Moralim inanılmaz etkilendi, çok ağlamak istiyorum, çok ağrıyor, üstüne bastığımda ağırlık kaldıramıyorum vs. En son yazı yazmıştım, ondan dolayı mı oldu bilmiyorum, bayağı bir yazı işi yaptım iş yerinde en son.

Sinir sıkışması olabilir mi?
Moralim inanılmaz etkilendi, çok ağlamak istiyorum, çok ağrıyor, üstüne bastığımda ağırlık kaldıramıyorum vs. En son yazı yazmıştım, ondan dolayı mı oldu bilmiyorum, bayağı bir yazı işi yaptım iş yerinde en son.

Sinir sıkışması olabilir mi?
Carpal tünel sendromu na benziyor sinir sıkışması gibi ama sadece bir kez yazı yazmayla olmaz
Sıcak tut birde iyice masaj yap geçmezse doktor yolu görünür
Cevap
2Cevap
b12 değeri düşük olabilir. Elini zorladığın için de olmuş olabilir. Ayak çevresinde sorun var mı?
B12 seviyem en son düşük çıkmıştı ilaç tedavisine başladım ama düzenli içemedim
Ayaklarım da ne gibi problem, bacaklarım da problem var genelde çok ağrır mesla soğuklarda, soğuk vurduğunda yağmur yağacaksa çok uzun süre ayakta kalırsam belim de ağrıyor çok uzun yürüyemem nefes, nefese kalırım bacak ağrısı belime vurur.
2-3 hafta ilaç içmedim
b12 eksikliği el ve ayak sinirini sık etkiler, uyuşma karıncalanma ağrı yanma hissi yapabilir. Tabiki sende şu an ilk kez olmuşsa elini zorladığın içindir bu geçici. Ve b12 ihmal etmemelisin uzun süre eksikliğinde sinir hasarı oluşabilir. Yani sinirler daha hassas oluyor. Uzun süre yürüyünce nefes nefese kalmak en çok demir ve b12 ile ilişkili. Ayrıca ilacı düzenli almazsan kandaki seviyesi artmaz düzenli aldıkça artıyor.
Rabbim sifa versin 😔
Amin çok teşekkür ederim
🩷🩷
Olabilir kas gevşetici bir kremle ov
Doku zedelenmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?