2 ay

Sağlık anksiyetesi ve panik atak yüzünden her gün başka belirti yaşamak normal mi?

Yaklaşık 1 2 ay önce panik atak geldi sonra dişim şişti 10 gün inmedi buradan sanırım sağlık anksiyetesine çevirdi sürekli vücudumu dinliyorum kalp doktoruna çıktım bir şey yok dedi kan verdim b12 217 çıktı psikiyatriye gittim rustral 100 mg yazdı ama bi baş dönmesi sersemlik oluyor arada her gün farklı hastalık çıkıyor bedenimde sabah kalkıyorum kaygılı sürekli vücudumu dinliyorum nasıl bi illet bu anlamadım acaba beynimde bir şey mi var acaba su mu var diye diye kendimi yıpratıyorum her gün. Farklı bir şey çıkıyor vücutta bir gün denge kaybı bir gün göğüs ağrısı ciğer ağrısı o geçiyor bu başlıyor hep aynı döngü farklı şeyler niye böyle anlam veremedim bu hastalığı yaşayan ya da yenen var mı artık çok yordu beni bu rahatsızlık hep korku ya hasta olursam ya kötü bir şey varsa hiç iyi düşünmüyorum yaklaşık 2 aydır hep böyleyim

Sağlık anksiyetesi ve panik atak yüzünden her gün başka belirti yaşamak normal mi?