Bu durum sizi endişelendiriyor mu? 🩸
Korkuyorum 😓
Rahatlıkla kan verebiliyorum 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır korkmuyorum. zaten bu sırlar çok hastaneye gidip geldiğim için sürekli kan veriyorum yani aslında kendim için yani bağış yapmak için değil. bu yüzden de çok alıştığım için kan vermekten endişe duymam. benim için sıradan bir konu
Aa geçmis olsun, neyin var?
Burnumdan ameliyat oldum bir kaç gün önce, sürekli tekrar ediyor maalesef rahat nefes alamıyorum da.
Cabucak atlatirsin umarim
Teşekkür ederim
1.5 2ml kadar içmişliğim de var.
Bu arada az önceki sorumda anlattığım kişi benim hesabı kapatıyorum sizi unutabilecegimden şüpheliyim doğrusu bukadar iyisi de varmış demekki diyeceğim hep
Çok teşekkür ederim🙂 Kendinize iyi bakın
Hayatımda kendimden öyle çok şey verdim ki kan vermek yanında komik kalır 🙂 Ölecek olsam üstümü örtün üşümeyeyim ve beni yalnız bırakın derim.
Allah korusun 🙂
Sağol, gerçekten de öyle. Hayatta herşeyi kabul ettim sadece huzur olsun gerisi keyifle gelir zaten.
Hayır ama veremiyorum. Bana yetebilecek kadar kanım varmış sadece bağış yapamıyorum. 5 6 sene önce kök hücre için kan verebildim sadece. Ama onda da donör olarak daha çağrılmadım ne yazık ki.
Cevap
26Cevap
korkutmaz asla ıgneden fılan korkmam asla. ama benım kanım nekadar faydalı olur ınsana bılmem tansıyon var cart var curt var. ama yaparım.
Düzenli olarak Kızılay'a kan bağışında bulunan biriyim
Korkmam o benden korksun. Böyle diyorum ama bikerede kolum şişmişdi kan alınırken.
Hatırlayıncada kormadım değil 😓
Stajyerleri görünce kaynar sular dökülüyor :D
Morartacaklar sonra :D
Korku değil ama biraz tedirgin oluyorum evlendiğimiz zaman sağlık testi için verdim kan en son ama biraz tedirgin olurum
5-6 defa kan verdim normalde her sene verirdim de bu kızılayın adeta çöplüğe dönmesi yüzünden artık vermeyeceğim kan
Hayır pek korkmam çok defada ihtiyaç hâlinde verdim başkası için..😊👩🍳💉💊🌡️
Çocukluğum hastanelerde geçti ve çok kan verdim, zamanla bu korku geçiyor şimdi hiç zorlanmadan kan verebilirim.
Korkucak bişi yok hatta bence kan kaybından ölmekte de korkulacak bişi yok üşüme hissi, bilinç kaygı hoop gittik
Kan vermekten korkmuyorum kızılaya vermekten korkuyorum
Hayır.
Kan vermekten korkmayın lütfen elimizi hafif tutmaya çalışıyoruz 🫠
Korumak değil benimkisi içim bi kötü oluyo baygınlık geliyo..
Korkmak değilde benim tansiyonum aşırı düşüyor bayılıyorum.
Korkacak bir şey yok, alt tarafı koldaki damara bşr iğne giriyor, nedir yani?
Kızılaya verilen kanlar Kızılay hastaneye para ile kanları satmış yorum senin
Ya sözde verecektim bir türlü vakit bulamadım bu hafta 10. kanıda vermek istiyorum.
Biraz korkuyorum, ama zamanında tahlil amaçlı çok kan verdiğim için kan vermeye biraz alışkınım.
Hatta küçükken bir ara sitem ederek " Kan ala ala vücudumda kan bırakmayacaksınız, kansızlıktan ölüp gideceğim " diyordum. 😂
Tabiki de hayır ✔️
Hayır direkt veririm
Yakında kızılaydan gümüş madalya alıcam
Rahat bir şekilde veririm
Düzenli kan veririm
Kızılay'a vermekten korkuyorum sadece.
Korkmuyorum ama veremiyorum da, sağlık sorunları.
Ben korkmuyorum ya sen?
Tutuyor biraz
Benide biraz tutar, uzun uzun baksam bayılıyorum
Rahatım kan vermede
Korkuyorum
Vermiyom
Korkmuyorum alıştım
Korkmam düzenli kan bağışı yaparım
Veriyorum,
Hayır
yok korkmam
Korkmam.