Aynen uzan burnuna sık o kadar açıyor ki burnu inanılmaz düşün hayatım boyunca hic hastaneye gitmemiştim ilk defa zorla götürdüler doktor yazdı bunu hala etkisindeyim
Tıkalı tarafa yattığımda geçiyor benimkisi. Buharlı tuzu içinize çekin bir de öyle deneyin
0
4 Yorumla
Soran
1 ay
biri sağ tıkalıysa sol yanağının üstüne yat açılır dedi şu an sol tarafıma yatıyorum açılır umarım kafayı yemek üzereyim, buharlı tuzu nasıl yapıyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eczaneden sprey al ismini bilmiyorum bi burun bir de boğaz icin sorna bana dua edersin
otvirin miydi? sıksam iyi olur mu şu an var evde
Kanka fotografi var mi atabilirmisin uci ince uzun biseydi naneli
galiba o beyaz şişesi var otvirine yazsana bi googleye atamıyorum burdan sprey ama zaten burun spreyi bu da
Aynen uzan burnuna sık o kadar açıyor ki burnu inanılmaz düşün hayatım boyunca hic hastaneye gitmemiştim ilk defa zorla götürdüler doktor yazdı bunu hala etkisindeyim
sıktım, şu an biraz yakıyor burnumu inşallah açar ya kafayı yicem cidden
Eğer kullandigimsa açar ama tadi kötü biraz
evet ya tadı ağzıma geldi genzimden dolayı iğrenç bi tadı var şu an burnum yanıyor baya açıyodur herhalde🙂
🤣 cok iyi
Tıkalı tarafa yattığımda geçiyor benimkisi. Buharlı tuzu içinize çekin bir de öyle deneyin
biri sağ tıkalıysa sol yanağının üstüne yat açılır dedi şu an sol tarafıma yatıyorum açılır umarım kafayı yemek üzereyim, buharlı tuzu nasıl yapıyorum?
Sıcak suyu bir kaba dökün içine tuzu dökün biraz fazla olsrak. Çıkan buharı burnunuzla çekin
teşekkür ederim umarım işe yarar
Umarım 🙏
Burun spreyin yoksa buhar yap buhara tut kendini sinüsler rahatlar
teşekkür ederim
Sprey varsa sık yoksada sıcak buhar yap odamı olmuyorsa agla 😂
Kalk biraz yürü evin içinde varsa sıcak bişeyler iç açılır sonra uzan ve hemen uyu:)
Makattan hortum sokmak lazım bekle geliyoruz kanal yolunu açacaz
Sol yanağının üstüne yatarsan sağ burun deliğin açılır👍
ne kadar sürede işe yarar? kafayı yicem cidden
5-10 dk
yatıyorum şu an umarım işe yarar ya
Umarım 🙏
Gel üfleyeyim açılsın
Tuzlu su burnundan genzine kadar çekmeye çalış
Gecmis olsun
tesekkur ederim
Ne yapiyorsun
Sümüğü temizledinmi