Sağlık Ortopedi için en iyi devlet hastanesi neresi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Merhaba,Ortopedi alanında sizce en iyi devlet hastanesi neresi veya doktor kim? Güncellemeler+1 yıl Merhaba,İstanbul'da ortopedi alanında sizce en iyi devlet hastanesi neresi veya doktor kim? Ortopedi için en iyi devlet hastanesi neresi? Cevapla En İyi Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jeysi34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hangi şehir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul. Çapa harici önerirsen sevinirim çünkü oraya randevu bulamıyorum hep dolu gösteriyor. Yorumla jeysi34 +1 yıl Sıkıntınız ne peki? Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl İbni Sina 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ankara'da orası :) Yorumla uBilge +1 yıl Aa tamam benim partonum da iyi bir ortopedi doktoru travmatolojiye de bakıyor tam olarak sorun nedir özel değilse? Yorumla Soran +1 yıl Şu an iyiyim aslında ama bu soruyu yazdığım zamanlar sinir sıkışması ya da fıtık olduğundan şüpheliydim. bir gün 14 saat uyumuşum uyandıran olmadı geçti tüm ağrım hahaha Yorumla uBilge +1 yıl Muhtemelen sıkışma ya da tutulmuştur hahah Yorumla
yulukhan Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Baltalimanı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl orası devletmiş ya la yeni öğreniyorum ahahah teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
MHRS uygulamasına bak
Hangi şehir?
İstanbul. Çapa harici önerirsen sevinirim çünkü oraya randevu bulamıyorum hep dolu gösteriyor.
Sıkıntınız ne peki?
İbni Sina
Ankara'da orası :)
Aa tamam benim partonum da iyi bir ortopedi doktoru travmatolojiye de bakıyor tam olarak sorun nedir özel değilse?
Şu an iyiyim aslında ama bu soruyu yazdığım zamanlar sinir sıkışması ya da fıtık olduğundan şüpheliydim. bir gün 14 saat uyumuşum uyandıran olmadı geçti tüm ağrım hahaha
Muhtemelen sıkışma ya da tutulmuştur hahah
MHRS bak
hepsi iyidir
Şehir neresi
Baltalimanı
orası devletmiş ya la yeni öğreniyorum ahahah teşekkür ederim
Bilmiyorum