Hayır bakıyorum psikolojinın p’sini bilmiyor sağdan soldan duyma bilgilerle eşine dostuna sen narsistsin yok sen osun busun diyor oysa yıllarca eğitimini almış bir psikolog bile bu teşhisi koymak için onlarca seans gözlem yaparken sokaktaki insanın iki dakikada 'narsist’ damgası vurması gerçekten trajikomik eski sevgilim de tam olarak bu profilde biriydi yapmayın çok yoruyorsunuz profesyonel eğitimini almamış kişilerin bu kadar ağır klinik terimleri rastgele kullanması hem kavramların içini boşaltıyor hem de insan ilişkilerine gereksiz bir gerginlik katıyor
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesin narssistsin😁
He ya nereden bildin
Sorduğun sorudan okadar açikki karsındaki kişi kişiler seni bunla itham ediyor dimi
Çünkü narssistler ben narssitim demeeeez
Anlıyorum ki yazdıklarım senin açından boşa gitmiş okumuşsun ama idrak etmen eksik kalmış
İşte pisikatriler bile buna çare bulamıyorlar kabullenin evet ben narssitim de ve rahatla
Narsist falan değilim sadece her şeyi bu kadar basite indirgemene katılmıyorum sorumda şikayetçi olduğum ve bahsettiğim profilde insanlardan birisin yorumda canlı örnek olarak yer aldığın için teşekkürler
Rica ederim eleştiriye tahammülü olmayan arkadaş Allah yardımcısı olsun varsa erkek arkadaşının
Yani boş iş eski zamanda hiç böyle şeyler yoktu
Kesinlikle öyle ve hayır ben narsist değilim deyince de tamam sen net narsistsin diyorlar duymuşlar ya narsistin narsist olduğunu kabul etmediğini🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Psikolojik alan genel anlamda boş iş bence.
Neden peki
Narsist yok depresyon yok bilmem ne. Sorsan bir sevgili için derler. Hayat amacı olan gerçekten bu hayatı yaşayan bi insan değerli birinin ölümü dışında iskence dışında böyle şeyler yaşamaz güçlüdür. Herkes antidepresan kullanıyor mk niye mesela amaç ne
Hayat amacı olan insan zaten o yolda zihnini en iyi şekilde kullanmak ister psikoloji de zihnin bakımıdır bozuk bir motorla en iyi rotaya gidemezsin ayrıca herkesin dayanıklılık eşiği bir değil senin için boş olan başkasının dağılmasına yetebilir olayı sadece ölüm ve işkenceye indirgemek çok sığ bir bakış açısı
Birinden ayrıldı diye psikolojisi bozulan bi insanı pek ciddiye alamam şahsen
Olsun yine de bu kadar keskin konuşma ne olacağı belli olmaz belki de sen ciddiye alamam dediğin duruma düşeceksindir
4 senelik ilişkim bitti daha ne olsun
Olsun canım 4 seneliğin bırakamadığı etkiyi bir bakmışsın 4 günlük kız bırakmış 😂😂
Ahahaha o zaman öleyim gömsünler
Bu dediklerim yaşanırsa ölme işi sende gömme işi bende gözün arkada kalmasın 😂😂
Mezarımın başına “Büyük lokma ye büyük laf etme” yazdır dafagaggaa
Ahahahhahahaha “büyük lokma ye büyük söz söyleme atasözüne uymayan gencin ibretlik sonu” yazdıracam
Canımsınnn😅
Eyvallaahhh
😘😘😘 öpeyim de 😅
İşte orada dur öpücüğünü geri iade ediyorum hoşuma gitmedi
Yanaktan 😢