Kadınlarda ameliyat izleri çok canınızı sıkar mı?

Şimcik, ameliyat yaraları izleri çok rahatsız eder mi sizi? Hani kadınların erkeklerde bir yara sevme olayı vardır ama kadınların kadınlarda, ve erkeklerin kadınlarda yara izi sevip sevmediğini bilmiyorum.

bunu neden soruyorum çünkü; sırtımda göğsümde başımda kasığımda göbek deliğimde 5 adet 2 dikişlik, karnımda 8 adet 4er dikişlik, kolumda 16 dikişlik yara izim var.

ve kilo verişim tamamlandığında bir deri gerdirme operasyonuna giricem. o ameliyattan sonra gövdemin iki yanında uzunlamasına göbeğimin bikini bölgesinde kalan kısmında yatayda, üst kol altlarımda memelerimde popomda ve bacaklarımın iç kısmında da izler olucak.

bu izler dikkatli bakmayınca görebileceğiniz şeyler değil ama yakından bakınca görünecekler. deri gerdirme operasyonu geçirmiş bir kaç kişinin kesilerine falan baktım. beni rahatsız etmediler. hoş beni kimsenin izi rahatsız etmiyor. ama bir fikir sormak istedim.
kadında yara izleri çok iğrenç görünüyor.
kadında yara izine karşı nötr'üm. olmasa daha iyi olur ama olursada farketmez.
kadında yara izini severim. özel ilgim var ( surgical scar severler gördüm nette :D )
diğer, lütfen yorum yapınız fikirleriniz benim için önemli :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
kadınlar sadece oy veriyor hiç yorum yapmıyor :/
Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle bir güncelleme yapayım. Arkadaşlar olay eşle aşkla kendini beğenmemekle ilgili değil. Benim yara izlerimle ya da kabullenilmekle ilgili bir sıkıntım yok.

Sadece yara izleri hakkında fikrinizi almak ve özellkle erkeğe yakıltırılırlen bubu ara izleri kadında olunca ne gibi bir hissiyatınız oluyor onu öğrenmek istedim.
Kadınlarda ameliyat izleri çok canınızı sıkar mı?