En iyisi benim de bir yandan hayalim bu zaten tekim evlilik yok aile desen yok cevre desen yok bir de ben de yolculugu seviyorum bana gore cok iyi ama işte başımda çok büyük bir bela var kurtulamadigim o yuzden olmuyor ama yine zor da en azindan bir devlet isine girebilsem bir araba alip yine iyi kotu cikip gidip gelmek istiyorum bir yerlere oyle 15 saat olmazda 6 7 8 olabilir o bile belki iste sorunumdan dolayi engel hersey de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahhh ahhh cok isterdim ben de cok sanslisin 😭😭
Uzun yol zevkli oluyor kafama koydum tırcı olucam ehliyetlerimi alayım finalde bi tır alıcam kendime 😂
En iyisi benim de bir yandan hayalim bu zaten tekim evlilik yok aile desen yok cevre desen yok bir de ben de yolculugu seviyorum bana gore cok iyi ama işte başımda çok büyük bir bela var kurtulamadigim o yuzden olmuyor ama yine zor da en azindan bir devlet isine girebilsem bir araba alip yine iyi kotu cikip gidip gelmek istiyorum bir yerlere oyle 15 saat olmazda 6 7 8 olabilir o bile belki iste sorunumdan dolayi engel hersey de
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah istediğinize kavuşursunuz
Amin inşallah
Sıcak su kullanabilirsin. Kaslar gerilmistir. Rahatlatır.
Kaynar su kullandım ama bana mısın demiyo
O zaman yat uyu dinlen
Uyudum ama oda etki etmedi krem falan kullanmam lazım galiba
Uyumak net.
Bütün gün uyudum geçmiyor
Sıkışma var o zaman. Sıcak su torbası ve ya yapıştırılınca sıcak tutan bantlar iyi gelir.
Bantı deneyeceğim yarın alayım eczaneden
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Ilık duş kardeşim.
sek erkek ya
Noldu
Sek erkek ne alaka
araliksiz araba kullanmissin ya
Bende öyle ya anca depo bitince benzinlikte dururum
Bi gerildim şımardım ya 😂
fark ettim emin ol hahahahah
Daha çok anılarım var anlatayım mı
ama sen de b*kunu cikarma git zibar kaslarin dinlensin yarin sek erkeklige tam gaz devam 💨💨
Fark etmez uyumadan da sek erkekliğe devam ederiz 😂
sensiiiiin
Ama sensizimmmm