Güncellemeler
1 ay
Reglim bı de ondan da olabilir tansiyon da düşmüş olabilir
Kafamın içi dönüyor, elim titriyor, hastalık mı adrenalin mi? Yazamıyorum, eskiden bana zorbalık yapmış kişiler sanırım ondan şu an iyi davranıyorlar, şok oldum sanırım açıklaması ne? Ben normalde de titreyen biriydim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakin ol kişisel bilgi vermediğin sürece kimse sana bir şey yapamaz
Bunlar benim aleme kadar biliyor
Bı olay var o yüzden ama büyüyüp degismisler
Sen mi söyledin
Karışık olaylar boş ver
Travma oluşmuş sende geçmiş olsun
Cidden mi
Ya sence engelliyim mibunlaro
Çok korkuyorum titriyorum
Evet travma gelişmiş ama aşılabilir bir şey bu öyle ciddi bir travma değil
İyi çocuklar ama kötülükleri olmuştu ergenlikte
Engelle sana zarar veren kim varsa engelle kurtul
Bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur
Ama bilemezsin belki ciddi?
Titreme miktarim çok
Yok değildir ciddi travma kaza sonucu oluşan kayıplardan sonra olur bu ciddi değil
Ya bak şöyle anlatayım sana sen mesela bçr erkekle flörtleşmekten falan mı korkuyorsun
Anladım teşekkür ederim. gecer mı ozaman bikac güne genel titremem var ama bu cocukklara alışırım belki özür dilediler ve travma olan benim gelip elinden geleni yaptılar
O zaman alışırsın rica ederim
Ben her şeyden korkuyorum evet en son şey yazdim bunlar bı grup erkek arkadaş ergenlikte beni tehdit etmişlerdi ama akıllı çocuklar biraz da tuhaf tipler Ama garip şekilde anlaşıyoruz ama ciddiler mı değiller mi bilmiyorum kafam çok karıştı ama bu bana yardımcı oldu aslidnabenim okbmi geçirdi çok düşünen biriydim gelip yardımcı oldular çözmemiz lazım psikolojik sorunlarını diye yine de uzaktalar bana sakinim. en son şey dedim lütfen beni öyle çok sevmeyin size uzağım kıskanmak bile arkadaşlık bağ bile istemiyorum dedim çünkü her şeyden etkileniyorum
Var olmak bile istemiyorum dedim çünkü çok travmatik bir yaşamım oldu biliyorlar hatta içlerinden biri evlenme teklifi etti diğeri de destek oluyo sanırım pek emin değilim daha az konuşuruz o halde dedi zaten en son
O zaman sen herşeyden kolay etkilenen birisisin bunun hakkında psikolojik destek alabilirsin ya da sürekli kendine aslında öyle bir şey olmadığını telkin edebilirsin
Yani bilemiyorum eğer sana evlilik teklif edeni seviyosan sana iyi gelebilir ama onun dışı bir şey diyemem
Evet arkadaşı da dedi terapi al diye ama şu an mutluyum evde hobimi yapıyorum zaten etkilenmek çok umrumda olmuyor. evetcok duygusal biriyim haddinden fazla her yerim kasılıyor yüzüm ekşiyobiriyle konuşurken deli miyimneyim sanki hep sinirliyim anlamıyorum tatlı biri olmak isterdm tahammülüm yok hic ama garip şekilde de çok korkak biriyim anlayamıyorum kendimi sanki her an saldırabilirim ama ömür boyu tepki de vermeyebilirim
Ya boş ver gitsin ben o heyecanı kaldiramam sevilmek istemiyorum evde mutluyum
Yani destek olacak birini arıyosan ne zaman istersen bana yazabilirsin ama eğer idare ediyorjm hobilerim var diyosan çok mutlu oldum adına
Çok teşekkür ederim sagolasin
Rica ederim ne demek
Sana bı şey yazabilir miyim bi şey sorucam bı şey oldu
İstek attim
Sor bakalım
Rahat ol kasma kendini konuştukça açılırsın
Konuşalımmmııığ
Kaç yılda? Ömrüm boyunca pek insanla konusmdim
Sanalda konuş sanalda konuştukça buralarda açılırsın yavaş yavaş
Konuşmadan bilemem
Çözeriz