Sağlık 2 ay Üst bacağım sizce çok mu ince, kalınlaştırmak için spora başlamalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 https://hizliresim.com/5vz0sod Güncellemeler2 ay Siyahi manita uaptim begenirmi onuda yazın bi Üst bacağım sizce çok mu ince, kalınlaştırmak için spora başlamalı mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Spor yapın 0 0 Yorumla
ilahidinleyenateist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Termos senle aynı boyda ve genişlikte gibi...Vücudun kıvrımsız biraz, spor yaparsan şekillenebilirsin gibi, biraz kilo alman lazımmm 0 1 Yorumla Soran 2 ay Abart Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Sen bence spora başla, kalın bacak değil yanların boş olması bozuyor. Kaçak basenden daha geniş 0 0 Yorumla
Antepia27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Ulan ben böyle resim atsam şeyim 🍌 belli oluyor diye kaldırılır 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ne alaka Yorumla Antepia27 2 ay Ben de senin gibi poz verip atmıştım kaldırıldı Yorumla
MrRamo Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Bacağın ince değil de popo çalışman gerek bence 0 0 Yorumla
sıkıntıdanhepbunlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Vücuduna göre göre normal gibi. Neden beğenmiyorsun? 0 0 Yorumla
SpArTacUSs10 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 2 ay Baska poz yok mu şort olmayan etekli falan, bacağı sıkmadan olan 0 2 Yorumla Soran 2 ay Sıkınca daha kalın duruyo aslında Yorumla SpArTacUSs10 2 ay Popon da küçük mü , çıkıntı var mı duz mu iniyor Yorumla
enesdogu38 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% 2 ay Elindeki termosla aynı boyda olman peki 😅 0 2 Yorumla Soran 2 ay Abart beeee Yorumla enesdogu38 2 ay Yooo hiç de abartı değil Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Gaywt iyi jiç bozma 0 0 Yorumla
yaralıdavsaan Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Fena ateş ediyor senden ne kebab olur 0 0 Yorumla
Ahmetkartal1234 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 2 ay Biraz arka bacak kaslarini calistir 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 2 ay Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. bacak aran cok ayrıkmış 0 0 Yorumla
IamAloneBoy17 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Kalın değil gayet iyi ama sağlığın için başla 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 2 ay Sağlık konusunda 585 cevap paylaştı. Boyun uzun evet üst bacak ince 0 0 Yorumla
AristokratBey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Boy uzun mu 0 2 Yorumla Soran 2 ay 170 Yorumla AristokratBey 2 ay Zaten seksi bacakların var üst tarafları daha kalın olsa daha güzel olur Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Spor yapın
Termos senle aynı boyda ve genişlikte gibi...
Vücudun kıvrımsız biraz, spor yaparsan şekillenebilirsin gibi, biraz kilo alman lazımmm
Abart
Sen bence spora başla, kalın bacak değil yanların boş olması bozuyor. Kaçak basenden daha geniş
Ulan ben böyle resim atsam şeyim 🍌 belli oluyor diye kaldırılır
Ne alaka
Ben de senin gibi poz verip atmıştım kaldırıldı
Bacağın ince değil de popo çalışman gerek bence
Vücuduna göre göre normal gibi. Neden beğenmiyorsun?
Gap çok iyi, z. arkadaş iyi değerlendirir umarım...
Göz alıcı
Stanley termos demek vay :)
Baska poz yok mu şort olmayan etekli falan, bacağı sıkmadan olan
Sıkınca daha kalın duruyo aslında
Popon da küçük mü , çıkıntı var mı duz mu iniyor
Fiziğine göre ideal bence
Elindeki termosla aynı boyda olman peki 😅
Abart beeee
Yooo hiç de abartı değil
Gaywt iyi jiç bozma
Fena ateş ediyor senden ne kebab olur
Biraz arka bacak kaslarini calistir