Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşadığım için anlatayım. 1. 2 . ay fasülye kadar olduğu için bedende bir durum yok. sadece uyuklama oldu. ve korku. ne yaptım ben? istiyordum ama garip bir his işte. karnımda insan var !!! diyordum.
sonra 3,4 gelişimler başlıyor izliyorsun az kaldı diyorsun. arada bir bulantılar. korkular devam. nasıl olacak , nasıl doğrucağım, ölecekmiyim. ölürsem sonra ne olur. saçma ama aklından geçiyor. gel gelelim kocalara. . . adam rahatttt ohhh kebapp.. içten içe kıl oluyorsun :)
zaman yaklaştıkta bir sürü testler doktorlar sürekli takiptesin.. insanı geriyor.
artık bitsin diyorsun... süre daralınca korkular heyecanlar tavaaannn...
günler geçmiyor. aynada kendini beğenmiyorsun... vücut aldı başını gidiyor. hormonel durumdan sürekli duygusal salak uyuşuk moddasın. ooff hadi artık demeler derkende korkularrrr ıyy şimdi bile tüylerim uçuştuu :D
yüz üstü yatmak artık haram sana ya sağa ya sola... bel ağrıları...
sonraaaaa son günlerrrrr alllaammm adrenalin tavannnnnn kalp tansiyon tavan korku heyecan... ne zaman sancı gelecek ne zaman su gelecek... hastaneye yetişirmiyim yaaa o an yanımda kimse olmazsa.. kocam işte olursa... başlıyor manyak sorular.. artık içinde hareket eden bir insan var.
doğuma gitmek zaten ya ölücem ya dönücem demek...
Rabbim yardım etsin herkese çok zor bir şey... Korkun...73 Yorumla
Soran+1 yılAy korktum doğum yapıcım bende 2 ay sonra özelden konuşalımmı bilgilisin herhalde
Cevap sahibi+1 yılevettt )
Soran+1 yılO zaman özelden konuşabilirmiyiz sorularım varda
En İyi Cevaplar
ağlamaya meyilli tedirgin dengesiz deli sinirli kendimden biliyorum ama o içindeki hareketleri hissettiğin an her şey değişir gecede uyutmaz bu arada sürekli tekme atar durur sen uykusuz kalmaktan mutlu olursun. :)
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya uykusuz kalıyorum ama mutlu oluyorum :)))
Soran+1 yılBencede hele eşim karnıma dokununca daha çok hareketleniyor:))
Soran+1 yılRica ederim:)
kaos! bedenınde neler olup bıtıyor bılıyormusun.. bırı ıcınde buyuyor devamlı.. bazen uyuyor bazen yıyor! bazen ıcıyor.. bazen işiyor!! allah sabır versın kolay ıs degıl.. ve kesınlıkle cook muhtesem.. ısterdım.. gercekten ısterdım dogurabılmek.. ama allah o yetenegı vermemıs bıze:(
2910 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha delisin sen:-)
+1 yılBir bayan nerden bileyim derken ki Hakli... Erkeklerin hamile kalmislar gibi yorum yapmasi enteresan. Turkiyemde herkes her seyi biliyor be :
100 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe eziyet görenlere söylüyorum. Üstünüze alınabilirsiniz. Siz ne mantıksız insanlarsınız ya? O kadın senin için her şeyi göze almış. Sen daha erkeğin sıkıntısı diyorsun. Gerizekalı. O kadın 9 ay o ağrıyı, duygusal iniş çıkışları çekiyor. 9 ay karnında can taşıyor. Sen bir çilek alacaksın çok mu? Bir de 20 kilo alıyor üstüne tamam. Sana güzel görünmek için o 20 kiloyu veriyor o kadın anladın mı? Ayrıca o senin çocuğunun altını temizliyor, emziriyor daha neler neler.. Gece ağladığında sıcacık yatağından kalkıp sen mi bakıyorsun ki çektiğin çileden bahsediyorsun? Tüküreyim sizin erkekliğinize. Erkeksinizde adam değilsiniz.
108 Yorumla
Soran+1 yılburada erkeklerden mi bahsediyosun
Cevap sahibi+1 yılEvet bütün bu laflarım erkeklere
Soran+1 yılAnladım haklısın bir bakıma
Cevap sahibi+1 yılTabi bütün erkekler aynı değildir ama buradaki yorumları okuyunca sinirlendim
Soran+1 yılYani her erkek böyle değil sonuçta sadece kadının değil erkeğinde çocuğu
- +1 yıl
Bütün erkekler aynı değil dediğin için saol
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle. ki kendini bile. boğasıngelebilir. bazen sana ne kadar güzelsin diyen. hatta naber diyenleri bile. öldüresin gelebilir di
43 Yorumla
Soran+1 yılAynen:)
- +1 yıl
Otomatik düzeltme cümlelerin içine etmiş sgdhd neyse kkısacası ciddi derecede herşeye deli olursun.
Soran+1 yılAynen bazılarına sordum kendini yemeye verenler varmış sinirlenince
Evli degilim cocugum yok ama cogu arkadaslarim evli ve cocuklari var. Bir arkadasimda hamileligini yalniz gecirdi cunku planladigi gibi gitmedi bazi seyler ve yalniz gecirdi hamileligini surekli aglayarak beni arardi tuhaf davranirdi ama digerlerinde oyle bisey gormedim gayet rahatlardi kocalari yanlarindaydi.. Belkide kisiden kisiye degisen bir durumdur.
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim yanımda ama ben çok ağlayan biriyim şu dönemde
Soran+1 yılAmin
+1 yılVur patlasın çal oynasın olacak o kadar naz niyaz beğenmeyen erkekler de buyursun kendileri yapsın eşime ben öyle diyorum off puff derdi şimdi ikinci olsun diyor bende BU SEFER SEN YAP BEN SEVEYİM DİYORUM.. erkekler üç ay duramaz düşürürler bebeği.. Kendileri daha nazlı da laf ediyorlar...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :) daha çok nazlılar
çok alıngan olursun , çocuksu olursun bazen mutlu bazen ağlamaklı olursun anlıcan her anın tatını çıkar çok güzel tarifsiz bir duygu dogurduktan sonra hiçbiri aklına gelmiyo zaten.. bu çocuk niye aglıyo karnımı aç biyerimi ağrıyo gazımı var zaman geçiyo:) :) sen şimdi tadını çıkar derim dogunca zaten hamilelikteki günlerini arıcaksın özellikle uykuyu :).)
03 Yorumla
Soran+1 yılUykuyu eve ya özliyceksin dediler
Soran+1 yılÂmin inşallah sağol:))
Duygusal oluyorsun Fazlasıyla , gelecekle ilgili kaygıların oluyor.
İçinde küçük bir mucize Büyürken sen Eşinden kat ve kat daha ilgi alaka bekliyorsun.
Aşerme evresi biraz naza çekiyorsun.
Sonlara doğru bedenin ağırlaşınca sürekli hasta modunda geziyorsun vs vs00 Yorumla
+1 yılBuyuyen karnim yuzunden montumun fermuarini cekemeyince hickiriklara bogulmustum aglarken. sacma sapan bir ruh halim vardi. ilk uc ay eyecen mutluluk. ikinci uc ay depresyom. son uc ay bitsede gitsek modu:)
21 Yorumla
Soran+1 yılAy evet bende sinir oluyorum karnım yüzünden çekemeyince:))
Ben hamile olsam şu elbise lerden giyer duygusallığım derece yapardı ve bebek odasını yapmaya uğraşırdım ve hergün yorgun hissederdim kendimii..
210 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum ama ister istemez ağlayıp üzülüyor insan
Soran+1 yılEvet 6.5 aylık neden evlenmiyceksin
Soran+1 yılÖzel değilse tabi
Soran+1 yılYa üzüldüm keşke olabilseydi gerçekten üzüldüm :(
Soran+1 yılİyide evlenirsn ama. Çocuk sahibi olmazsın olmaz mı
Soran+1 yılAnladım özelden yaz diyecem 1 xpersin bende ama takip editim istersen yazarsın
Soran+1 yılÜzüldüm gerçekten o yüzden
Ne olursa olsun Erkeği etrafında olmalıdır. En azından çok duygusal olduklarını duydum azda olsa gördüm
80 YorumlaUlan bölüm hocam hamile kadınla haftanın 2 günü 18 saat dersim var bana mısın demiyo harıl harıl anlatıyo dersi ne bir sorun ne değişim hiç yok hayretler içindeyim ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBazılarında öyle işte:))
aslında hormonlara bağlı olduğu için hoş görülmeli sonuçta yeni bir canlı getiriyor dünyaya bence aslında hamilelere karşı tavrımız nasıl olmalı diye düşünülmesi gerekiyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBendede bak bu doğru:)))
Çok çabuk ağlayan sinirleen ve kırılan niri olma ihtimaliniz yüksektir hamilelikte. Tabii tamamen huzurlu bir ortamdaysanız bu ihtimaller daha düşük. Normalde neyse ya bu kez de görmezden geleyim dediğiniz bir şeyi hamilelikte büyük hayal kırıklığı ile görüyor olabilirsiniz... çözüm: özellikle kocanızdan hep destek tam destek:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYani:) ama huzurlu bir ortamdayım ama çok fazla ağlıyorum
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılalabora :) ezogelin çorbası yok mercimek verelim mi dediklerinde aynı şey değil ki diye ağlamıştım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ben daha kötü ayva yiyeceğim diye rüyama girdi tam yerken eşim uyndırdı saatlerce ağlamıştım:)) 6 aylık hamileden şimdi 7 aylık oldu ama
- +1 yıl
:) iyimiş.
Sinirleri bozuluyor gerçekten. Hem ağırlıktan, hem nasıl doğurcam nasıl büyütcem korkusu, hem ara sıra olan sancılar, hem herşeyi yiyememe duygusu... Bu yüzden Allah yardımcıları olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılEn zoru nasıl doğurucam düşüncesi zaten
+1 yılTum hormonlar zirve. Her seye alinir cabucak, darilir kizar sinirlenir maksimum duygusallik olur her seye aglar
10 Yorumla
+1 yılHormanlar değiştığinden duygusallaşıyorlar ve biden öfkeleniyorlar. Genelde yalnızlık psikolojisine kapılırlar bu dönemde eşlere çok iş düşüyor.
10 Yorumla
+1 yılSabah canım karpuz istedi diye ağladım hamilemiyim 😱 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten hamilemisin:)
- +1 yıl
Yok daha çok gencim ilerde inşallah :)) ahaha
Soran+1 yılİnşallah:))
Zaten çok duygusaliz kırılgan bir yapımız var bu ikiye katlaniyor artik kaç iki.))
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya :)))
Soran+1 yılYani kaç kere sanki oluyo:))
Soran+1 yılSenin çocuğun var mı
Soran+1 yılHım darısı başına o zaman
+1 yılUzman Tv den bunlarla ilgili çok güzel sıkıcı olmayan videolar var gizliş..
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç duymadım ama bakarım
Feci olur nasıl değiştiğini kendileri bile anlamaz değişim saniyeler içinde gerçekleşir sinir stres üzüntü mutluluk herşey ama herşey bir arada. AMAN TANRİM DİDİM :))))
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen her şey bir anda
+1 yılcidden Dünya'nın en güzel değişken duygularıdır. Darısı başıma :P
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılNormalde bile o kadar degisik ki. Hamile olursam esimin vay haline
16 Yorumla
Soran+1 yılYa çok mu duygusalsın
- +1 yıl
Evet ama normalde pek belli etmem. Tek kaldigimda duygusallasirim
Soran+1 yılAynen bende ama eşime ağaların sürekli
Soran+1 yılAğlarım olucak
- +1 yıl
Kiyamam :) Agla agla bosalirsin :D
Soran+1 yılAma nmeyapıyım yakınımda olan tek kişi eşim şu an:))
Bildigin ergen olurlar tripleri cekilmez o ani iple cekiyorum az cocuklugumu yasayayim dimi :)
20 Yorumla
+1 yılLay lay lom galiba sana göre sevmeler şeklinde oluyormuş
00 YorumlaInan o duyguyu oyle cok yasamak ısterım kı ama onumdekı engeller hayal bıle kurdurmuyo
01 Yorumla- +1 yıl
nasil neden ki :(
Bence dengesiz oluyor ;););););) melek gibi Türkçe hocamız ikiz hamile, olunca cadıya dönmüştü
09 Yorumla
Soran+1 yılHer öğretmen öyle değil ama ben cadıya hala dönmedim:))
Soran+1 yılEvet sağol. :)) 7 aylık
Soran+1 yılÂmin inşallah ablan evlimi:))
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı ablana dua edicem inşallah çocukları olur:))
Soran+1 yılHımm ya inşallah olur
+1 yılYa bende herşeye ağlıyorum bendemi hamileyim amk? Oha ilişkiyede girmedim. yarın bir doktora gideyim 😢hastanede ım pregnant diye çığlık atıcam. Ama gerçekten çok kötü durumjm..
10 Yorumla
+1 yılOooha desem yeri var değişir ama allah korusun öyle kadın çok masumdur
00 YorumlaAcayip bir şekilde duygusallaşırlar. Kuşkulanırlar ilgi isterler yalnız kalmaktan korkarlar
00 Yorumlaya çok alıngan oluyor ve duygusal yanlarında güler yüzlü olunuz mümkünse:)
00 Yorumla
+1 yılAcaipp sinirli oluyolar bir bardak suda fırtına koparıyo derler ya ha işte öyle
00 Yorumlakadınların hormonları karışıyor aynı ergenlik ve menepozdaki gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim ögretmenimiz hamileydi kendi kendine konusup , laf sokuyordu znxjsd :D
22 Yorumla
Soran+1 yılBazı öğretmenler öyle oluyo ama ben öyle öğretmenlerden değilim:))
- +1 yıl
hahaha :D
Duygusallik olur herseye aglayasin gelir kirilgan olursun haddinden fazla bence gordugum o :-)
20 Yorumla
+1 yılBazen agresif bazen duygusal bazen sevecen bazen de kaprisli
41 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. ota boka nazlanan tavırları bir milyon katına çıkar
16 Yorumla- +1 yıl
Aşk olsun ya hemen gömmüşsün bayanları.. Baba olunca işler değişiyor ama.. Ameliyathane çıkışı da siz ağlıyorsunuz. :)
+1 yılDuygusallığın ve alınganlığın tavan yaptığı bir dönem. Anneliğe hazırlık duyguları.
00 YorumlaHormonlar tavan yapar ve dengesiz olurlar. Bir an ağlarken bir anda gülebiliyorlar mesela.
00 YorumlaHer ayki yaşadığımız reglinin duygu yönğnden 100 katını düşün
00 YorumlaHamilelikte kadınların duygu değişimi nasıl olur? Hamilelikte kadınların duygu değişimi nasıl olur?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisiye gore degisir ya herkeste ayni naz tavan olcak diye bir kaide yok
00 YorumlaBen olsam cok mutli olurdum. Mükemmel birsey ya anneliği hissetmek
00 Yorumlaabi çok özen istiyorlar bunu anladım aşırı ilgi istiyorlar çocuk gibi
00 YorumlaErkeğe mal olur nolacak nasılsa hamileyim der erkeğe eziyet eder anca
00 Yorumla
+1 yılcinsel isteklerinin arttığını (düzenli olarak) biliyorum. fakat hormon aktivitesine bağlı olarak muhteşem iniş çıkışları olurç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılagresif , bä tanidigim öyle yani bisey sorunca falan tersliyormus. duygusal falan iste :) sürekli degisiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar için sorun yokta yalandan nazlanıp erkekleri bıktırabilirler
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kocalarına eziyet çektirenler var maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılherseye aglarsin en ufak seye kirilirsin bombok bir duygu tavsiye etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim uni de bir hoca vardi o resmen yaratiklasti
bir afralar bir tafralarr00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdakıler senı yanlıs yonlendırır psıkologa gıtmelısın zor zamanlar gecırıyor ınsan hamılelıkte hormonal dengeden dolayı
00 YorumlaGöbekleri büyüyüp kocaman olur.
27 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yani çocuk büyüyor souçta
Soran+1 yılEvlimizin peki
Soran+1 yılEvlimisin olucak
Soran+1 yılEvlenince olur çocuğun merak etme
+1 yılnerden bilelim bunu asd
20 Yorumla
+1 yılKarman corman duygularrrr
20 YorumlaHassas kirilgan ve duygusal olur :)
12 Yorumla
+1 yılben hep aglamaya meyilliyim yoksa hamile miyim :D
00 YorumlaAşırı duygusal ve alıngan olduklarını duymuştum
00 Yorumla
+1 yılPatlamaya hazır bomba gibi
00 Yorumla
+1 yılHormonlardan dolayi duygusallik artiyor.
00 YorumlaAhhhhhh yaşasam da o duyguyu söylesem keşke :((
00 Yorumla
+1 yılher şeye aglarlarmış öyle duydum
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım