Çok korkuyorum. Ameliyat süreci nasıl olacak, neler yaşayacağım? Ağrılar çok şiddetli mi olur? Ameliyat olmayı düşünüyorum ama sonrasında beni nelerin beklediğini kestiremiyorum…
2 ay
Çok korkuyorum. Ameliyat süreci nasıl olacak, neler yaşayacağım? Ağrılar çok şiddetli mi olur? Ameliyat olmayı düşünüyorum ama sonrasında beni nelerin beklediğini kestiremiyorum…
Doktor olarak söyleyeyim panik filan sıkıntı yaşamaman için.. Ameliyatın türüne göre değişir ama ilk birkaç gün ağrı olması çok normal sonuçta vücuda müdahale ediliyor. Ama korkacak bir şey yok olağan bir durum. doktorun verdiği ağrı kesicilerle süreci gayet rahat atlatırsın. Geçmiş olsun.
Korkman normal çoğu kişi düşündüğünden daha rahat atlatıyor. İlk günler biraz ağrı ve hassasiyet oluyor, süreç ilerledikçe hızlı toparlanma başlıyor. En önemlisi doktorunla net konuşup neyle karşılaşacağını bilmek, belirsizlik azalınca korku da azalıyor
Cevap
6Cevap
acı olmaz ağrı olabilir biraz
geçmiş olsun da ne ameliye olacaksın ki bilmiyorum ama bu konuda görevli hemşireler sizi yönlendirir tabi
Geçmiş olsun ne ameliyatı olscaksın
Koretakanus Lazer ameliyatı
Crosslink lazer ameliyatı çok yaptığım bir ameliyat. İlk 2-3 gün biraz ağrı olabiliyor ama sonra geçiyor. Korkacağın kadar ciddi bir ağrı olmuyor genelde
Ne ameliyatı bu
Ne ameliyatı olduğuna göre değişir.
Ne ameliyatı olduğuna göre değişir
Ne ameliyatı
Bir sürü
Derken
Burun ameliyatı
Diş implantı
Faringoplasti
Göğüs küçültme ameliyatı
Koretakanus Ameliyatı
Ne gerek var bunlara kendine gel? Ne varmis gogsunde burnunda
Niye bu kdr taktın kendine
@Berat06905 ben hayatın gerçekleri ile yüzleştim be
Neymis gercekleri böyle düşünme burnunda göğsünde iyi senin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?