Profesör Doktor 5-6.000 arası, Doçent Doktor 3-4.000 arası, Uzman Doktor 1500-2000 arası, normal asistan doktor da 500 TL. Her birinin arasında ne fark var
Dizim için gideceğim, bir de hayretten MR çekilmem lazım. Daha bir de bunun MR ücreti de olacak
Dizim için gideceğim, bir de hayretten MR çekilmem lazım. Daha bir de bunun MR ücreti de olacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asistan doktorlar o bölümün çırakları olarak düşünebilirsin.
Uzmanlar tecrübesine göre değişir.
Doçent ise o bölümün hocasıdır.
Prof ise o bölümün başkanıdır.
Bilgi dusukten yükseğe doğru gider.
Bütçene göre seç bize göre değil
Her doktor aynı bilgiyi bilmiyor mu uzmana göre fiyatı artıyor çok saçma geldi
Her doktor aynı akademik araştırma yapmıyor mesela prof olmak için şartlar daha zor , bilimsel yayınlar daha çok yapması lazım. Prof doçent uzman farkını bilmiyorsun sanırım?
Farkları biliyorum ama şu an muayene olmak için en iyisi hangisi seçilir onu bilmiyorum hani 6 bin verip profesöre randevu alıp normal muayene olmaya değer mi
Farklarını biliyorsan uzman doçent prof neden farklı dşua bilmelisin. Bütçene uygun olanı seçmeyecek misin?
6 binlik doktor için de param var bütçemde sıkıntı yok şu an mr pahalı tutarsa ya paramın tamamı biter ya da kredi kartını harcarım
Profesör seçsem iyi şekilde bakar mı dizime vallahi dizim çok acıyor kitleniyor yürüyemiyorum
Bütçeni sadece doktor muayene fiyatına göre değil tetik görüntüleme belki de kan tahlili ekleyerek hesaplamalısın kredi kartı da ödeyebilecek şekilde isen harcarsın ödemeyemiyeceğin şeyin altına ne diye gireceksin onu da anlamış değilim
Sana anlatamadım ben farklarını fake Instagram var mı sesli anlatayım birazdan ben de polisliğe başılacam 15 dk sonra
bilmiyorum hepsinin toplamı ne tutar bilmiyorum daha önce özel hastaneye gitmedim ben şu an ne yapsam bilemedim devlet hastanesinde randevu da yok cumaya randevu aldım ama aynı zamanda çalışıyorum dizlerim acıyor iş yerinde
Anlatamadım ben , sen içine sinen şekilde yap
Acil dm bakarmısın
Emar çekildin mi?
Dün akşam çekildim
Noldu peki?
Sonuç
Daha rapor çıkmadı
Dizin nasıl?
Daha yeni biraz yürüyebiliyorum ama ağrılarım var yine
Egzersiz yapsana
Egzersiz yapınca ne olacak
Baskı azalacak
Egzersiz sence spor salonunda yapılır mı hani önce egzersiz yapsam sonra spor aletleri olsa
En pahalisini
Allah şifa versin