Gün ışığında daha çok ortaya çıkıyor, sarılığı çok rahatsız edici, yeni fırçaladıktan sonra 15 dk bir anlık beyazlık veriyor, bir şey yiyip içmesem bile sonra yine eski haline dönüyor
2 ay
Gün ışığında daha çok ortaya çıkıyor, sarılığı çok rahatsız edici, yeni fırçaladıktan sonra 15 dk bir anlık beyazlık veriyor, bir şey yiyip içmesem bile sonra yine eski haline dönüyor
Dişin sarı olmasıyla fırçalamanın bir alakası yok tabi ki fırçalamalıyız ama diş bir kemik arkdaşlar o yüzden sosyal medyada gördüğümüz bembeyaz dişlere aldanmayın bir erkek arkadaşım vardı sınıfta öz bakımına da pek önem veren biri değildi ama dişleri bembeyazdı bir gün dayanamadım sordum ne yaptın dişine bembeyaz diye bana özel günlerde bayramlarda fırçalarım o kadar demişti ıdpwlwjwplwjwp
Bir de çok beyaz tenli olunca dişin sarılığı daha çok ortaya çıkıyor kız kardeşim esmer onun dişi de biraz sarı ama benden daha beyaz görünüyor dişleri
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ahslwşwmwuspwhaja maalesef öyle bir de yorumlarda karbonatla fırçala diyenler olmuş uzun vadede yaptığında diş minene zarar vermiş olursun onun yerine maddi durumun el veriyorsa dişlerini temizletebilirsin onunda faydası olacaktır (beyazlatmada zararlı ve temizletmeye nazaran çok maliyetli maalesef)
2 yılda bir temizletiyorum normalde tartar ve lekeler için daha kısa sürede de yapardım ama o da uzun vadede eskisinden daha kötü sonuç veriyormuş diş taşı oluşma olasılığını daha fazla artırıyor diye duymuştum
Cevap
2Cevap
Sigara kullanıyormusun ya da çok çay kahve tüketiyor musun
Sigara kahve yok ama çay çok içerim
1 ay denesem hiç içmesem aslında iyi olur
Sık sık fazla bastırmadan fırcala bırde bıraz sabah ya da akşam kuru korbonhıdrat kulana bılırsın
Diş rengi ile alakalı o
Diş yapım kısa olsa bu kadar takmam ama büyük dişlerde kusurlar daha bariz ve çirkin duruyor
Kendi rengi öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?