Bütün eklemlerim ağrıyor. Gece boyu kustum, mide bulantısından uyuyamadım. Sulu ishal çıkarıyorum. Sadece su içebiliyorum. Kemiklerim öyle sızlıyo ki ölmeyi tercih ederdim. Koronadan beter hastalık. Rota virüsü mü nedir. Ölüyorummm ölüyorum hastaneye gitcek dermanım yok. Ambulans lazım
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
korona sanmıyuorum yediklerinde sorun olabilir köpüklü ishal ise yediğin dokumuştur
Köpüklü değil saf su şeklinde işemeek gibi bişey evdeki babamda aynı hastalık var şu an
hava ile bulaşan bir virüs ya da yediklerinzi ile alaklı ama yedikleriniz olsa kemikler sızlamaz kuru türk kahvesine biraz limpn sık yut bakalım yarım saat sonra kendine gelmen lazım
Babam dün Türk kahvesi tozu içti ama hiç fayda etmedi sabaha kadar kustu
Aileme bulaşmaya devam ediyor ablama enişteme de bulaşmış. Onlar da sulu ishal yapıyolar bu ne biçim illet hastalık. Evde 95 yaşında dedem var ona bulaşsa yandık
aman dikkat edin azole edin onu aynı wc kullanmayın kaka ile de bulaşır bu
İkimizde aynı hastayız aynı tuvalete giriyoruz. Hasta olmayan başka tuvalete giriyor
en iyisi bu koku alabilyor musun yani kaka yapaken kakan kokuyor mu D:
Evet çok kötü kokuyor virüs bulaştı havadan dünyayı mahvettiler eskisi gibi değil artık. Türlü hastalıklar çıkıyor böyle hasta olmazdım ben
anladım corona olma ihtimalin düşük virüs kapmışssın ama nebelli değil gaita testi vemren laızm
Üşütmüşsün serum iyi gelir suyu bol tüket sucu kaybın güçsüzlük yapar
Çünkü salgın var ayrıca mevsim geçişlerinde çok fazla olur
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Doktora gidin
Taksiye binecek halim bile yok her yerim kırılıyor bağırsağa kramp girdi cenin pozisyonundan doğrulamıyorum
Büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum prenses
Git tuvalete sıç
Günde 10 kez gidiyorum 😭
Bende yok
Bu aralar cok salgın var