Sağlık 1 ay Kasıklarıma arkadaşımın topuğu çarptı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Oramda bir ağrıyla yatıyorum şimdi, sorusu olan varsa alayım, canım sıkıldı. Kasıklarıma arkadaşımın topuğu çarptı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kizlarda mi çok ağrıyor orası 0 6 Yorumla Soran 1 ay Ağrıyor Yorumla doguuAA 1 ay Hadi ya ben erkeklerde ağrıyor biliyor dum Yorumla Soran 1 ay Muhtemelen ikisinde de aynı Yorumla doguuAA 1 ay Öyle ise çok agrir ya Yorumla Soran 1 ay Çok ağrıyor zaten Yorumla doguuAA 1 ay Aboo gelsene bir şey sorcam burdan soramadim Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% 1 ay Sende patlatsaydin kafasina bir tane 0 5 Yorumla Soran 1 ay Yere yapıştım Yorumla DelliDivvane 1 ay O kadar sert mi Yorumla Soran 1 ay Evet beklemiyordum bir de Yorumla DelliDivvane 1 ay Beklemedigin an da olur zaten Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla
nebilimnickne Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Morardı mı, yoksa hala pembe mi 0 4 Yorumla Soran 1 ay Morardı Yorumla nebilimnickne 1 ay Ne kadar Yorumla Soran 1 ay Bir ceviz kadar belki biraz daha fazla Yorumla nebilimnickne 1 ay Bakim Yorumla
romanticistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Morardı mı 0 5 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla romanticistanbul 1 ay bir şey sürdün mü peki Yorumla Soran 1 ay Hayır buz koydum Yorumla romanticistanbul 1 ay Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 ay Sağol Yorumla
1delican Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Tam da deliğe mi 0 2 Yorumla Soran 1 ay Hassas yere diyelim Yorumla 1delican 1 ay Erkekler de acı verici oluyor Yorumla
Onlarla_konuşuyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 ay Kizlarin da mı hassas orası 0 18 Yorumla Soran 1 ay Maalesef Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Bir sey dicem biz erkeklerde özel bölgemize sert bir darbe geldigi zaman bir sıvı akiyor o ağrıyla sizde de oluyor mu öyle Yorumla Soran 1 ay Sıvı yoktu Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Peki sizdeki agri nasil oraya tekme yedin diyelim agri şeklini tarif eder misin Yorumla Soran 1 ay Kuku bölgesi ağrıyor işte bacaklarını biraz açarak yürümezse adım atmak acı veriyor, zonklayan bir ağrısı var Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay He yok bizim oyle degil bizim ki darbe gelince nefesimiz kesiliyor kımıldayamıyoruz en ufak harekette agri siddetleniyor ve alt kısımdan yukarı doğru karşımıza dogru cok keskin bir ağrı oluyor Yorumla Soran 1 ay İki türlü de sıkıntı Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Ama sizin ki tehlikeli olmuyor demi Yorumla Soran 1 ay Ne gibi bir tehlike Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Bizde testis kısmında ic kanama gibi cok ciddi şeyler olabilir Yorumla Soran 1 ay O kadar bilmiyorum Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay O değil de sen şimdi dokunamazsın da oraya en az 1 hafta djdjjd Yorumla Soran 1 ay Düzgün yürürsem dua ederim Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Eyvah dnjdjd bide neyin var diyene geldi anlat 😂😂😂 Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay İnandıramazsın da kesin bir şeyler yaşadı derler djdkdi Yorumla Soran 1 ay Harbiden ya Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 1 ay Samimi olduğun arkadaşlarına yalandan yaptim diyebilirsin şok olurlar oha nasıl yürüyemeyecek kadar mı diya baka kalırlar dnjdjd Yorumla Soran 1 ay Boş yapma ya Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Çok mu ağrıyor 0 6 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Guldumvedurdum 1 ay Peki ne yapacaksın Yorumla Soran 1 ay Geçmesini bekliyorum Yorumla Guldumvedurdum 1 ay Geçmezse Yorumla Soran 1 ay Doktora giderim Yorumla Guldumvedurdum 1 ay Dikkat et aman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kizlarda mi çok ağrıyor orası
Ağrıyor
Hadi ya ben erkeklerde ağrıyor biliyor dum
Muhtemelen ikisinde de aynı
Öyle ise çok agrir ya
Çok ağrıyor zaten
Aboo gelsene bir şey sorcam burdan soramadim
Sende patlatsaydin kafasina bir tane
Yere yapıştım
O kadar sert mi
Evet beklemiyordum bir de
Beklemedigin an da olur zaten
Evet
Morardı mı, yoksa hala pembe mi
Morardı
Ne kadar
Bir ceviz kadar belki biraz daha fazla
Bakim
Morardı mı
Evet
bir şey sürdün mü peki
Hayır buz koydum
Geçmiş olsun
Sağol
Tam da deliğe mi
Hassas yere diyelim
Erkekler de acı verici oluyor
Kizlarin da mı hassas orası
Maalesef
Bir sey dicem biz erkeklerde özel bölgemize sert bir darbe geldigi zaman bir sıvı akiyor o ağrıyla sizde de oluyor mu öyle
Sıvı yoktu
Peki sizdeki agri nasil oraya tekme yedin diyelim agri şeklini tarif eder misin
Kuku bölgesi ağrıyor işte bacaklarını biraz açarak yürümezse adım atmak acı veriyor, zonklayan bir ağrısı var
He yok bizim oyle degil bizim ki darbe gelince nefesimiz kesiliyor kımıldayamıyoruz en ufak harekette agri siddetleniyor ve alt kısımdan yukarı doğru karşımıza dogru cok keskin bir ağrı oluyor
İki türlü de sıkıntı
Ama sizin ki tehlikeli olmuyor demi
Ne gibi bir tehlike
Bizde testis kısmında ic kanama gibi cok ciddi şeyler olabilir
O kadar bilmiyorum
O değil de sen şimdi dokunamazsın da oraya en az 1 hafta djdjjd
Düzgün yürürsem dua ederim
Eyvah dnjdjd bide neyin var diyene geldi anlat 😂😂😂
İnandıramazsın da kesin bir şeyler yaşadı derler djdkdi
Harbiden ya
Samimi olduğun arkadaşlarına yalandan yaptim diyebilirsin şok olurlar oha nasıl yürüyemeyecek kadar mı diya baka kalırlar dnjdjd
Boş yapma ya
Çok mu ağrıyor
Evet
Peki ne yapacaksın
Geçmesini bekliyorum
Geçmezse
Doktora giderim
Dikkat et aman
Soğuk suya tut... krem sür...
git bakıl ihmal etme iç kanama olabilir