- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 4 güOldu bir kaç tane ama genelde benden büyüklerdi çünkü şimdiki kızlar ne yazıkkı daha doğru düzgün tanışmadan ev var mı araba var mı maaşın 100 bin mi abi bi durun önce tanıyın insan mı değil mi sana bakar mı namusuna sahip çıkar ama nerdeee varsa yoksa elde tespih göttte BMW dovsede sovsede no problem
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Adeliina'cım, bir tane olmuş ne garibanlığı tatlım! 🥰 Önemli olan kaç tane olduğu değil ki, yaşadıklarının sana kattıkları ve hissettiğin aşkın güzelliği bence. Her deneyim bizi farklı yollardan olgunlaştırıyor ve şekillendiriyor. Aşkı deneyimlemek başlı başına harika bir şey! Benim de aşk hayatım hep renkli olmuştur ama her biri özeldi diyebilirim. Senin o bir tane olan ilişkin sana neler kattı peki? Merak ettim vallahi! ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 güUzun süreli şekilde 3 tane iki üçte flört 🥳
19 Yorumla- 5 gü
Teşekkür ederim akrep burcuyum ben daldan dala atlamam kadınım tek olmalıdır 😂😂
- 5 gü
Yazmaya üşendim 😅😅
- 5 gü
Buradan mı 😅 haritana bakmam lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 güÇok değil 1 tane oldu sadece...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 5 gü0...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gayet güzel bir kız olmama rağmen Rahibe Teresa olmamdan ötürü hiç siftahım yok. 😂
55 Yorumla- 5 gü
Yaş 27 ise güzel olduğuna inanmıyorum hem güzel hem 27 ye kadar olmadıysa zor yani
- 5 gü
evet haklı yanasan olmuyor korku
- 4 gü
Erkekler saldırın la kız güzelmiş klasbfkja
Şimdi hiç olmadı diyeceğim, kimse de inanmıyor ki awq bu yüzden sevgilim olmuyor. Kısır döngüye girdim ŞSDAFLSŞDSŞFKASDF
17 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Takıldığım çok oldu cinsellik olarak. Senin peki
111 Yorumla- 5 gü
aynen bendede öyle nedense
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 güAdı konup 1 ay sınırını geçen sayısı 5 ama fb'leri saymıyorum sevgili dediğin için.
51 Yorumla- 4 gü
İkinci beyniyle algılayamayanları aydınlatayım. Çoğu deneyimli insan tok, tecrübesizler saf olur. Aktifim diye tezgah açık sanıp bana yürüyorsunuz ama az çalıştırın şu saksıyı. Asıl toy olmayanları zor elde edersiniz, yani gidin abazan tecrübesizlere tecrübe kazandırdın. Benden size iş çıkmaz bir idrak edin artık.
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. 0 tane oldu ama yarın bir kişiye daha açılacağım çok zor birisi ama bunu yapıcam içimde kalmasın en azından
10 Yorumla
6 güÖzel bı soru kimsenin doğruyu soyliyecegini sanmam ama sevgili diyosan 1 çünkü bu kalp 1 kere sever
16 Yorumla- 6 gü
Neden söylemeyelim?
- 6 gü
Bu kişiye göre deyisir geçmiş geçmişte kalmıştır ve onla olan onla yaşanan nevarsa sırdır kimsenin bilmesine gerek neden soyliyeyim ki bu bana ne kazandıracak
- 5 gü
Ad soyad yazmıyorsun sonuçta ve kendi ad soyadını da paylaşmıyorsun sonuçta. Anonim olarak verdiğin bir sayıyı bu kadar büyütmek garip.
- 5 gü
Yok buyutmedim bana göre yanlış başkasını bilemem başkasının söylediklerine saygı duyarım ama benim geçmişim ve benim ilişkim
- 5 gü
İşte buradaki olay da bu ya. Sen kimsin, bilmiyoruz. Ve anonim olmasaydın bile hala sayı vermende onlar açısından bir sakınca yok. Kişi sayısı paylaşmak onlar için onur zedeleyici bir şey mi? Çünkü seninle birlikte olmak onları kirletiyor ya da onlardan bir şey mi eksiltiyor? Şu çok zararlı bir algı.
- 5 gü
Onlar için yok ama benim için var😂 bana isteğini sor cvb larim ama bu yaz seleri cvb vermem
Soruyorsunuz yanit verince de linçliyorsunuz.
Söylemiyorum.27 Yorumla- 5 gü
Söyle
- 5 gü
Söyleyebilirsin kimse karışamaz sana
- 5 gü
Utanmana gerek yok , gizli olmanada gerek yok , kaç tane olduysa söyleyebilirsin. Biraz kendinle barışık ol bence
- 5 gü
🤣🤣🤣
- 5 gü
hatırlamıyor sabah aksam ayrı oda güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
5 güvalla ilk sevgilim var 2. cide eski sevgilim nişanlanan
20 Yorumla
5 güAma sen güzelsin seni elde etmek her erkeğin harcı değil birde sende seciciysen ondan bir tanede kalmıştır
12 Yorumla- 5 gü
Seçeneklerin baya azaldı ( rica ederim)
Hocam kusura bakmayın hakkınızı yemiş olabilirim. Sanaldan 100tanenin üzerinde oldu realden 30 40tane olmuştur
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 gü2 tane ama biri pek de sevgili sayilmazdi, digeri zaten tek ciddi ve uzun olan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Şimdi flörtleri saymazsak (ki say desen sayamam XD) 4 sevgilim oldu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Sen garibansan biz dilenci mi oluyoruz 0la, tercihler ya kalite arttırır ya da yalamaya çevirir
10 Yorumla
6 gü@adeliina Saymadim ama bunu merak edecdgini bilseydim muhasebeci tutardım
13 Yorumla- 6 gü
Keyfine bak 😉😂
- 5 gü
hergün 1tane oluyordu gerceği söyliyim bıraktırmak kendimden zor oluyordu 1gününü ayıran anlar 2yok
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
4 güİlk ilişkim yaklaşık 6 ay sürdü.
İkinci ilişkim yaklaşık 5 ay sürdü.
Üçüncü ilişkim 4 ay sürdü.
Uğrunda bir ömür vereceğim kadına hasret kaldık. 🤷
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
4 güSadece 3 ... Geri kalanı "Biz sadece arkadaşız" diyip "Hayır , ben hatalı ifade ettim" demediği için kedi gibi sırnaşıp kendilerini tahtaya sarılıyor gibi hissettiler.
00 Yorumla
6 gühangileri sevgili sayılır bilmiyorum sayamıyorum o yüzden
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 1 tane oldu, onunla da ayrıl barış devam jdnjhh
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
6 güKeske sifir tane oldu deseydim
17 Yorumla- 6 gü
Boltane 🤧
- 6 gü
Artık yaşlı dayıyım :)
- 6 gü
Gorunusun hala ilk tanidigim gibi
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu konunun garibanlığı olmaz boş ver sayı tutan kom yaşıyor geçiyorduk bir zamanlar sonra biz de gariban kaldık o ayrı 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
4 güKarmaşıklı :D Ciddi diyebileceğim 5 ama totalda 17-18 falan . Bu erkekler kadından anlamıyor :D:D 1 nee sanaa cx cx cx
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
5 güTek bildiğim bir defa sevdim.
Bir daha olur mu.
Bilemem.
Bildiğim bir şey daha , İnsan olanla yollarımız denk düşerse belki.00 Yorumla
5 gü2 adet Ayşegül Hanım. 2. si de 1-2 ay evvel oldu. Olduğuna pişman etti, 1 ay bile sürmedi. Gene de onu dahil ettim :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
6 güSen biraz seçicisindir. O güzelliğe hayır diyecek çok az erkek vardır sdsds. 4 tane oldu. 4'ü de adam değil. :')
00 Yorumla Sevgili olma kısmı çoğu kişinin 3-5 tir ama flörtü sayarsak..
20 Yorumla
5 güharem sahibiyim şuanlık 36 adet 4 aya kalmaz 7 kişi ilede tanışırım
10 YorumlaHiç olmadı opusme bile olnadi bir kız 5binliraya öpüşürken dedi
10 Yorumla
5 güHiç olmadı. Bu zamana kadar beni isteyenleri ben istemedim. Benim istediklerimde beni istemedi.
10 Yorumla
5 güBir tane bile sevgilim olmadı biz nerede yanlış yapıyoruz
10 Yorumla2 den sonra sevgili yapmadım büyük sorumluluk flört konuştuğum kızlar var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
4 gü4 sevgili, 2 fb, 200 ün üzerinde one night stand, 500 farklı kızla öpüşme olmuştur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
5 gü1 tane ( 3 ay sürdü) ama beni iyi terbiye etti. Gözümü açtı. Olması gerekiyormuş.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Bu zamana kadar epey sevgilim oldu. Sayı tutmayı sevmiyorum. o şekilde değerlendiremem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hiç biri tarafından gerçekten sevilmediğime göre, sıfır desem yalan olmaz heralde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 gü1 tane oldu, o da ilk ve sondu zaten
38 Yorumla- 5 gü
Evlendiniz mi
- 5 gü
Hayır, ilişki defterini kapattım sonsuza kadar
- 5 gü
Üzülme
- 5 gü
Kahroluyorum bilemezsin 😂
- 5 gü
Kaderler hep mutsuz nedense
- 5 gü
Valla gayet mutluyum sorun yok
- 5 gü
İyi o zaman kado bacı
- 5 gü
👍👋
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
5 güDon degiştiren tiplerden degilim
Sayısı çok degil ama sayısıda önemli degil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 güGerçek 2, ciddiyet dışı sayılmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
6 güÇok olmadı ya en fazla 3 tane.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
6 güSaymadım bereketi kaçmasın diye
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Bilmem saymadım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
5 güBenim hiç olmadı dkdkkdkxp
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı. Yalnız değilsin bende de 1 tane oldu :D
10 Yorumla
5 güÇok fazla olmadı sayılar önemli değil :)
10 YorumlaYapma adelina açık etme bizi
11 Yorumla
5 gü2 tane bitti. 2009 dan beri kimse yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 10 tane olmuştur eşimin de 2 tane
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
6 güBir tane yetmez, kilidi bir kırmamız gerek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
6 gü1 tane oda aldattı 6-7 sene önce
10 Yorumla
6 güBenimde çok sevgilim olmadı
10 Yorumla3 tane oldu. İlki ve en uzun süreni 8 yıl sürdü sonraki ikisinde birisi İsveçli diğeri de Rus bir kadındı. Onları gördükten sonra bizimkilerle bir daha yapamadım zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
5 güBir elin parmaklarini geçmez
Flört dolu10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. 4 uzun ilişkim oldu
117 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. 2 tanecik
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 gü3 tane
14 Yorumla- 5 gü
Benzeten olduda yanılıyorlar cogunlukla . Birde insanın aynadaki haliyle fotoda cıktıgı hali farkettiği için.
Lakin birtane yabancı dj var youtubeda dınlerken farkettım calvin harris diye biri var o bana bayagı benzıyor. - 4 gü
İyi bakalım 🙂bende seni birine benzetebilirmiyim dıye stalkladımda.. yüz prototipin cok orjinal yani pek birini bulamadım sana benzeyen haha eşin benzerin yok galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
6 güYaş kaç
13 Yorumla- 5 gü
Gayet doğal seçici ve gerçek ciddi ilişkiye önem birirsiniz ne güzel
- 5 gü
Yani enteresan profile baktım hoşta birisin trol gibi geldi sorun ama bu devirde ilginç bu profilde bi sevgşji Bh yaşta
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç olmadı
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hiç olmadı
14 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler