Sağlık Uyku düzeninizden memnun musunuz? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sağlıklı bir uyku çekebiliyor musunuz? Ben çekemiyorum da 😏 Uyku düzeninizden memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Memnun değilim 0 0 Yorumla
challt Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl “Düşmüş hüzün gözlerimin altına bakıp gülümsemek zor” gazapizmin bu nadide eserinden yola çıkarsak gözler kalbin aynası ve benimkinlerde ışık kalmamış aw shhssh 0 0 Yorumla
kartallaryüksekuçar Takip Et Master Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Ne kadar yorgun olursam olayım, hafta sonu bile yinede erken uyanıyorum 🙄 7 saatten fazla uyumayali kadar cok oluyor ki... ortalama 5-6 1 0 Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok memnunuz kendilerinden hiç gelip rahatsız etmezler sağolsunlar😂 1 0 Yorumla
Sevvkardesiim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çok uzun zamandır değilim. Düzene sokmaya çalışıyorum ama yok olmuyooooooooo 1 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ben günlül 3 saat uyusam yetiyo akşmaları gündüzde 2 saat 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl gece kaçta yatarsam yatayim sabah erken kalkıyorum nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Kullanıcıxyz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben erken yatıyorum ama yine de geç kalkıyorum çok uyuyorum ve buna engel olmam lazım 0 0 Yorumla
süper-süperman Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl hayır ! vardiya sistemli bir sektörde çalışıyorum memnuniyetim yok denecek kadar az 🤷♂️ 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Değilim, öğlen işe gidip gece vakti işten dönüyorum. Yılın yarısından fazlası böyle geçiyor. 0 0 Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Hayır ama ne kadar geç yatsana erken kalkmak güzel.. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Memnunum. Erken yat erken kalk yapıyorum bu ara :D 0 0 Yorumla
meryemsyt Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hayır memnun değilim gece kalkarım uykudan yatamam daha 1 0 Yorumla
busegunaydinn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl günde 4 saat uyku, adam olana bile çok diyorum hocam 0 0 Yorumla
aramisncanotatildeym Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Hayır sabah 5 de falan yatiyorum öğlen 12 de falan uyaniyorum 0 0 Yorumla
ghosterrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 4te zor uyuyup 1de erken kalkmış gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
DenizSemiz Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Günde 5 4 saat arası uyurum01:00 yatış 06:00 uyanış ama pek zararı dokunmaz. 0 0 Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Hiç memnun değilim ya 😅😅🤣✌️ 1 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kedine çekememişsin 🙄 Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Hahahhaah bu aralar uyumu almıyorum da 🤣😅😅 Yorumla Boavistaa +1 yıl Almalısın :D Yorumla seniseviyordumbe +1 yıl Duzelicek artık 🤣 erken kalkıp erken yatacağım 🤣🤣🤣 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu aralar gece 12 olunca sızıyorum memnunumm 1 0 Yorumla
Tavşanfriyse Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Her şeyimden memnunum çok şükur xbsbsbsb 1 0 Yorumla
чαvrumnєrdєsín Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Değilim 4-12 diye düzen mi olur ya 🤦♀️ 1 0 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayir bu yuzden hasta oluyorum 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır. O son kahveyi içmemeliydim... 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hyr değilim birisi alıştırdı sağolsun 0 0 Yorumla
KendiniBilmezinTeki Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla şu sıralar harika uyku çekiyorummm 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle değilim daha erken uyanmam lazım 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Sağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Hayır, sabaha karşı 3 5 aradı uyanıyorum. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uykuyu ayrı düzeni ayrı s2m 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. memnunum umarım bu ayarda devam eder 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. Uyku düzenim çöp 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 442 cevap paylaştı. Pek Memnun Değilim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Memnunum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu aralar hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Memnun değilim
“Düşmüş hüzün gözlerimin altına bakıp gülümsemek zor” gazapizmin bu nadide eserinden yola çıkarsak gözler kalbin aynası ve benimkinlerde ışık kalmamış aw shhssh
Ne kadar yorgun olursam olayım, hafta sonu bile yinede erken uyanıyorum 🙄 7 saatten fazla uyumayali kadar cok oluyor ki... ortalama 5-6
Çok memnunuz kendilerinden hiç gelip rahatsız etmezler sağolsunlar😂
Çok uzun zamandır değilim. Düzene sokmaya çalışıyorum ama yok olmuyooooooooo
Ben günlül 3 saat uyusam yetiyo akşmaları gündüzde 2 saat
gece kaçta yatarsam yatayim sabah erken kalkıyorum nefret ediyorum
Ben erken yatıyorum ama yine de geç kalkıyorum çok uyuyorum ve buna engel olmam lazım
hayır ! vardiya sistemli bir sektörde çalışıyorum memnuniyetim yok denecek kadar az 🤷♂️
Değilim, öğlen işe gidip gece vakti işten dönüyorum. Yılın yarısından fazlası böyle geçiyor.
Hayır ama ne kadar geç yatsana erken kalkmak güzel..
Memnunum. Erken yat erken kalk yapıyorum bu ara :D
Hayır memnun değilim gece kalkarım uykudan yatamam daha
Memnunum hemen uyurum standart 8 de uyanırım
günde 4 saat uyku, adam olana bile çok diyorum hocam
Hayır sabah 5 de falan yatiyorum öğlen 12 de falan uyaniyorum
4te zor uyuyup 1de erken kalkmış gibi hissediyorum
Günde 5 4 saat arası uyurum
01:00 yatış 06:00 uyanış ama pek zararı dokunmaz.
Hiç memnun değilim ya 😅😅🤣✌️
Kedine çekememişsin 🙄
Hahahhaah bu aralar uyumu almıyorum da 🤣😅😅
Almalısın :D
Duzelicek artık 🤣 erken kalkıp erken yatacağım 🤣🤣🤣
Bu aralar gece 12 olunca sızıyorum memnunumm
değilim , çok geç uyuyorum
Her şeyimden memnunum çok şükur xbsbsbsb
Değilim 4-12 diye düzen mi olur ya 🤦♀️
Hayir bu yuzden hasta oluyorum
Deliksiz uyuyorum ilaçlar sayesinde
Evet çoğu kişinin istediği düzen
Hayır. O son kahveyi içmemeliydim...
Uyumuyorum 2 günde 4 5 saat falan
Düzensiz de farketmez bana
Hyr değilim birisi alıştırdı sağolsun
Valla şu sıralar harika uyku çekiyorummm
Uykumun düzeni yok ki memnun olayım😂
Uyku düzenim yok berbat bir haldeyim
Kesinlikle değilim daha erken uyanmam lazım
Hayır, sabaha karşı 3 5 aradı uyanıyorum.
Uykuyu ayrı düzeni ayrı s2m
memnunum umarım bu ayarda devam eder
Uyku düzenim çöp
Evt siz
Hayır değilim.
Pek değil.
değilim.
Aslaa
Pek Memnun Değilim
Memnunum
Memnunum
Dığılimm