Yatınca bir türlü uykum gelmiyor, sağa dön sola dön uykum gelmiyor ama uyuduğumda da uyanasım gelmiyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yatınca bir türlü uykum gelmiyor, sağa dön sola dön uykum gelmiyor ama uyuduğumda da uyanasım gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uyumadan önce ılık duş al sonrada papatya veya melisa çayı iç bunlar işe yaramıyosa kısık sesle rahatlatan meditasyon dinle
Çook teşekkür ederim gerçekten söyledikleriniz için
Bir keresinde iş yerinde bir kız mutfakta kendine birşeyler hazırlıyor du bu ne dedim organik doğal bitki çayları dedi köyden geldi dedi sende ister misin dedi olur dedim hazırlayıp getirdi bana mayıştım hemen sakinleştim uyukladım eve gittiğimde uyumuştum direk
Ahahaha kız resmen bilerek yapmış iyi uykular koca oğlan diyerek tarifini bizede versene 😂😂
Rica ederim, Evet melisa papatya çayları melatonin hormonunu salgılamaya yardımcı oluyor kaslar gevşiyor bu şekilde derin ve sakın bir uyku oluyor bende de uyku problemi var 😅 tecrübeliyim anlayacagın bir ot daha var kedi otu koku hassasiyetin yoksa o süper bişey ama ben tahammül edemedim kokusuna 😂😅
O nasıl bir şey öyle yarın bu söylediklerinizi denemek istiyorum gerçekten kitap gibi yazdınız ya kendimi doktora gelmiş gibi hissettim 😂😅
@Azrakurt9494 hiç sorma 😅😅
@MinikGizem bu kızın yaptıklarından sonra bunları dikkate alır mı bilemiyorum 😅😅
😂 o kadar da değil sadece aynı şeyden yıllardır muzdaribim bu yüzden deneyerek öğrendiğim bir kaç bilgi
Gizem hanıma güveniyorum ben artık o kız ne koyduysa içine 2 gün uykum açılmadı 😂😂
😅 şifa olsun
Kız oyuna getirmiş işte bu cüsseyle seni uyutuysa biz içsek kendimize gelemeyiz 😂😂
Teşekkür ederim 😅
İyi geceler 😅
Koyunları say kanki kreatin yan etki yapmış olabilir ya da diğer suplementlar
İnternette oyalanınca gelmez
Maalesef
Düşüncelerin varsa uyutmuyordur
Öyle vallahi
ben telefonla sbaahtan beri oynayıp gözlerimi yoruyorum şimdi yatıcam 15 dakikaya kapanırım herhalde
Bilemeyiz
Hmm
Zihnini serbest bırak
Kafandaki sorunlar bence
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum
ben de öyleyim yorgunluktandır
Günaydın hiç sorma
Kafan çok doludur.
Evet maalesef
Bir fincan papatya çayı iç iyi gelir
Evet evet
Bir keresinde iş yerinde bir kız mutfakta kendine birşeyler hazırlıyor du bu ne dedim organik doğal bitki çayları dedi köyden geldi dedi sende ister misin dedi olur dedim hazırlayıp getirdi bana mayıştım hemen sakinleştim uyukladım eve gittiğimde uyumuştum direk