Fark ettiniz mi bilmiyorum ama ülke olarak kullandığımız su bildiğin hafif koyu sarı bir renkte akıyor, önceden böyle değildi, artık resmen pis su gönderiyorlar. Güzelim cildimizde bu suları kullanmaya devam edersek, çıkacak olan hastalıkları düşünmek bile istemiyorum 😒😒
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok olabilir
Onu bunu bilmem de 5G ye geçtiğimizden beri çok uykum geliyor ve ayaklarım başım falan ağrıyor 🥲
Sen tanıdık geldin 😂😂
Estağfurullah asıl sen tanıdık geldin sjjsjs
Yoo ben yeniyim hahsdd
Estağfurullah ben de ayda yılda bulda bulanda bir geliyom jsjsj
Niye spoiler veriyorsun kardeşim 😄
Hep 5G yüzünden hep 5G Mayıştırdı beni hüğğğ jsjs
Ya ben seni geçende gördüm de farketmedim sen olduğunu ne sandım seni biliyor musun söylüyorum ama kızma 😂😂 Benim mesaj kutum önceden açıktı saçma sapan mesajlar geliyordu evli çiftler ilişki yaşıyoruz dahil olmak ister misin diye mesaj atıyordu böyle senin profili de öyle bir şey sandım 😄😄
Oha oha lşsadşladjs İnsan orlando blooma benzetir Ne bilim Arda Kurala benzetir o neymiş öyle yav şalskda
Orlando tipim değil ama Arda kural çocukluk aşkımdı buradan sesleniyorum hâlâ alırım ben onu olur olur 😂😂
Foto fato? Foto fato olursa olur yani 😂😂
Filtre değiştirdi o onu demiyorum sarışın bebek yüzlü olanı diyorum Şebnem Schafer'a yürüyordu hani 😂😂 Oğlum Z kuşağı olduğunu bu kadar belli etmeeee
Biliyoz heralde Arda Kralı küçük prenste oynadı titanikte oynadı ya 😐😔
Ben yanlış anladım okey 😂😂Bilmiyor da olabilirdin kaç yıl geçti bilmemek ayıp değil o kadar ayıp şey var ki memlekette bilmemeye sıra gelmiyordur emin ol
Ya ben Arda Kural için bence yazmışım nasıl bilmeyebilirim jsjsj
Arda Kural: Türkiye'nin Leonardo Di Capriosu ↗
Emret komutanımı bunun için izliyordum ben 😂😂 Bu adam 15 yıl önce Türkiye'ye fazlaydı bu İbrahim Tatlıses'in programında leylim leyi söylemiş internette gördüm Allah neler yaratıyor dedim 😄
İbrahim tatlıses değil o kız serdar ortaç aşldas
Bu da hamiyete gabak olsun dedi ya serdar şlakds
Pardon ya Hülya Avşar'ın programıydı sanırım yanlış hatırladım Hülya Avşar buna yürüyor falan 😂
Haah işte Serdarda söyleyince sonra da hülya dedi yiaaa arda ne güzel söyledin burada da söylesene jsjs
Sen nereden biliyorsun olayın detaylarını bilmiyorum videoda gördüm ben 😂😂 Leylim Ley de benim en sevdiğim şarkı o gün bugündür Arda kural başkadır benim için
Arda Kurala bence yazdım diyom o diyo nerden biliyon hayranıyız heralde şlasdlas
https://youtu.be/o8-Sib29L70?si=RjN8FDigAverw6T8
Bak nah burada şladjs
Arda kural'a şizofren falan dediler de Arda adamın sözlük tanımı ya Hülya Avşar'a çaktığı lafı biliyor musun bunun aslında siyah çarşafın normalden daha fazla dikkat çektiğini düşünüyorum ve peçeyi gereksiz buluyorum ama Arda öyle bir şey söylemiş ki para için soyunanlar Allah için giyinenleri eleştiriyor demiş Hülya Avşar'a kapak 😂😂
Hem oyunculuğu hem karakteri hem de dünya markası bir yetenek olarak ciddi anlamda Türkiye'ye gelmiş nadir yeteneklerden biridir nezdimde. Kıymeti bilinmedi ama çok yazık oldu. Çok kral adam Arda Kral D:
Kral mı bilmiyorum da 20 yıl önce bundan daha güzel gülen adam yoktu hepimizi mortingen ediyordu 😂😂 evetttttt bu kadar dedikodu finito
LSKADŞLKJSAD adam işi gücü bıraktı biz onu bırakmadık sjsjka
https://share.google/6dKHFJlNC5O3r7KYt
Dicaprio bu adamın tırnağı etmez Türk erkekleri gelmiş geçmiş en yakışıklı ırk her zaman Türk erkeklerini savunacağım 😂😂 Sağdaki Arda Kural hiçbir ülkede yok soldakini de hayat yormuş bu dünya kimseye kalmıyor
Arda Kural Amarikada doğmuş olaydı Di kapyo onun düplörü olurdu şladjksa
Bu adam yakışıklıydı güzel gülüyordu falan diye bu adama nazar değdi maşallah demeyi unutmuşlar 😂😂 Nazar böyle bir şey iyi ki sarışın değiliz kız nazar çekecektik 😄😄
Ya beni alan almış satan satmış bu zzaatten sonra kara kuru olsam dişsiz olsam da fark yazmaz şlasdladjs
Bekle fark yazmaz bu kadar insan niye aldatılıyor sanıyorsun göbekli ve dişsiz kaldığı için 🙄🙄 Boşuna mı squat basıyoruz biz siz de yapın 😂
@Ben_köpraa
Suquat yapim mi :(
@aaydaalabuladaaa Aajskssksksksksksksls uzuuuun zamandır bi yoruma bu kadar gülmemiştim, yoh biz onlardan değiliz bacım😅
@Təntənõviç yok o zaman da rüzgar tersine eser göze alamam😅
Birbirinizi olduğunuz gibi kabul edin en güzeli zaten de benim eskisi Aleyna tilki'den bahsedip duruyordu benim de ayarlarımı bozdu 😂😂 Ama insan önce kendi için bakımlı olmalı karın için kocan için değil sadece
Bak geçen haberlerde gördüm bir tane program varmış fotoğraftaki emojileri kaldırıp fotoğrafın ilk hâlini ortaya çıkartıyormuş bebişlerinizin fotolarını falan da emojili atmanız bir işe yaramaz diyordu haberde siz de koymuşsunuz haberiniz olsun
😂😂😂 bizim bebişlerin formu belli minik şeytanlar 😂😂
Allah bağışlasın 😂😂 Profilde kendinizi emojili koymuşsunuz ya o emojileri kaldırıp fotoğrafı yayanlar olursa ona dikkat edin demek istedim internet ortamı belli olmaz her türlü pislik var. Geçende tesettürlü bir kız vardı ona da söyledim kendi fotoğrafını koymuş tesettürlüsün kopyalayanlar olur dedim sağol abla dedi
Sağol abla şlasdşsa
Rica rica 😂😂
bina şebeke girişlerine filtre taktırmak şart oldu biraz kurtarır gibi efenim
böylw hoyratça suyu kullanırsak yüzümüze kullanacak su bile bulamayacağız
Ben duş sularından endişeliyim
Memlekette hafif kahverengi akan suları gördükçe komple kullanmaya endişeliyim ben de