devamsızlık hakkım 6 gün kalmış daha okulların kapanmasına iki ay var, o kadar taktım ki bunu çok stres yaptım ya
2 ay
devamsızlık hakkım 6 gün kalmış daha okulların kapanmasına iki ay var, o kadar taktım ki bunu çok stres yaptım ya
Kafaya takacak bir şey olmadığında, kadınların kafaya takacak bir sorunu yararmaları, tamamen takdir edilecek bir davranıştır. Aferim başarılarının devamını dilerim
ama çok az değilmi ya çok sınırdaym ya da banamı öyle geliyor
Az da olsa çokta olsa değiştirmenin elinde olmadığı bir durumdan bahsediyorsun. Oluruna bırak
Cevap
8Cevap
Başarılıysan çok takmazlar lisede başıma gelmişti kalmıştım müdür sağ olsun meble görüşüp halletmişti :d
2 ayda 6 gün zaten düşük değilki. ne yapıyorsun düzenli olarak okula gitmiyormusun?
bazen gitmiyorum kendimi iyi hissetmedigim zmn oyuzden böyle çok oldu ztn, ama düşününce mayısın yarısı tatil olcak ztn Nisan 'da öyle böyle biter, hazirandada artık yoklama alınmazda işte ben kendi kendimi strese sokuyorum
çok saçma bir stres bu.. bir tane bile devamsızlık yapmadan giderdik okula. rahatlığa bak.
rahatlıgamı bakkk
düşünsene bişey oluyor son güne kalıyorsun, hocanın bir yanlış imzasına ya da takıntısına sınıf tekrarı.
oyyyy
Okul o kadar boş takılmayacak bir şeymiş ki sonra anlıyorsun. Şimdiki aklım olsa derslerden kaçardım
çok azmı sence hakkım
ama düşününce mayısın yarısı tatil olcak ztn Nisan 'da öyle böyle biter, hazirandada artık yoklama alınmazda işte ben kendi kendimi strese sokuyorum
Psikolojik sorunların var mı kanka? Gereksiz kendine niyr eziyet ediyosun
6 günde çok ama sonlara doğru kullanmaya calis
ama düşününce mayısın yarısı tatil olcak ztn Nisan 'da öyle böyle biter, hazirandada artık yoklama alınmazda işte ben kendi kendimi strese sokuyorm
Skma ya bende hep boyleydim
ee noldu sonra
İşte 2 defa sınıfta kaldım lise 1 de 1 defa kaldim 2 de 1 defa
Takılma boş ver
ama düşününce mayısın yarısı tatil olcak ztn Nisan 'da öyle böyle biter, hazirandada artık yoklama alınmazda işte ben kendi kendimi strese sokuyorum
Takmana değmez. Daha hakkínda varmíş bu arada.
varmıymışş
Kaçıncı sınıfsın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?