22.30-7 arası uyudum maşallah deyin shsjdjdkf kalkma saatini de 4-5'e çekersem benden iyisi yok 😁
2 ay
22.30-7 arası uyudum maşallah deyin shsjdjdkf kalkma saatini de 4-5'e çekersem benden iyisi yok 😁
Bu biraz bünye ile de alakalı. Gece çalışanlar gündüz uyur. İsteyen istediği saat uyur. Düzenli uyku stresi azaltır diyorlar. Bence günde 6 saat uyku günün hangi saati olursa olsun yeterli. Ben asla 22.30 da uyuyamam.
Ay hayır tabii ki öyle ben onu demek istemedim. Düzen zaten değişiyor fakat erken uyumak istesem de bir şekilde oyalanıp uyumuyordum ve geç kalkıyordum o yüzden böyle olması mutlu etti bir başkası başka bir saatte uyumaktan elbette memnun olabilir o ona uygun olabilir o başka, uyku düzenini oturtamayan uyuyamayan oturtmaya çalışan bir tayfa da var. Derinleştirmedim yani
Gün içinde enerjin yüksek, sabahları da zorlanmadan uyanıyorsan gayet iyi demektir. 22:30’da yatıp 7’de kalkmak, çoğu insan için yeterli bir uyku.
Cevap
18Cevap
Bugün sporda çok yorumdum yemek yedim biraz dizi izlerken 22:00 da uyuya kalmışım nasıl sevindim sabah kadar uyurum diye 23:00 da uyandım :D
Valla sabah namazına kalktım daha uyumadım gece 12 gibi uyudum
Yok yok yetiyor bana
22-06 arasi bende 22 -05 arasına geçebilsem süper olurdu
Bende aynı saatlerde uyudum sabah 6.40 da kalktım. İyi gibi şu an
Bana belli olmuyor 9 12 arası uyurum sabah erken uyanırım
Sabah 4-5 gibi uyuyup öğlen tekrar 16:00-17:00 uyanıyorum. Son bir haftadır böyle 20 senelik hayatımda ilk
selectra die bi tane ilac aliyom uyku duzenimi hadi ordan
Faydalı mı o ilaç
@yalniz_cocuk1 antidepresan yani evet
sen beni geceleri uyuyor mu sanıyorsun memati
Uyku düzenim yok ki berbat durumda
Uyku düzeni diye bir şey yok bende uzun zamandır🙄
4 te kalkıp ne yapacaksın yaf horoz gibi
Memnunum hayatım jdjhg
12de uyuyup sabah 5te kalkan ben 😵💫
genelde 22:00 den 04:30 / 05:00 kadar
Şükür problem yok
Memnunum evet düzenim iyi