3 sene önce trafik kazası geçirmiştim bacağım kırılmıştı, ameliyatla platin taktılar.. şimdi platini çıkaracağım ameliyatla 28 Nisan randevum var acır mı acaba ve ameliyat sırasında narkoz falan gerekiyor mu
1 ay
Gerekiyor acımaz
Rahatlarsın
Kışın uyku problemi vs de kalmaz yazın sıcaklık sorunun da kalmaz. Benimde ayağım kırılmıştı platin takıldı bir sene sonra çıkartıldı 8 vida 23 dikiş mi neydi
Geçiyor hepsi
Peki çıkarıldıktan sonra yürüyebildin mi yani etkiliyor mu
Kaval kemiğim kırıldı 20tane dikiş var
Ameliyattan sonra yürüyebiliyor muyuz
Ben bunu merak ediyorum
Korkulacak bir şey yok ablam da da olmusdu gayet güzel ameliyat geçti tûrk hekimleri çok iyi bu konuda ben yurt dışındakileri de gördün berbat gerçekten türk hekimleri çok iyi uzmanlar var araştır duysan foktorunuda
Kemiğimi ya yanlışlıkla tekrar kırarlar ise çıkarken sonuçta narkoz ne kadar güvenilir
Öyle düşünme sen dua ni et gerisi ni onlar halleder korkulacak bir şey yok
Cevap
10Cevap
bir şey olabilir geçmiş olsun
Korkma her şey daha güzel olacak gadası
Bişey olmaz. Ben de kaza geçirdım kırıklarım vardı, ameliyat olmadım, şimdi fizikle hareket kabiliyetimi kazanmaya çalışıyorum. Az kaldı
Kemiğimi ya yanlışlıkla tekrar kırarlar ise çıkarken sonuçta narkoz ne kadar güvenilir
Kaynayan şeyi kırılacak darbe olmadıkça kıramazsın
Büyük ihtimalle yapacaklar. Hiç bir şey olmaz içini ferah tut. Sonuçta açık kalp ameliyatı değil
Merak etme her şey güzel olacak. Sadece mutlu ol 😉
Narkozda verebilirler belaltı uyuşturadabilirler ama korkma zor işlem değil
Hiç bir şey olmaz rahat ol
Narkozsuz nasil cikarscak
İsminiz Büşra mı?
Birini arıyorum
Hayır
Teşekkürler
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?