- Beni kan tutuyor, 2 yıldır kan tahlili veremiyorum. Midem bulanıyor, gözlerim kararıyor, terliyorum, kusacak gibi oluyorum, kusuyorum. Hatta bu durumdan dolayı 2 yıldır tahlil veremedim. Siz ne kadar sürede veriyorsunuz?
2 ay
İğneden korkuyom ben. Bakmıyorum o yüzden ama ağır bişiyse (diş için 5 adet iğne gibi) midem bulanıyo başım dönüyo.
Sabrediyom başka çare yok
En son elden damaryolu açacakları zaman hemşire elime iğneyi soktu ama denk gelmedi herhalde iğneyi oynattı durdu. 10 dakika mide bulantısı ve baş dönmesi oldu. Yüzüme su tuttum geçti.
Cevap
6Cevap
Ben de bugün tam kan sayımı verdim bir 30 dk önce. Çok korkunç bir şeydi 😄
Ya en son ne zamana vermiştin bugün vermeden omce ben çok korkuyorum ya
hastaneye gittiğinde bunları söyle sedyeey yatırıp alıyolar kanı ozaman bu kadar etkilenmezssin
işlem sırasında hiç bakmayın
Ama bakmazsam bile içimden bişey çekildiğini farkediyorum hissediyorum midem bulanıyor yine aynı şekilde siz en son ne zaman gerdiniz tahlil
beni etkkilemiyor içinden bişey çekildiğini düşünme odağını başka yere ver
Bayılarak veriyoruz.
Ya çok kötü değil mi ması veriyosun of
Benim kadar korkan yoktur. Uzun yıllardır vermiyordum. Geçenlerde mecbur kaldım.
Panikle götürdüler beni. Çok kolay oldu. Abartmışım.
Korkma bıçaklamıyorlar🙂
Gozlerini kapat
bakmazsan tutmaz.
İçimden nişey çekildiğini farkedince de aynı şey oluyor
ya saçmalama kan verirken içinden kan çekildiğini nasıl hissedeceksin. Ancak iğne batmasını ve ordaki dokunmaları hissedersin.
İşte hissediyorum çok kötğ oluyorum ne yapacam bej ya 2 yıldır veremedim
bişey olmaz o kadar insan veriyor çoluk çocuk hiç bir zararı yok. Bunları düşünerek kendini rahatlat. Bir şeyi kafana takarsan büyütürsen içinden çıkılmaz hale sokarsın kendini. Ilımlı ve iyi telkinlerde bulun. Yalnız gitme mesela o esnada dikkatini dağıtcak şekilde sohbet et
Yaptirmayiver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?