Yaklaşık 1 2 ay önce panik atak geldi sonra dişim şişti 10 gün inmedi buradan sanırım sağlık anksiyetesine çevirdi sürekli vücudumu dinliyorum kalp doktoruna çıktım bir şey yok dedi kan verdim b12 217 çıktı psikiyatriye gittim rustral 100 mg yazdı ama bi baş dönmesi sersemlik oluyor arada her gün farklı hastalık çıkıyor bedenimde sabah kalkıyorum kaygılı sürekli vücudumu dinliyorum nasıl bi illet bu anlamadım acaba beynimde bir şey mi var acaba su mu var diye diye kendimi yıpratıyorum her gün. Farklı bir şey çıkıyor vücutta bir gün denge kaybı bir gün göğüs ağrısı ciğer ağrısı o geçiyor bu başlıyor hep aynı döngü farklı şeyler niye böyle anlam veremedim bu hastalığı yaşayan ya da yenen var mı artık çok yordu beni bu rahatsızlık hep korku ya hasta olursam ya kötü bir şey varsa hiç iyi düşünmüyorum yaklaşık 2 aydır hep böyleyim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bendede tuvalet ile ilgili var kendimi kasıyorum sürekli idrarım gekdi sanıyorum internetten hastalık okuyunca sanki gerçekten varmış gibi hissediyosun değil mi
Aynen öyle geçmiyor illet şey
Bende de var valla zorlamak gerekiyo kendini biraz
Herşeyi araştırdim beyinli ilgili şu an hepsini kendim yaşıyorum
Uykuda bile artık konuşmaya başladım zihnim o kadar dolu kiii
Aynen bende öyleyim ama ilk önce araştırmayı bırakmak lazım ben rahatladım biraz bırakınca
Öyle yapcam vallahi sen neler oluyor
Ya ben tuvaletim var gibi hissediyorum kendimi sürekli kasıyorum internetten de bakıyorum daha 18 yaşındayım buarada baktıkça daha çok endişleniyorum acaba var mı hiç geçmeyecek mi diye
Hep bu hale geldim araştıra araştıra
Bende öyleyim sürekli o düşünce bide asla silinmiyo
Valla tekrar gidicem bütün doktorlara uğraşmam artık yeter
Doktora gitme bence psikiyatriye git çünkü psikolojik olarak yaptığın bir şey vücuduna yansıyo gerçekmiş gibi hissediyosun aynı o yüzden en iyisi psikiyatri
Gittim rustral 100 mg verdi 10 gün oldu daha bir şey yok bakalım
Yavaş yavaş hemen etki göstermez bir ay falan gerekiyo
Sersemlik oluyor arada Bi baş dönmesi değilde hissi oluyor
Vücudun alışana kadar olur
Valla 2 aydır nasıl bir çalışmasa arada oluyor ama Allah büyuk yüklemice zorluğu kimseye vermez
Aynen öyle
psikoloğa git konuş bdt iyi gelebilir. ilaçla olmaz bence
Valla bilmiyorum napıcam bulcam bir yolunu
imkanınız varsa gidin
Diş şişmesi ile hiç bir alakası yok
Neyle alakası var ozaman
Her sabah kaygı dişim bir şişti 10 gun inmedi ondan sonra diş araştırırken bu hale geldim
Yav oğlum alakası yok git araştır
Ee neden bunlar oluyor ozaman
Diş ile ilgili sağlık problemin var işte
Ee diş geçeli 1 ay oldu