Dişim sarı değil ama çok beyaz da değil, hekimime beyazlatmak istediğimi söyledim ama buna gerek olmadığını söyledi. Sizce özele gidip beyazlatmalı mıyım? Takıntı yaptığımı söylüyor arkadaşlarım, sizce ne yapmalıyım?
2 ay
Beyazlatmak istiyorsan ilk 1 ay çay kahve gibi içeceklerden uzak durucaksin ve çok beyaz dişlerde sırıtıyor bu arada sarı değilse gereği yok gibi ama tamamen tercih
Cevap
4Cevap
Ben yaptım pişmanın saydamlık gidiyor daha tırtılı bil hal oluyor ve tekrardan sararması daha kolay oluyor
Tekrar eski haline dönüyor. Diş taşı yoksa gereksiz bir şey
@jonsnow3 yeme içme sigara vs çok rol oynuyor her sigara içişinde diş fırçalama yapmıyorsundur haliyle. Sarılık yoksa bırak kalsın bence
Bende diş taşı pek oluşmuyor ama dişim çabuk çğrüyor o da ağız içimin asidik olmasından kaynaklıymış gerçekten bıktım düzenli olarak fırçalamama rağmen çürüyor. Hatta bu yüzden hem şarjlı diş fırçası hemde ağız duşu aldım dil temizliğide yapıyorum ama bilmiyorum daha başka ne yapabilirim
Önce çürük varsa yaptır. Birde Yediğin içtiğin asitli şekerli şeyler olursa sonra ağzını su ile çalkaka beslenme önemli diş minesini güçlendirirsen daha az sarartı olur
@jonsnodiş teli çıkınca duruma göre bakarsın o zaman
Beyazlar ne olacak ki bende telleri çıkardığım gibi yapacam
Doktor gerek yok dıyırsa yaptırma. Beyazlatma sırassında dısın uzerındekı koruyucu tabaka incelıyır
yaptirma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?