Ya ağlarım ya gülme krizine girerim, baş dönmesi yürütmüyor ama😂
2 ay
Ya ağlarım ya gülme krizine girerim, baş dönmesi yürütmüyor ama😂
Hemen çarpamıyor sağlamım o konuda kendimce tabi ama beni çok neşeli çok eğlenceli yapıyor sürekli makara gırgır tabi yanımda kimin olduğunada bağlı, şarkı da söylerim masa sandalyede de oynarım eğlenirim yanii eğlendiririmde 😂 seviyorum ben alkolü bi kötülüğünü görmedim ya 😅
Bende ağlama işi yok çenemi açar çokta güldürürüm ya 😅 ne içmeyi seversin pekiiii 😅
Çok iyiiii gider
Bu şekilde ölçümüm olmadı, genelde rakı tercihimdir ancak viskide bi 50lik ve ya 70 lik içerim galiba 7/8 bira üzerine bi 50 lik rakı iyi gidiyor sonrasın da bir iki dha bira ve ya bir kaç kokteyl sen peki?
Orada film kopar mı diyosun 😅
Ee çok iyi 😂
Alkolün beni çok çarpıttığını hissediyorum, çünkü uykumu keser. Sabaha erken bir kahve içmekle birlikte su içmek bana yardımcı oluyor, o yüzden çok su içiyorum.
Cevap
24Cevap
Hem oyun odasına hediye seçiyorsun helde ayrılcam diyorsun alkol içince ne içtiğime bağlı bira uyutur yavaşlatır viski votka canlandırır
Bu kafayı kaldırıp atmalı ya benim pardonnn jsjsjsjs
Ayılmak için kahve ve soğuk suyla duş ama duş beni hemen ayıltıyor mesela
Saten uyuyunca ayılıyorsun
taktik maktik yok oturulur moda girilir, an yaşanır, keyfe bakılır :d sapıtmıyoruz, ertesi güne normaliz zaten çok da şeetmeye gerek yok.
Dünyaları verseler alkol içmem sebebi din değil sadece uyanık olmak bilinçli olmak meditasyonuma odaklanmamı engellememesi için
İş dönüşü evde birlikte içilebilir ama abartmadan azı faydalı çoğu zarar
Seni bi ünlüye benzettim sonra bulursam yazarım :)
Kafam güzel oluyor cok içinde ama hic sacmalamıyorum yurumem konusmam değişiyor sadece bir kez kontagı kapatmak istiyorum
Bende bişey olmuyor çünkü alkol sigara yok 😂
Ama meyve ve çerez çok tüketiyorum onlar mahvedecek beni sjsj
Sendekiler külliyen zarar ama yaa sbshs
Öyle deme senin seçtiklerin katmerli olmuş amaa😂😂
Genellikle susturuyor. Çabuk ayılmak için kusmak hızlı çözüm
Çarpmıyor sarhoş olmam için baya içmem lazım çenem düşüyor konuşuyorum içimi döküyorum ama saçmalamadan
Kafam hep güzel benim ufaklık.
Alkol kullanmıyorum jsnsms
İçmediğim için çarpmıyor.
Hemen etki eder.
Hayır iyi anlaşıyoruz çarpmiyor bana
Bir defa fena olmustum
Alkol almıyorum
Aynen
Süt en güzeli
Ne içiyon ki
Çarpmıyor 2-3 ayda bir içerim zaten
Asla