Dişim kirıldı ve büyük ihtimal imlant yaparlar.
Süreç nasıl işliyor? Demiri taktiktan sonra nasıl 3 6 ay bekleniyor?
Ücret ne kadar?
Dişim kirıldı ve büyük ihtimal imlant yaparlar.
Süreç nasıl işliyor? Demiri taktiktan sonra nasıl 3 6 ay bekleniyor?
Ücret ne kadar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesi atıp vidaları yerleştiriyorlar, bir süre sonra üste tekrar ufak bir şey yerleştiriyorlar tamamen oturduktan sonrada dişleri yerleşteştiriyorlar. Sürecin uzunluğu kişiye göre değişmekte fiyatta kurdan dolayı bir hayli arttı ne yazıkki
teşekkürler
şu an bende bekliyorum 2.5 ay oldu ve ön diş geçici de takılamadı.
devlet mi
Üniversite hastanesi
7 bin kemik tozu 6 bin implant
ohaaa o kadar pahalı mııı
Malzemeler euroyla alınıyor. Yükselince oda yükseliyor. Bu yine tanıdık vesilesiyle indirim hali.
diğer özllerde 2 dişi 3250ye yapıyolar sizinki tek diş mi
Evet tek diş ama biz iyi olanı almak istedik sonuçta ömürlük olacak.
Bide gidip sormayana kadar fiyatlara inanmayın nette bakıp söyleyen ya da sallayan da çok kendim daha sürecin içinde olduğum için söylüyorum. Bende yaptırmadan önce 3 e biter diyordular sadece ameliyat için gerekenler 7 bindi ki doktorlar kendi yaptıkları işlem için ücret almadılar
Ameliyet mı korkuyorum zaten şimdi daha çok korktum
Evet ameliyat kemik yoksa oraya kemik tozu koymak için ameliyat yapıyorlar. 3 hafta yüzüm şişti ağzımın içi dikiş doluydu içi de şiş olduğundan uzun bir süre sadece çorba içebildim asla ne yüzümü yıkıyabiliyordum ne dişlerimi fırçalayabiliyordum zaten asla çiğneme olayı yoktu. Baya zor bir süreç ama yani sonuçta herşeyin bir zorluğu var ve biraz bazı şeylerden feragat etmek gerekiyor. Benim dişlerim birbirine yakın olduğu için geçici dişte takılamadı. Ön diş olunca da herkes soruyor yapacak bir şey yok katlanamak gerek.
Ha şu altta 2 diş 3250 yazan herhalde 5-6 yıl öncesinden bahsediyor şu an böyle bir şey imkansız.
Ben bazi sitelere de girip guncel fiyatlara baktim onlarda da 3 4 civari yaziyordu. Çok geçmis olsun benimki üst azı dişinin arkasindakj diş. Kemik vardir umarim cok tedirgin oldum
Gittiğin zaman zaten görürsün fiyatları. Neyse geçmiş olsun sanada
teşekkür ederim
bilecik ağız ve dişsağlığı hastnesi 2 implant 3250 lira
teşekkürler
Ne zaman oldunuz