziyor
signal white now cidden iyi ya bende inanmamstm ama bi süre kullan bak
Listerin gargara da kullan ama unutma dişin kendi rengi beyaz deildir sarı tonlarıdır en acıgını beyaz die kandırıolar
Ya benimkiler sonradan sarardı malesef. kahve yüzünden oldu sanırsam.
Yav cok sararma ayrı, dişcide beyazlarıp daha dikatli olabilrisn dediğim gibi tam beyazlık bekleme
vallah günde 3 kere dis fircaliyorsan inan bana hangi dis macunu olursa olsun dislerin beyaz oluyor :)))
şu bir gerçek hiç bir diş macunu beyazlatmaz..dişin kendi özelliğiyle alakalı bişey bu istediğin kadar en kaliteli diş macununu al ama diş yapın buna müsait değilse olmaz :)
Yanlış. Beyazlatır. Dişin doğal rengi vardır ve normal ürünler beyazlatmaz bu doğrudur. Ancak bleaching yöntemindeki gibi ağartıcı kimyasallar dişin orijinal özelliklerini bozup beyazlık sağlarlar. Bu sağlıksızdır ama yapılır. Piyasada da geçici beyazlık veren, bir bakıma dişi beyaza boyayan ürünler vardır.
diş temizleme olayı ayrı tabi ki onlar yapılıyor ama benim demek istediğim normal bi diş macunu beyazlatmak için yok ( yanlış anlaşılmasın)
Bir iki ürün var da isim vermeyeyim. Zaten çok sağlıksız.
tuz kobonat ve birazda diş macunu az karıştır diş fırçasına sür sonra bastıra bastıra fırçala =)
yavrucum diş rengin kemik rengiyse hiçbişey işe yaramaz :/ doktora gideceksin
Her dişlerini fırçaladıktan sonra karbonatlı suyla gargara yap.
hiç bir şey kullanma düzenli fırçala. Tavsiye edilen ürünler dişine zarar verecektir.
Diş temizletmek zor bişey değil ki kardeşim,doktor sadece dişlerini fırçalıyo git sen git
toto yemiyo kardeşim iyi anılarım yok dişçide kalbim sıkışıyo dişçinin kapısına gidince
ozonu kulak cpüne batır az diş eti ve dudana dedirmeden sür hemen hemende yıka cok etkili olr
sigara+alkol+çay çok içerim misvak kullanıyorum dişerim beyaz ve sağlıklı fırçalamam.
Sensodyne hiç bi işe yaramıyo bana kalırsa Colgate.
kabartma tozuna limon sık öyle fırçala bide :D internette görmüştüm
diş taşı temizliği yaptıracaksın ama eğer bakımını daha çok arttırmazsan eskisinden de kötü durumda kalır
Anlamadım. Onu nasıl yaptırıcam
dişçi ye git halleder o
Singal colgqte ve oral b kesinlikle en iyi markalar bazı ürünleri anında fark ettiriyor
Limon kabugu canim, icinin beyaz kismi oluyo ya onu disine surtuceksin
yararını gordn mu?
Gordum ama bir kere yap oyle gider degil arada yapicaksin
sen kaç gunde bır yapıyosun canım
Haftada bir yapiyorum dislerimi fircaladiktan sonra
anladım canım tesekkrlerr :D
Valla ben en kötüsünü kullansam bile beyaz.
Ama şu var öyle iyi olanlar mineye zarar veriyor
Beyazlıktan önce sağlığına dikkat edeydin iyiydi.Sağlığından olma sonra :(
diş macunları beyaztlatmada pek bir işe yapamaz ama sen opelacense dene
korbonatlı diş macunlarının beyazlattığını diş hekimi bi arkadaşım söylemişti tabi belli bir miktar
sensodyne,misvak,paradontax,diş ipi,gargara bunlar..
hiç uğraşma diş doktoru 1 saatte bembeyaz dişler yapıyormuş