Göğüs küçültme ameliyatı olmuş birinin vücudunda kalacak o ince beyaz izler sizi rahatsız eder miydi? Ya da evli olanların eşinin sezaryen olabilme ihtimali de var?

Göğüs küçültme ameliyatı olmuş birinin vücudunda kalacak o ince beyaz izler sizi rahatsız eder miydi? Ya da evli olanların eşinin sezaryen olabilme ihtimali de var?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kesinlikle etmez çünkü bedenini degil beni seviyor olmasını ve ruhunu severim
Kadınlar ruhları ile sevilmeli ve ne kadar sevilirse o kadar güzelleşir kadınlar
Bunu pek az insan anlıyor be yazık ki. Durup dururken elini tutmanın sarılmanın kadindaki kıymetini erkekler bilse ülkece mutluluk seviyemiz artardi. Sizi tebrik ediyorum hayatınızdaki her kimse gercekten şanslı 🌹 mutluluklar
Böyle birisi olduğum için sevilmedim hiç, aslında kadınların istedikleri ile hayal ettiği şey aynı değil.
Kiymet bilene denk gelesiniz. Biz kadınlar fazla çelişkili olabiliyiruz
Sanmıyorum birisinin hayatıma güzellik katacağını ve benimde onun ömrüne ömür katacağım birisinin olacağını.
🫤🫤
Kadınlar genelde hırt ve dağ ayısı isteyip gazetelere 3. Sayfa haberi ya da ana habere konu edenleri tercih ediyor. Benim gibi sebip onları herşeyden koruyup dışarıda sert olup evde sevdiğinin üstüne titreyeni tercih etmiyor
Bilemiyorum belki yanlış cevredesiniz. Etrafimdaki arkadaslarim ben de dahil olmak üzere hep nazik, saygılı adamlarla evlendik. Evet böyle bir kesim de var serseri haydut seven sonra hayati kararan. Belki baska yerlerde aramalısıniz
Geneli böyle kızların.
Soruyu eşin sebebiyle mi sordunuz peki.
Bana verdiğiniz cevabımızda evli olduğunuz cevabını arada verdiğiniz için soruyorum
Biraz işin icinde onun etkisi var tabi. Vücudum hakkinda hic yorum yapmaz. Evet hoc rencide etmez ama sorduğum şeylere de cevap vermez. Ben kendi kendime dertlenirim. Erkeklerin bakış açısını merak ettim. Bu ara ameliyat ve iz işini kafaya taktım.
İlk olarak kafana takma.
Soruna da gelince şöyle cevap vereyim size. Kadınlar detaycıdır uzun cevaplar bekler. Erkekler olarak netizdir biz. Beğenmiyor olsaysı kesinlikle bunu anlardın. Bir cevap vermiyor yorum yapmıyorsak bizim için herhangi bir sorun ya da itici bir durum yoktur. Güzel gönlünüzü ferah tutun lütfen
Tesekkur ederim. Dışarıda o kadar güzel kadinlari görünce insan onca yildan sonra acaba hala beni beğeniyor mu diye düşünüyor tabi. Belki de fazla kafaya taktığım icin aleyhine delil olarak kullanmayayim diye korkuyordur 😅 guzel yorumlariniz icin teşekkürler
Güzel kadınlara kadınlarda bakıyor ama erkek için eşi bambaşkadır, yol arkadaşı, dert ortağıdır. Erkek için evde kendisini bekleyen bir kadınının oluşu muazzam bir duygudur onun için çalışıp çabalamak kadar güzel bir his yoktur. Dışarıda ki güzel kadınların olması sizi şüpheye itmesin
🌹💐 teşekkür ederim
Keşke sık sık sohbet edebilmek mümkün olsaydı sizinle
Rahatsız etmez evliyim eşim hamile bekliyoruz biz de
Sağlıkla kolaylikla kavusursunuz insallah evladınıza göz aydınlığı olsun 🌹
Amin teşekkür ederim sağolasın
Dikiş bu kendi bedeni kendi kararı belki de kendi kararı dışında da olabilecek şeyler. Buna takılacak insanları hayatınıza almayın
Hayatımdaki insan hic yorum yapmayan birisi. Beni hic rencide etmez ama hic de yorum yapmaz. Soruyorum ama cevap vermiyor. İnsan da bir erkeğin bu konuda ne dusunebilecegini merak ediyor tabi
Neden rahatsız etsin sevdiğimin vücudunu her ne olursa olsun severim ya ben
Hayır etmez seven insan bunu umursamaz
Etmez dis görünüş takıntım yok olmadida
Hayır onu herşeyiyle severim
Sağlık için zorunlu yapıldıysa sorun olmaz
Sezaryen izleri var, öpüp ısırıyorum
His yok 🤣
Evet his kaybı yaşanıyor. Isırmak da ayri boyut 😅😮
Ahahab önce küçük denedim
Baktım ses yok
Hoşuma gitti 🤣
Sen küçültme mi düşünüyorsun
Biraz ayva göbeği de var demekki 😅
Ahaha hafif 🙈
Evli misin sen de
Evet
Eşin ne diyor peki ameliyat için
Yorum yapmıyor onun tek derdi erkek bir doktora denk gelmemem 🥲
Valla estetikte de erkekler başarılı
Hangi şehir
İst da bi arkadaşım var
Özel
Biraz pahalı
Tesekkur ederim. Henüz netlestirdigim bir durum yok. Onun istemedigi bir şeyi ben de yapamam zaten bakalim artik 🤷♀️
Eşim istese ben de yaptırma derim
Erkekler istemez
Erkek dr u hiç istemez
Hayır rahatsız etmez
Rahatsız etmez.
Etmez
Etmez
Hayır
Etmez sorun değil
Göğüs küçültme zaten saçma
Neden ki bazen mecbur kalinabiliyor
Senin böyle bir mecburiyetin var mı
Mecburiyetim yok ama takıntılıyım biraz kafamı baya mesgul ediyor
Ölçülerin ne ki sarkma var mı
80 C maalesef biraz var görünüşü pek kötü olmasa da ben neredeyse sifir beden olmayı diliyirum yani ama genetik.. kötü bir genetik. Keşke 75 ya da 80 A olsaymis
Dmden ulaşsana bir şey sorcam
Beni etkilemez
Sorun olmaz
Etmez