2 ay

Depresif dönemdeyim, hiçbir şeyden tat alamıyorum ve herkesten soğudum, eski neşemi nasıl geri kazanabilirim?

Kurduğum hayatım tepetaklak oldu son aylarda ciddi psikolojik sorunlar yaşadım, uzmanlarla tedavi de görüyorum ama hiçbir şeyden artık tat alamıyorum, her şeyden birer birer vazgeçiyorum, elimden kayıyor. Ne yapabilirim? Eski neşem, enerjim yok, kendimi kendi ruhumda yabancı gibi hissediyorum. Her şey boş geliyor ve inançlı olmama rağmen bunun üstesinden gelemiyorum, biliyorum ağır şeyler, imtihanlar yaşadım, basit şeyler olmadı ama bir yerden başlamam lazım. Arkadaşlarımdan, ailemden soğudum, hobi ve hayallerimi yarım bıraktım, depresif dönemden çıkamıyorum bir türlü. Öylesine yaşıyorum.

Güncellemeler
2 ay
somut olarak her gün sadece geziyor ya da sosyal medya'da dolaşıyorum bir sene önceki beni görseniz sanırsınız ki iki farklı insan biri neşeli nazik duygusal, inatçı, sportif, bakımlı ve heyecanlı hem çalışan hemde okuyan bir insan ailesi tarafından arkadaşları tarafından sevilip korunan, namazında niyazında şimdi de 180 derce değişmiş ciddi mutsuz hareketsiz susup duran, sessizliği nezaketten değil umutsuzluktan, kafası karışık dolu dolu fikirlerden değil donma tepkisinden
Güncellemeler
2 ay
kızlar yok mu?
Depresif dönemdeyim, hiçbir şeyden tat alamıyorum ve herkesten soğudum, eski neşemi nasıl geri kazanabilirim?