Beddua içeren bir mesaj attım, bana HPV bulaştırıp kayboldu, ortada bıraktı beni. Mesajdan sonra gizliye aldı hesabını, neden
1 ay
Beddua içeren bir mesaj attım, bana HPV bulaştırıp kayboldu, ortada bıraktı beni. Mesajdan sonra gizliye aldı hesabını, neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kötü olmuş, Tedavisi var bildiğim kadarıyla, Geçmiş olsun 🙏
Kesin tedavisi yok
Yașın doğru mu bu arada
18
Geçmiş olsun, Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun 🙏🙌
İnşallah teşekkür ederim
Eee evlilik öncesi koca edinmeyin diyoruz, başka erkeklere bulaştırma sende 2 yıl mcığınla yaşa
Aşı oldun mu birde hangi tip bende aynı durumdayım hangi tip olduğunu bile bilmiyorum maalesef c vitamini ve çinko takviye kullanmalısın
58 ve 11 aşı olmadım. Ahcc kullandım şu an testlerim negatif
Özelde sürüntü testi yaptır devlette yapmadılar bana yaşım 30 dan az diye. 20 li yaşlardakilerde 1-2 yıl içerisinde kendi kendine vücut temizler dedi doktorum
22 yaşındayım umarım temizler korkuyorum daha test veremedim hiç bilmediğim bi şehirdeyim hastaneyi bile bilmiyorum 32 yasında bi pic beni bu hale getirdi evlenme vaadiyle ilk ilişkimdi
Birde Kaç ayda negatife döndün
Bir yılda. Ama bende ilk Siğil. Vardı sende öyle belirti var mı?
Oha benimki de 30 yaşında Allah belası ı versin
Bende ilişkiden 2 ay sonra siğil çıktı sonra biyopsi yapıldı hpv olduğunu gördüm ama türünü bilmiyorum dna testi yapılmadı
Muayeneden zaten Hpv dedi doktor ama devlette dna yapmıyorlar. Erdem hastanesinde yaptırdım 7000 tl ama boş yani zaten ilacı yok Ahcc devletteki doktor önerdi.
Sen nereye gittin
Devlet hast gittim ben
Bende bi sipil çıktı hastaneye gittim biyopsi yaptı sonucu okudum hpv ama doktora gitmedim tekrardan şehir değiştirdim çünkü tek bir tane siğil vardı bende sende kaç taneydi çok muydu
Biyopsi bişey değilki türleri önemli benim 58 yüksek risk çıktı ama kurtuldum zaten yaşın 20 lerde olunca vücut temizliyor dedi doktor ama takviye edici olarak Ahcc al biraz pahalı ama gerçekten işe yarıyor. Bende iki sivil çıkmıştı sivilce geçer sanmıştım o farketti sonra doktora gittim işte
Bakalım bendeki tür ne bilmiyorum ahcc hangi marka aldın
Validus Ahcc. Doktor 6 ay kullan demişti ama ben bir yıl kullandım. Korkutucu bir hastalık değil ama gene bünye zayıflayınca tekrar siğil vs çıkıyormuş. Bu sıkıntı ilerde evlenmeye düşünsem adam bu nerden bulaştı diyip şüphelenecek işte.
Canım negatife donmüşken asını ol bence teyzem de geçirdi benim yıllardır tekrarlamadı aşıdan sonra tekrarlama ihtimali düşüyormuş tekrarlama ihtimali sadece Bağışıklığını çok zayıf olduğu zaman da olabilir ama o zaman da başvurduğun için zaten vücudun bunu bilmiş olacak yani hücrelerin o virüsü tanımış olacak bence kesinlikle aşın olmalısın araştır yine istersen
Kalıcı bir etkisi var mı
Bünye zayıflayınca tekrar çıkıyor kesin bir ilacı yok Ahcc kullanıyorum şu an testlerim negatif çıkıyor
Siğil gibi şeyler olustumu vajinanda
Sivil evet
Siğil. Normal sivilce zannettim
İlacına devam et, yoksa kansere çevirir, sigillwrde büyüme falan olursa mutlaka doktora git
Siğiller için krem verdi o mahvetti herşeyi. Sonra koter yaptım o şekilde geçtiler. Ahcc alıyorum testlerim negatif ama gene korkuyorum ya bırakırsam ve tekrar aynı şeyler olursa
Normalde 1 yılda vücuttan atılıyor, bi arkadaşım demişti, ayda bir orayı kontrol et, yılda bir test yap mutlaka, kalıntıları kansere dönüşüyor vücudun zayıf kaldığında
Evet 6 ay Ahcc kullanınca geçiyor testlerim negatif ama bu virüs tamamen yok olmuyor bünye zayıflayınca tekrar 0 dan başlıyorsun.
Bundan sonra dikkatli olursun artık, vereceğin kişiyi ölç biç öyle yat, başkasınada senden bulaşır,
Aptal kız sence zina neden yasak
Benimle zorla birlikte oldu ilk sonra belki sever sandım hep onunla buluştum sonra hastalık bulaştırdı
sen naptin peki aşı oldun mu
Ahcc alıyorum ama iyileştim gibi zaten doktor bu yaşta hertürlü yenersin dedi
kac yaşındasın ki
18
kac yıldır aktif cinsel hayatın var ki
1 yıl ama 1 yılın içerisinde 3 kez olmuştue
neden o kadar az
Ben buluşmak istemiyordum. Son buluştuğumuzda da o hastalığı farketti
sen mi farketti kendisinde mi
O farketti ben normal sivilce geçer dedim o hayır dedi bende daha önce çıkmıştı ve o zaman tedavi oldum sende olabilirsin dedi
kimden kapmis ki kac kisiyl3 yatmış
Baya bir kişiyle. Kendi söyledi
İlk seksi onla yapmadin dimi
İlkim o
cok mu zevkliydi ki devam ettin
Dalga mı geçiyorsun
yok yani onun bi suru kadinla yattigini öğrenince neden devam ettin
Sonradan öğrendim
şimdi biri var mi
Yok
erkencisin
Üniversitem var
hangi şehir
İstanbul
bölüm ne
Biyomedikal mühendisliği
maşallah :)
Tek gecelik bir şeymiş de ondan.
Bir yıllık
Alacağını almış hastalık çıktıktan sonra da topuk
Ne güzel olmuş. Umarım aids de kapmışsındır
İnşallah sen kaparsın
Niye ben senin gibi 0rospu muyum önüme gelenle yatayım?
Ananla karıştırma herkesi
Ulan dingil kendin yazmışsın niye hala laf sokma çabasındasın? Adamın yatağında meze olurken iyiydi şimdi adam kötü oldu sen iyi oldun değil mi? Seni yetiştiren ailenin gelmişini geçmişini silkeyim
Niye gizlisin ekranın arkasından yazmak kolay dimi
Bak güzelim ben psikoloji mezunuyum. Ama şu an sen benim danışanım değilsin. Yani burada iyiye iyi kötüye kötü diyebilirim. Bende bu durumu basitlik olarak görüyorum. Ailen sana terbiye verememiş maalesef. Gevşeklik yapmışlar. Tanımadığın adamın altına yatıp hastalık kapıyorsan hala millete üstten konuşmaya çalışma. Biraz kendini sorgula
Sen dalga mı geçiyorsun banane ne iş yaptığından bilip bilmeden millete 0rospu diyip saklanıyorsun önce kendini bi tedavi et
Bilip bilmeden mi 😂😂😂😬 sen tam dingilsin cidden 😂 karı kendi yazdığını da inkar ediyor.
Yaslariniz kac peki
Ben 18 idim o 29
Evet olabilir beddua etsende bisey degismicekki neden izin verdin
O son buluştuğumuzda sana karşı vicdanım sızlıyor dedi böyle bir şeyi sakladığı için. Bir yıl geçti olayın üzerinden ve hiç unutmadım bilmiyorum eğer tanıdıysa beni.
Yav geç onlari vicdanmis mkk oivi salaga yatiyor adamsa evlensemis sikayetci oldun mu
Hayır 1 yıl geçti üzerinden
İyi olmuş
İnşallah sana da olur o zaman iyiyse
Ben zina yapmıyorum senin gibi
Zina yapmamıştım o zorla birlikte oldu benimle sonra evleneceğini söyledi ve bıraktı
Şikayetçi oldun mu
Hayır olmadım olayın üzerinden bir yıl geçti
Nasıl oldu olay yardım isteyeceğin kimse yok muydu
Yoktu ailem var sadece çok dindarlar söylesem bana suçu atacaklardı. Bu yüzden sustum şu an tedavim bitti ama kesin hastalık bitmedi. Ona mesaj attım sonra hesaplarını gizliye aldı fake hesaptan yazdım
Kötü olmuş üzüldüm. Yaşın daha genç kimseye güvenme
Olabilir