2 ay

20 yasindayim hic arkadasim yok sevgilim veya hoslandigim biri yok ailemle aram bozuk yıllardir kimse kimseyle konusmuyor ve?

Ve bütün bunlar beni üzmüyor aksine mutluyum rahatım sizce bende bir sorun mu var? Çevremde hep kötülük gordum hicbisey yapmamama rağmen insanlar beni sevmedi alay ettiler ben de direkt ciksrdim hayatımdan. Hic de mutsuz degilim iyi ki çıkmışlar hayatimdan. Ailem denen bisey kalmamış sohbet edebileceğim kimsem yok ama benim hiç umrumda bile degil bütün bunlar. Yıllardır depresyondayim ve çeşitli rahatsızliklarim var kendime zarar veriyorum ama umrumda degil yani duygusuzlastim galiba kıyamet kopsa umrumda olmaz keyfime bakarım neden böyleyim sizce bu normal mi? Anormal olsa da banane yine de sormak istedim. Psikologa gitmek istiyorum ama yuksek ihtimal psikiyatriste yönlendirir ve yine yuksek ihtimalle ilaç yazar ben de istemiyorum ilaç kullanmak çoğu kisi kilo aldirdigini daha da kötü yaptığını söylüyorlar bilemedim yaaaniiii cevao verin hızlı hadi

20 yasindayim hic arkadasim yok sevgilim veya hoslandigim biri yok ailemle aram bozuk yıllardir kimse kimseyle konusmuyor ve?