Annem hiçbir şeye inanmıyor ve gerçeği de söyleyemem yardım edin. Salı günü saat 10.00'da ameliyatım var.
1 ay
Annem hiçbir şeye inanmıyor ve gerçeği de söyleyemem yardım edin. Salı günü saat 10.00'da ameliyatım var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öncelikle geçmiş olsun, istediğin gibi bir vajinan olur umarım, iyi misin şu an, ailene ne söyledin soruyu yeni gördüm
şu an biraz ağrılı. Anneme gerçeği söyledim🥲
Maks 2-3 gün ağrı yaşayabilirsin, tekrar geçmiş olsun canım, doğruyu söylemen iyi olmuş saklanacak bir şey yok, yürümende sokağa çıkmanda yasak var mı
Yok ama annem tepkili o canımı sıkıyor
Neye tepkili rahatsız olduğunu bilmiyor mu hey allahım ya
Hastanede misin?
Taburcu ettiler
Dikkat et yinede otururken vs, kendiliğinden eriyen dikişli mi
Teşekkürler. Evet öyle
Rica ederim, şu an belli olmuyor herhalde tamamen kapalı mı
İlk 1 ay ödem olucak dedi doktor. Tam şekli 1 aydan sonra
Bayada bekleme süresi varmış ama normal ameliyat oldun, ilerideki eşin ne kadar şanslı biri bence hazırlık yapıyorsun resmen
Geleceği düşünüyorum 😄😝
Ama abartma sonra göğüs estetiğine kafayı takma bunun sonu yok 😅😊
Yok onlar çok iyi 🙏🏻
İyi olsunlar 😊🧿 hangi yakada yaşıyorsun bu arada
Anadolu
Hmm yakınız geçmiş olsun ziyaretine gelmek isterdim 😊🌸
Sağolun💓
Rica ederim ne demek 😊🌸 çalışıyor musun yoksa ailen mi tutarı ödedi yani gizlemiştin başta merak ettim diye sordum
Ben ödedim çalışıyorum
Bu güzel, onlar ödese hiç dertleri çekilmezdi, ağrın vardır seni rahatsız etmek istemem prenses, kutum açık bir selam yazarsan sevinirim ilerleyen sürecini vs merak ediyorum doğrusu sonuçtan memnun kalacak mısın diye umarım iyi olur 🙏
Ağrın mı var nasılsın aniden gittinde
Hareketim kısıtlı sadece ☺️
Senin adına sevindim, lokal anestezi ile mi uygulandı yoksa kendinde miydin işlem sırasında
Böyle ulu orta yazmak biraz rahatsız ediyor beni insanlar okuyor 😊 kutum açık bekliyorum seni
Günaydın prenses, nasıl hissediyorsun, gece gittin ağrın çoğalmadı umarım ❤️
Nerdesin ağrın mı çok yoksun merak ettim seni
İyiyim sağolun💗
İyi olmana sevindim ❤️ dışarı çıkabiliyor musun doktor bir şey söyledi mi bu konuda
Çıkabiliyorum
Hayatına normal devam etmen güzel senin açından, dün bir ricam olmuştu kabul edersen sevinirim 😊🌸
Merhaba prenses, nasıl oldun?
Dönüşte yapmıyorsun merak ettim doğrusu
Yaptım
hoş geldin ama buradan artık zor oluyor onu demiştim 😊
Herkes görüyor tuhaf geliyor bana yani
Günaydın güzellik
İyi geceler hanımefendi 😊 nasıl oldun artık bir sıkıntın sızın yoktur umarım, görmezden geliyorsun artık nedense beni neden acaba 🤔😀
İyi akşamlar, yoksun artık prenses noldu
İstemeden ben seni rahatsız mı ettim prenses noldu
İyi geceler prenses kaç gündür yoksun merak ettim seni nasıl oldun
Selam prenses, iyileştin mi
İyi akşamlar, prenses nerelerdesin 😊
Günaydın
Naptın prenses dikişler eridi mi artık
İyi bayramlar güzellik 😊🌹🌹
Merhaba prenses, artık iyileşmiş olmalısın, nasıl hissediyorsun kendini
Hangi şehirde ne kadara oldun? Bende olmak istiyorum ve sadece iç dudaklar mı dış dudaklara da işlem yaptılar mı?
Sizinde mi özgüven sorunu yaratıyor?
@EşrefVtec sorduğuma göre
Bence yaratmasın, evli misiniz
Yanlış anlamayın laf olsun diye söylemiyorum ama bunun bir önemi yok
@EşrefVtec tamam sana göre yok
Yanlış anlama tam olarak seni rahatsız eden ne ve evli misin yani doğum yaptın mı deforme mi oldu yoksa yapısı mı böyleydi
@EşrefVtec evli değilim çok ilişkim olmadı deforme falan olmadı yani yapısı hep böyleydi
Anlıyorum ama bir çok kadında olan bir yapısal durum aslında bu, o yüzden çok sorun etmeyin demiştim ama tabi kendini kötü hissediyorsan ona ben bir şey diyemem elbette. Ama zor bir ameliyat değilmiş araştırmıştım merak edince yorumlara bakınca yani
@EşrefVtec tamam teşekkürler
Rica ederim, kafanıza takılan bir şey olursa sormaktan çekinmeyin, dış dudaklarda sarkma var mı bu arada?
@EşrefVtec fiyatını biliyor musun
70 bine oldum demişti bu kız, ama tabi hastaneye göre fark olur elbet
Yinede burun, meme estetiği gibi çok uçuk rakamlar isteyeceklerini sanmam
@EşrefVtec 70 uçuk bi rakam
Kazanması kolay değil evet ama artık hayat pahalı maalesef ucuz ne kaldı ki
@EşrefVtec 70bin de olmaz
Oluyor artık, cerrahi işlem sonuçta bu, dar pantolon giyinmek seni rahatsız ediyor mu
@EşrefVtec hayır etmiyor
He adına sevindim, demek ki dudaklar büyük ve sarkık değil
Buradan konuşmak seni rahatsız etmiyor değil mi bende soruyorum umarım rahatsız olmuyorsun
@EşrefVtec yeterli bu kadar bundan sonra soran üyeden cevap bekliyorum
Uzun zamandır yok belki hesabını bile silmiş olabilir yorumlara bakarsan belli oluyor
@EşrefVtec vardır belki bekliyorum
Umarım yardımcı olur, var mı hayatında biri evlilik hakkında ne düşünüyorsun
@EşrefVtec ne çok soru sordun
Rahatsızlık verme niyetim yoktu aslında canım sıkkın laflamak istedim, yinede kusura bakma keyfini kaçırdıysam
Hayırlı geceler
@EşrefVtec hayırlı geceler
Ortalama 40 mış
40 az değil mi o paralara saç ekimi bile yapmazlar yani, kimden aldın bu rakamı tam olarak
@EşrefVtec iki ayrı hastaneden
He öyleyse iyi, ne düşünüyorsun peki
@EşrefVtec bilmiyorum karar vermedim
Öneri vermek isterim ama dikkate almazsın diye yazmadım 😊
@EşrefVtec ne önerisi
Vajina görünüşünü sorun etme yani, seni seven adam mesela sana vajinan niye böyle falan mı diyecek sanıyorsun
Takmıyorsun değil mi bunu
@EşrefVtec takmıyom
Ameliyatı düşünme en iyisi
Canın sıkkın olur veya işin vardır diye pek yazmıyorum ne zaman istersen buradayım
@EşrefVtec tşkler
Rica ederim
Cidden kafa yok sizlerde
Niye
Bir kaç bebenin lafları yüzünden Tüm erkeklerin dilsiz dudaksız sevdiğini mi sanıyorsunuz. Aksine benim gibi dilli dudaklı seven bir sürü erkek var. Hem zevkini azaltacaksın hem de benim gibi erkekler o halini görünce direk soğuyacak.
Nerde o erkekler ya bana denk gelmiyor
Yaa bırak takmışsınız kafaya bir kaç malın lafını. Denkgelse de dikkate almıyorsunuz. O ne öyle dilsiz dudaksız çocuk şeyi gibi. Hiçbir çekiciliği kalmayacak. Direk soğurum ben o halini görsem
Hm kesin
Buyur denemesi bedava al bak karşına geldi o haline bayılan erkek. Madem denkgelemiyordun al işte buldun
Yok utanırım şu an olmaz
Utanacak bir şey yok normal muhabbet eder tanışırız öncelikle. Hem ne alaka elbet birgün bu utanma işini yenmek zorundasın.
Kaç yaşındasın ki
Bunun bir önemi yok önemli olan seni çok mutlu edecek olmam. Üzümünü ye bağını sorma.
Emin misin? Senden küçüğüm bence baya
Yaşın 18 ve üstü mü?
19
O zaman sorun yok yeter ki karşılıklı beğeni arzu ve tutku olsun. Ben kebdşmden eminim.
İşte gerçek bu.
Artık çok geç
Sebep?
Parayı ödedim olmam lazım😄
Yemişim parasını. Geri alamasan bile asla kestirme o güzellikleri asla... Para bir daha o güzellikleri geri getirmez gitme gerekirse
70 bin ya öyle deme
Olsun sonra 70 milyon versen o güzellikleri geri alamazsın. Ama alırsın paranı merak etme yeter ki kıyma o güzelliklere. Sen yazsana bana buradan rahat konuşulmuyor
Ne gerek var kanka
O kadar rahatsız edici mı de görünümü
Evet
İç dudakları mı dışarıda duruyor eğer öyleyse çok da kötü değil
Dışarıya doğru ve kötü
Yani sne çok rahatsızsan yaptır ama bence çok kötü değil benim bir tane sevgilimde öyleydi ve rahatsız edici değildi
İyi hissetmiyorum
Biri mi bir şey dedi
Yok ama ilişki yapmadan ameliyatı olmam lazım
Yargılanmak mı korkun
Maalesef
bir şey olmaz emin ol seni seven yargılamaz sever ki yani bence gördüm baya 2 cm ye yakın disaridaydi ve yanlış anlama her anlamda güzel kötü vir yanı yok
Teşekkür ederim ama artık çok geç💗
İnşallah istediğin gibi olur
Neden buna gerek duydun, yaşın doğru mu?
Özgüven eksikliği
Hiç ilişkiye girmeden yapılmasını doğru bulmuyorum.
İşte ilişkim olmadan yapmak istiyorum
Yapma
🥲
Hemşireyim sayısız gördüm. Bakılmayacak durumda olanların eşleri bile yeterince ilgili ve alakalıyken senin bunu sorun etmen saçma. Hem bundan hoşlanan çok erkek var.
Şansıma yargılayan bir insanı bulurum ben
Önceden sorarsın 🤣🤣
Sarkma mı var niye oluyorsun