Sağlık 1 ay Epilepsi nöbetinin 5 dk sürmesi tehlikeli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sık sık olmasa da hiç beklenmeyen bir anda gerçekleşiyor ve hastanın bilinci 5 dk. kapanıyorsa Epilepsi nöbetinin 5 dk sürmesi tehlikeli mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yanitlayici1020 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay epilepsi genel olarak tehlikeli duserken biyerini falan carparsa sıkıntı. İlac tedavisi uygulaniyo mu 1 7 Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla yanitlayici1020 1 ay benim annemde vardi ilacla gecti şükür gecmis olsun sizede Yorumla Soran 1 ay Ne alaka gencim ben dedim ama hiç bir şeyin garantisi yokmuş şu dünyada aniden oluverdiTeşekkür ederim Yorumla yanitlayici1020 1 ay ne atar gider yapiyon bu hastalik uzun yillar suruyyo 2yilda gecip gitmiyo anneminde zaten ortaokulda baslamis cahil cahil yorum yapma git arastir biraz Yorumla Soran 1 ay Sinirlenecek bir şey yok o an içimden kendime demiştim atar yapma gibi bir amacımda yok Yorumla Soran 1 ay Kibar kibar yapılmış bir yoruma niye küstahlık yapayım yanlış anlaşılma için özür dilerim Yorumla yanitlayici1020 1 ay asil ben ozur dilerim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Merhaba ben epilepsi hastasıyım 5 dk ne kısa ve uzun 0 2 Yorumla Soran 1 ay Çok geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sizede benlik çok sıkıntı yok uykumda oluyor sadece bildiğim bu yanlış bir şey demek istemem ama uzun da diyenler var Yorumla
NORA41 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Uzundur genel olarak bakılırsa 1 2 dk sürer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Evet uzun ve tehlikeli maalesef 0 17 Yorumla Soran 1 ay 5 dk sürmüş benim Yorumla Cevap sahibi 1 ay İlk krizin mi Yorumla Soran 1 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 ay Peki ilk defa mı bu kadar uzun sürdü Yorumla Soran 1 ay Eeg temiz ama yine de nöbet olabilirmiş Yorumla Soran 1 ay Hep böyle sürüyormuş öğrendiğim kadarıyla Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kaç yıldır var epilepsi Yorumla Soran 1 ay 3 yıl Yorumla Cevap sahibi 1 ay Peki hep mi eeg temizdi Yorumla Soran 1 ay Evet Yorumla Soran 1 ay Artık genetik mi neyse yakalanmışım bir şekilde Yorumla Cevap sahibi 1 ay Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 ay 24 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bende 22 yaşındayım ve bende de var maalesef Epilepsi Yorumla Soran 1 ay Geçmiş olsun inşallah Allah şifa verir bize Yorumla Cevap sahibi 1 ay İnşallah, konuşmak istersen ben buradayım Yorumla Soran 1 ay Sağol eksik olma Yorumla
Lunaris_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 ay Evet. 0 1 Yorumla Soran 1 ay Büyüklerime sordum kç dk sürdü diye 5 dk falanmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
epilepsi genel olarak tehlikeli duserken biyerini falan carparsa sıkıntı. İlac tedavisi uygulaniyo mu
Evet
benim annemde vardi ilacla gecti şükür gecmis olsun sizede
Ne alaka gencim ben dedim ama hiç bir şeyin garantisi yokmuş şu dünyada aniden oluverdi
Teşekkür ederim
ne atar gider yapiyon bu hastalik uzun yillar suruyyo 2yilda gecip gitmiyo anneminde zaten ortaokulda baslamis cahil cahil yorum yapma git arastir biraz
Sinirlenecek bir şey yok o an içimden kendime demiştim atar yapma gibi bir amacımda yok
Kibar kibar yapılmış bir yoruma niye küstahlık yapayım yanlış anlaşılma için özür dilerim
asil ben ozur dilerim
Merhaba ben epilepsi hastasıyım 5 dk ne kısa ve uzun
Çok geçmiş olsun
Sizede benlik çok sıkıntı yok uykumda oluyor sadece bildiğim bu yanlış bir şey demek istemem ama uzun da diyenler var
5 dk kısa bir süre değil.
Uzundur genel olarak bakılırsa 1 2 dk sürer
Evet uzun ve tehlikeli maalesef
5 dk sürmüş benim
İlk krizin mi
Hayır
Peki ilk defa mı bu kadar uzun sürdü
Eeg temiz ama yine de nöbet olabilirmiş
Hep böyle sürüyormuş öğrendiğim kadarıyla
Kaç yıldır var epilepsi
3 yıl
Peki hep mi eeg temizdi