Dün kahve içtim bana mısın demedi :D baska türlü nasıl geçebilir?
Sarhoşluk hemen nasıl geçer?
Sarhoşluk hemen nasıl geçer?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sarhoşluk maalesef “hemen” geçmez. Kısaca kimse alınmasın ama öyle bir dünya yok... Bazi yorumlar kahve için, soğuk duş alın falan diyor ancak bunları kesinlikle yapmayın. Kafein alkole iyi gelmez, tam ters etki yapar. Vücudu daha çok yorar. Alkol vücuttan en çok su ve b vitamini eksiltir. Önemli olan bunları tekrar yerine koymaktır. Ertesi gün hissedilen baş ağrısının en büyük nedenlerinden biri su eksikliğidir. Beyin suzuz kalırsa ağrı yapabilir. Ayrıca şarap içmişseniz kükürt de ağrıya sebep olur. Tavsiyem yatmadan en az 3 su bardağı yani 600 ml su tüketin... Zaten rakıyla geleneksel olarak su içilmesinin nedenlerinden biri de alkolün vücuttaki suyu tüketmesidir... Devamında b vitamini ağırlıklı gıdalar tüketin. İleri derece sarhoşluk etkisi içinse en iyisi bolca terlemek veya kusmak olabilir çünkü bunlar alkolün vücudunuzdan atılmasını dolayısıyla da etkisini azaltmasını sağlar. Soğuk duş falan da iyi bir seçenek değildir. Vücudunuzu daha fazla anlık şok etkisine sokacak şeylerden kaçının. Kesinlikle sigara da içmeyin çünkü alkol etkisini artırır. Maden suyu için, su için ve b vitamini takviyesi yapın. Eğer hapla bu takviyeyi yapacaksanız bir yemek kaşığı kadar gerçek zeytinyağı ile yapmaya özen gösterin çünkü vitaminlerin emilimi için yağ gereklidir... Bunların dışında maalesef hem sarhoşluğun hem de ertesi gün etkisini anında yok edecek hiçbir şey henüz mevcut değildir.. İçiyorsanız bunun bilincinde olarak için. Ben öyle yapıyorum :)
hiç sizin kadar güzel bir trabzonlu görmemiştim sizin yüzünüzden bak valla trabzona bile sempatiyle bakarım ha:)
Siz trabzonlular gercekten farklı bir güzelliğe sahipsiniz :D
Teşekkürler canım :)
Cevap
25Cevap
hiç içmediğin zaman geçer kızların zaten içmesine fena ayar olurum zaten normaliniz bir acayıp sarhoş halinizde bir okadr uzaylı yapıyo sizi
sanane be
Ne sarhoşluğu olduğuna bağlı. Bak bazıları Kolduğ ayyaşlığına kadar götürmüş..
Dün sarhoş olmuşsun bu gün etkisi sürüyor mu ? Ne biçim bir bünyen varmış. Soğuk duşla geçer ya da yatıp uyu en iyisi.
Bugün sürüyo demedik heralde nerenden anlıyosun
''Dün kahve içtim bana mısın demedi :D başka türlü nasıl geçebilir?'' Dün kahve içmişsin geçmemiş, bu gün başka türlü nasıl geçer dediğine göre halen geçmediğini dile getirmek istemişsin. Asıl sen nerenden yazıyorsun. Yazdığının ne anlama geldiğini bilmiyor musun?
Demek istediğim sarhoştum kahve içtim ama geçmedi bidaha bidaha sarhoş olursam nasıl geçer bunu öğrenmeye çalışıyorum çünkü kahvenin bir etkisi olmuyomuş yani illa böyle uzun uzun mu anlatmam gerekiyo çok ayrıntıya takılma sen
Soğuk duş kesin çözüm. Fazla ışığa bakma, birde çok karanlıkta durma. En iyi çözüm ise uyumak. Kusarsan da biraz geçer.
açık havada olup sürekli oksijen çekecen derin derin kandaki alkol miktarı birazda olsa azalır tamamen geçmesede .
kusmak en fazla alkolü atma şeklidir. kahvenini acı yap içine baharat,biber,şeker ,tuz,ketcap,mayanoz ne kadar şey varsa at öyle iç kusarsın. :D
Kusmak en iyi çözüm. Kustuktan 5 dk sonra kendine geliyor insan. Kahve falan para etmez sarhoşluğa.
parmağını sok ağzına kusana kadar başka napcan bide git işkembe çorbası iç oh
Kafanı buzlu su dolu olan bir kovaya sok max 10 dk sonra ayılmış olursun
aşk sarhoşuysan geçmez, normal sarhoşsan biraz zaman sonra geçer.
yüzünü yıka ve biraz ayakta dolaş, yoksa direk oturursan veya yatarsan daha kötü sarhos olursun...
kahve ve maden suyu
ne içtin öyle ayıkamadın
dene dediyimi
soda ve ayran karıstır iç..
cicime katılıyorum uyu geçer
Acılı şalgam suyu iç. Ama Doğanay olmasın.
gel yanıma iki tokat çakim
yer miii :D
yermi derken zat n senın gıbı capulcu sarhosla ısım olmaz :))
hem çapulcuyum hem ayyaşım var mı :D
cehnenme kadayolun var ozaman :))
soğuk suyun altına gir şekerim
en iyisi seviş sen sonra da uyuyakal...
Bir daha sarhoş olmayarak geçer.
limonnLu su ya da kusmakk iyi gliyo
Soğuk duş al .
aynen
gripin yut üzerine çay iç
LİMON KOLANYASI İÇ
acı kahve ic
uykuya dal geçer