O bölgeye bakılmalı durumuna varsa öyle çnce çekşlme tedavisi sınra kemik üretme son olarak da implant yapalır dilerseniz yardımcı olabilirim 👍
0
24 Yorumla
Soran
2 ay
Benim diş eti çekilmesi hastalığım var sallanma yok temizlik ve greft ameliyatları yoluyla gittiği yere kadar idare edip kendiliğinden dişler çıkınca implant yaptıracağım
Benim alt çene de var ama hepsi ileri seviyede değil kemikler yinede var kökleri gözükmüyor iki dişim son aşamadaydı greft yaptırdım tuttu benim şu an bir dişim ilerlemiş kökü gözüküyor buna greft yaptırabilir miyim
Önceden greft yaptırdım bu yüzden yapmama durumu olur mu benim mantığım dişler ilerledikçe greft yaptırmak diş eti son aşamaya kadar tedaviyle devam etmek en son iplant yaptırmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O bölgeye bakılmalı durumuna varsa öyle çnce çekşlme tedavisi sınra kemik üretme son olarak da implant yapalır dilerseniz yardımcı olabilirim 👍
Benim diş eti çekilmesi hastalığım var sallanma yok temizlik ve greft ameliyatları yoluyla gittiği yere kadar idare edip kendiliğinden dişler çıkınca implant yaptıracağım
Mantıklı tabi yapablrsnz öylede ama öncesinde kurtulmak için tedavi ile de hemen yapıp rahatlayablrsnz
Kendi dilimi kullanmak daha iyi değil mi kaç yıl idare ederse 10 bile idare etse 40 yaşlarımda olsam implant yaptırırım
Elbette ama bu durumda kemik yapısıda çok önemli
Hiç kemiği olmayana yapılmaz mı alt çene için
Yapılır nakille
Kaç ayda yapılır
5 6 ay arası maksimum
O sürede geçici diş falan takılıyor mu
Hayır hemen olmaz bi süre orası öyle kalır kaynayana kadar beslenmede dahil dikkat edilir
Zorlu süreçmiş çalışan kişiler ne yapacak
Ya öyle bi süre idare edecek ya da rapor dilerseniz süreç rapor vs süreç yardımcı olabilirim 👍
Diş eti grefti yaptırmış biri farklı bir diş için diş eti grefti yaptırabilir mi
O tek dişlerde ama siz komple çeneden bahsediyorsunuz
Benim alt çene de var ama hepsi ileri seviyede değil kemikler yinede var kökleri gözükmüyor iki dişim son aşamadaydı greft yaptırdım tuttu benim şu an bir dişim ilerlemiş kökü gözüküyor buna greft yaptırabilir miyim
Öyleyse düşünülebilir tabi ki
Önceden greft yaptırdım bu yüzden yapmama durumu olur mu benim mantığım dişler ilerledikçe greft yaptırmak diş eti son aşamaya kadar tedaviyle devam etmek en son iplant yaptırmak
Dişlerin durumunu görmem gerekiyor öncesinde
Anladım
Evet dilediğiniz zaman ulaşın yardımcı olurum 👍
Teşekkür ederim nerede yaşıyorsunuz
Rica ederim gaziantep ama uzaksanız en azından ne yapacağınız konusunca sizi yönlendirebilirim👍
Teşekkür ederim
Rica ederim👍
Bi deri, bi kemik kalmışsın
Görüntüm öyle değil ki
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Doktora gidin
Teşekkür ederim
30 yaşındasın ve 4 diş eksiğin var dimi
Öylemi oluyor